Vad vill du boka?

Peaceful Mind byter namn till Healthy Habits!
Hos mig kan du få olika typer av MassageJag kombinerar gärna Svensk Klassisk med Kinesisk Tui Na-massage. Dig som behöver slappna av på djupet rekommenderar jag Orientalisk ansiktsmassage.

Jag är dock även utbildad i olika typer av komplementär medicin och behandlar olika symtombilder  med akupressur, koppning, värmebehandling, homeopati etc. 
(Se min hemsida  för mer info). 

Du kan också boka en Alfa hälsotest hos mig. Den mäter hur effektiv din andning är och hur det påverkar din kropp och lär dig hur du kan påverka detta själv.


GLÖM INTE UTNYTTJA DITT FRISKVÅRDSBIDRAG! 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

NATURMEDICIN - Akupressur, massage, koppning, homeopati

Beroende på vad du behöver hjälp med sätter jag ihop den behandling som är mest effektiv - ofta en kombination av två eller fler av ovanstående terapiformer.

Vid första tillfället går mesta tiden åt till samtal och undersökning.

Räkna med att ett besök tar någonstans mellan 45 och 75 minuter beroende på vad vi gör.

INFRARÖD VÄRMEFILT Cirkulation - Detox - Förbränning. NYTT!

Det här är en effektiv behandling som INTE kan jämföras med infraröd bastu, här får man mycket mer påtagliga resultat. Denna behandlingsmetod kan användas för sig eller med fördel kombineras med andra kroppsterapier såsom akupunktur, koppning eller massage.

Det infraröda ljuset värmer och mjukar upp stela muskler inifrån, smärtlindrar och förbättrar cirkulationen. Vidare är behandlingen hudstärkande (sammandragande) och avgiftande – mycket bra för att boosta lymfcirkulationen.

Som en bonus förbränner man upp till 800 kcal per behandling och metoden används därför ofta i samband med kroppsformning.

Metoden används flitigt utomlands av läkare, sjukgymnaster och andra terapeuter som vill effektivisera sina behandlingar.

Efter behandlingen får du en kopp utrensande te för att hjälpa till med avgiftningen och fylla på med vätska. Möjlighet finns att duscha av sig efteråt om man vill.

Behandling med infraröd filt (med eller utan inpackning) tas lämpligtvis i kurform för maximal effekt. En kur kan vara på 5-10 behandlingar under en period av 1-2 månader.

KURPAKET
5 ggr 2200,-
10 ggr 4000;-

I samband med annan behandling på Peaceful Mind, 350,-
För att ytterligare bosta värmefiltens effekter (se ovan) kan man lägga till en lerinpackning med magnesium och avgiftande vulkanaska.

Allt för många har idag för låga halter magnesium i kroppen, vilket på sikt kan leda till ökad risk för muskelspänningar, sömnstörningar, depressioner, minnesstörningar och till och med hjärt-kärlsjukdomar och diabetes.

Förutom att ge kroppen en oftast välbehövlig magnesiumboost har inpackningen även följande effekter på kroppen:

Vulkanaska avgiftar och förbättrar hudstrukturen – god inverkan på celluliter och hudsprickor. Andra ämnen ökar hudens elasticitet och överflödsvätska drivs ut och minskar omfång och ger huden ny spänst.

Många upplever att värk och stelhet minskar kraftigt. Efter en serie behandlingar upplever de flesta också att de blir mycket piggare.

Inpackningen torkas av efter behandlingen och efterlämnar en skön fräsch känsla. Eventuella rester bör helst få sitta kvar några timmar innan de duschas bort.

Efter behandlingen får du en kopp utrensande te för att hjälpa kroppen med utrensningen och tillföra vätska.

Behandling med infraröd filt (med eller utan inpackning) tas lämpligtvis i kurform för maximal effekt. En kur kan vara på 5-10 behandlingar under en period av 1-2 månader.

Kurpris:
5 ggr 3000,-
10 ggr 5500,-

I samband med annan behandling på Peaceful Mind: 500;-
Kombinera en 30 minuters individuellt anpassad kroppsbehandling (akupunktur/ koppning/ massage) med en behandling i Infraröd värmefilt.
Kombinera en 30 minuters individuellt anpassad behandling (akupunktur/ koppning/ massage) med den underbart välgörande värmefiltsbehandlingen med lerinpackning.

MASSAGE

För dig som aldrig fått massage tidigare och vill prova på. Eller för dig som bara vill ha massage på ett begränsat område.

Massage halvkropp. På 45 minuter hinner man med djupare massage på tex nacke - rygg eller säte - ben - fötter. Alternativt kan man få en lite ytligare massage på ett lite större område som tex nacke-axlar-armar eller rygg-säte-ben. Tala om när du kommer vilka områden du känner dig stel/har problem i så sätter jag ihop en kombination som passar dig.

För helkroppsmassage rekommenderar jag 60 eller 90 minuter, beroende på om man bara söker en skön massage eller behöver mer djupgående behandling.

Klippkort 5 x 45 min kostar 2200,- (440,- per behandling)

Klippkort köpes på plats (faktureras) och är giltiga 1 år från utställsdatum. Det kan delas av familjemedlemmar i samma hushåll.
Massage halv- eller helkropp.

Vill du bara ha en skön massage så hinner jag med hela kroppen på en 60-minuters massage-behandling. Vill du att jag jobbar mer djupgående för att lösa upp spänningar i vissa områden eller för att förebygga besvär så kan en 60-minutersbehandling vara lagom för halvkroppsmassage. Berätta när du kommer vad du behöver hjälp med så skräddarsyr jag en behandling till dig.

Vill du ha en djupgående massage för hela kroppen så rekommenderar jag att du bokar en 90-minuters behandling.

Klippkort 5 x 60 min kostar 2750,- (550,- per behandling)

Klippkort köpes på plats (faktureras) och är giltiga 1 år från utställsdatum. Det kan delas av familjemedlemmar i samma hushåll.
Massage helkopp. För en djupgående massage av alla stora muskelgrupper i kroppen rekommenderar jag denna behandling. Likaså om du vill ha en helkropps avslappningsmassage inklusive fötter, ansikte och huvud. Tala om när du kommer vad du behöver hjälp med så skräddarsyr jag behandlingen till dig.

Klippkort 5 x 90 min kostar 3850,- (770,- per behandling)

Klippkort köpes på plats (faktureras) och är giltiga 1 år från utställsdatum. Det kan delas av familjemedlemmar i samma hushåll.
För dig som av olika anledningar inte vill eller kan ligga på mage finns möjlighet till sittande massage. Man sitter då lätt framåtlutad mot ett bröststöd.

Sittande massage är lite dyrare än liggande eftersom det är mycket sämre arbetsställning för terapeuten. Klippkort kan köpas.

5 x 30 min kostar då 2200;-
För den som av olika anledningar inte kan ligga på mage finns möjligheten att boka sittande massage. Man sitter då lätt framåtlutad mot ett bröststöd.

Sittande massage kostar lite mer än liggande eftersom det är jobbigare för terapeuten.

Klippkort kan köpas. 5 x 45 min kostar då 2750;-
Även barn kan behöva massage ibland för att slappna av, sova bättre eller för att lindra smärta. Vid barn-massage följer alltid en förälder med in i rummet.

MASSAGE SPECIAL

Läs mera om detta på www.peacefulmind.nu
En otroligt avslappnande behandling som ger ordentlig syresättning och näringstillförsel till huden i ansikte och hårbotten. Även axlar och nacke blir uppmjukade. Mot slutet av behandlingen applicerar jag en naturligt närande kräm i ansikte och hals.
Under behandlingen ligger man på rygg hela tiden. En behandling tar 45-60 min

Klippkort 5 ggr : 2750,
KOPPNING OCH MASSAGE
Fullbokat
60 min 600,00 kr Mer info
En väldigt bra behandling för dig som har mycket spänningar i axlar, rygg och eller höfter. Genom att kombinera koppning med klassisk massage skapar man effektivt en bra cirkulation och genomblödning och får musklerna att släppa.

Behandlingen passar även dig som har tight bindväv med kroniska smärtor.
KROPP OCH KNOPP
Fullbokat
90 min 950,00 kr Mer info
Den perfekta massagen för dig som är spänd och behöver gå ner i varv!
Jag inleder med ca 45 min Klassisk massage på axlar, nacke, rygg och säte för att sedan glida över till en underbart avslappnande orientalisk ansiktsmassage enligt beskrivningen nedan.

HÄLSOKONTROLL/ EFFEKTIV ANDNING

Alfa hälsokontroll utförs med ett avancerat puls-avläsningsprogram som utvecklades i Ryssland för att användas på sjukhus och till elit-idrottsmän.

Programmet är testat för medicinskt bruk och mycket bra för att få mått på kroppens adaptionsförmåga, dvs hur kroppen klarar av att anpassa sig till stress och andra påfrestningar. En Alfa-skanning mäter även cellernas energiproduktion, nervsystemets/hormonernas balans mm. Kan med fördel användas som diagnoshjälpmedel eller bio-feedback.

Under konsultationen FÅR DU LÅNA ett Smart Breath andningsmunstycke som används för demonstration och desinficeras mellan kunderna. Detta redskap, kan köpas på mottagningen för 550,- (normalpris är 650,-)

Konsultationen tar ca 45 min.
Alfa hälsokontroll utförs med ett avancerat puls-avläsningsprogram som utvecklades i Ryssland för att användas på sjukhus och till elit-idrottsmän.

Programmet är testat för medicinskt bruk och mycket bra för att få mått på kroppens adaptionsförmåga, dvs hur kroppen klarar av att anpassa sig till stress och andra påfrestningar. En Alfa-skanning mäter även cellernas energiproduktion, nervsystemets/hormonernas balans mm. Kan med fördel användas som diagnoshjälpmedel eller bio-feedback.

Vid denna konsultation INGÅR ETT SMART BREATHE ANDNINGSMUNSTYCKE, ett träningsredskap som du får med dig hem för att kunna balansera upp dig själv. Detta redskap, kan även köpas separat på mottagningen för 550,- (normalpris är 650,-)

Konsultationen tar ca 45 min.
När du tränat en period med din Smart Breath är det dags att göra en uppföljning med ny mätning för att se att du gör rätt och att dina värden blivit bättre. Uppföljning rekommenderas ca varannan månad.

ÖVRIGA TJÄNSTER

Det går bra att få blodtrycket mätt hos mig. Du får först ligga ner några minuter och slappna av och sedan mäter jag ditt tryck med samma utrustning som på vårdcentralen.

Gratis i samband med bokad behandling.
För att vara säker på att jag är på plats och ledig när du kommer kan du här boka in när du kommer. Det kostar naturligtvis ingenting - endast praktiskt för både dig och mig.

PRESENTKORT kan du köpa utan att komma hit via knappen högst upp. Då får du det som en PDF-fil till din dator.
Vill du ha ett fint dubbelt presentkort i kuvert så får du köpa det här på mottagningen.

TILLÄGG - kan bara bokas tillsammans med annan behandling

ANSIKTSMASK
Fullbokat
15 min 150,00 kr Mer info
Unna dig själv att avsluta din behandling med en skön ansiktsmask. Den kan vara lugnande eller närande för huden. Bara naturliga ingredienser. Avslutas med en kort ansiktsmassage.
När du bokar en annan behandling, tex akupunktur, massage eller koppning så kan du köpa till en värmefiltsbehandling i anslutning till den övriga behandlingen.

De båda behandlingarna bokas då tillsammans via knappen "kombo-boka" uppe till höger på bokningssidan.
När du bokar en annan behandling, tex akupunktur, massage eller koppning så kan du köpa till en värmefiltsbehandling i anslutning till den övriga behandlingen.

De båda behandlingarna bokas då tillsammans via knappen "kombo-boka" uppe till höger på bokningssidan.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Healthy Habits - Tyresö

Klassisk massage, Kinesiskt medicin och Mental träning/stresshantering (Silva Ultramind ESP) och Andning är fyra stora områden jag arbetar med.

Jag är utbildad Massör, TCM-akupunktör (Kinesisk medicin) och Andningsinstruktör och Homeopat.

Medlem i Akupunkturförbundet, Svenska Homeopaters Riksförbund och Svenska Naturläkarförbundet.

Innehar ansvarsförsäkring.

Betala med:
Kreditkort
Kontanter
Faktura
Actiway
Swish

Mottagningen ligger en trappa upp utan hiss.

Telefon 073-6397275
Webbsida
E-post
Öppettider Enligt kalender.

Avbokning senare än 24 timmar
innan bokad tid debiteras med 50%

Avhopp utan avbokning debiteras
med 100%
Adress
Jungfruvägen 6
13550 Tyresö