1. Hem
  2. Träning Veddige

HälsocoachEvelinaE

betyg5 Fantastiskt bra(72 betyg)
Viskastigen 44A, 432 67, Veddige
Välkommen till Hälsocoach EvelinaE! Jag älskar att använda min kropp – men finner än större glädje in DIN utveckling! Jag erbjuder såväl privatpersoner som företag, klubbar och föreningar kostrådgivning, träning i grupp och personlig träning med fokus på kondition, styrka och rörlighet samt föreläsningar inom hälsa, kost och träning. Jag är diplomerad kostrådgivare genom Svenska Näringsakademin och licensierad personlig tränare med uthållighetsprofil och löpcoach genom Konditionsidrott (numera Tränarakademin). Jag har läst flertalet fristående kurser inom: * Mamma-barnträning * Idrottsnutrition och kost för prestation * Fys för löpare/idrottare med löpning i sin gren/sport * Rörlighet och mobilitet Dessutom är jag legitimerad lärare i idrott och hälsa från förskoleklass till gymnasiet med flera års erfarenhet från främst åk 4-9 samt gruppträningsinstruktör med över 10 års erfarenhet. Min träningsfilosofi är att att alla mår bra av att röra på sig och äta mat som är bra för insidan – utan att det blir press eller krav! Vi har bara en kropp och det gäller att jobba med den, inte mot den. Det är ett krig vi aldrig kan vinna så varför inte sluta fred och se vilka mirakel vi kan utföra med våra kroppar?! För att träna med mig behöver du inte vara träningsvan eller ha höga prestationsmål, vi jobbar efter dina förutsättningar med mina kunskaper om träning och hälsa! Utomhus eller i PT-studio, hos mig kan du välja! I mitt nya utegym finns även möjlighet att delta på gruppträning. Hos mig betalar du med swish eller till BankGiro, har du friskvårdsbidrag via ePassi går det utmärkt att använda det, du får alltid kvitto/faktura. Vill du boka tid för personlig träning, kostrådgivning eller andra aktiviteter som ej finns i kalendern - maila mig så bokar vi in en tid! Låt mig smitta dig med min entusiasm för välmående och rörelseglädje – välkommen!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
72 betyg
Angela E.
Underbart att få använda sin kropp på så många sätt, få upp pulsen och känna sig så nöjd efteråt! Tack vare all "pepp" från coachen!

Visa mer

Malin J.
Alltid världens bästa pass och pepp!

Visa mer

Madeleine N.
Ny månad nya övningar 😊Härligt pass i utemiljö 👍

Visa mer

Malin J.
En fantastisk coach som lockar fram det lilla extra man inte trodde man hade! Väldigt bra blandning på övningar och anpassar de för alla olika behov!

Visa mer

Om företaget

Låt mig smitta dig med min entusiasm för välmående och rörelseglädje – välkommen! För bokning av personlig träning, föreläsningar, företag, försäsongsträning eller andra grupper - hör av er via mail! HälsocoachEvelinaE är en del av Enberg Utbildningskonsulter AB.

Bilder

Detaljer och kontakt