Vad vill du boka?

Peaceful Mind har bytt namn till Healthy Habits!

Jag har flyttat min huvudsakliga verksamhet till Kristinehamn och finns i Tyresö ca  3 dagar per månad. 

Bokningsbara dagar just nu är:

27 juni
7-9 augusti
3-4 september
2-3 oktober
30-31 november

Fler dagar kan komma att läggas till när dessa är fulla.

Det går att köpa klippkort i Tyresö igen. Ett klippkort på 5 ggr gäller dock bara i 6 månader så det gäller att du är på hugget och bokar när jag kommer. Klippkortet gäller familj som bor under samma tak.

5 x 60 min 2750 (550 kr/gång)
5 x 45 min 2200 (440 kr/gång)

Priserna kommer att höjas något efter sommaren.

GLÖM INTE UTNYTTJA DITT FRISKVÅRDSBIDRAG!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

MASSAGE

För dig som aldrig fått massage tidigare och vill prova på. Eller för dig som bara vill ha massage på ett begränsat område.

Massage halvkropp. På 45 minuter hinner man med djupare massage på tex nacke - rygg eller säte - ben - fötter. Alternativt kan man få en lite ytligare massage på ett lite större område som tex nacke-axlar-armar eller rygg-säte-ben. Tala om när du kommer vilka områden du känner dig stel/har problem i så sätter jag ihop en kombination som passar dig.

För helkroppsmassage rekommenderar jag 60 eller 90 minuter, beroende på om man bara söker en skön massage eller behöver mer djupgående behandling.

Klippkort 5 x 45 min kostar 2200,- (440,- per behandling)

Klippkort köpes på plats (faktureras) och är giltiga 6 mån från utställsdatum. Det kan delas av familjemedlemmar i samma hushåll.
Massage halv- eller helkropp.

Vill du bara ha en skön massage så hinner jag med hela kroppen på en 60-minuters massage-behandling. Vill du att jag jobbar mer djupgående för att lösa upp spänningar i vissa områden eller för att förebygga besvär så kan en 60-minutersbehandling vara lagom för halvkroppsmassage. Berätta när du kommer vad du behöver hjälp med så skräddarsyr jag en behandling till dig.

Vill du ha en djupgående massage för hela kroppen så rekommenderar jag att du bokar en 90-minuters behandling.

Klippkort 5 x 60 min kostar 2750,- (550,- per behandling)

Klippkort köpes på plats (faktureras) och är giltiga 6 mån från utställsdatum. Det kan delas av familjemedlemmar i samma hushåll.
Massage helkopp. För en djupgående massage av alla stora muskelgrupper i kroppen rekommenderar jag denna behandling. Likaså om du vill ha en helkropps avslappningsmassage inklusive fötter, ansikte och huvud. Tala om när du kommer vad du behöver hjälp med så skräddarsyr jag behandlingen till dig.

Klippkort 5 x 90 min kostar 3850,- (770,- per behandling)

Klippkort köpes på plats (faktureras) och är giltiga 6 mån från utställsdatum. Det kan delas av familjemedlemmar i samma hushåll.
För dig som av olika anledningar inte vill eller kan ligga på mage finns möjlighet till sittande massage. Man sitter då lätt framåtlutad mot ett bröststöd.

Sittande massage är lite dyrare än liggande eftersom det är mycket sämre arbetsställning för terapeuten. Klippkort kan köpas.

5 x 30 min kostar då 2200;-
För den som av olika anledningar inte kan ligga på mage finns möjligheten att boka sittande massage. Man sitter då lätt framåtlutad mot ett bröststöd.

Sittande massage kostar lite mer än liggande eftersom det är jobbigare för terapeuten.

Klippkort kan köpas. 5 x 45 min kostar då 2750;-
Även barn kan behöva massage ibland för att slappna av, sova bättre eller för att lindra smärta. Vid barn-massage följer alltid en förälder med in i rummet.

MASSAGE SPECIAL

Passa på att boka den här behandlingen för att skämma bort dig själv och ditt ansikte - eller varför inte boka en hel serie? Jag börjar med att ta puls och kolla tunga för att kunna ställa en kinesisk diagnos och ge dig en idividuellt anpassad behandling. Sen får du:

- ansiktsakupunktur (med pyttesmå nålar) för att stärka huden, öka collagenproduktonen, få lyster i ansiktet
- några kroppsnålar för att balansera kroppen
- skön orientalisk massage i ansikte, skalp, axlar och nacke
- fotmassage
- ansiktsmask
- en underbart naturlig och närande ansiktscreme inmasserad i ansikte o hals

Hela behandlingen tar 90 min och kostar normalt sett 950;-


Köp klippkort 5 ggr (gäller 6 mån) : 4500
Denna behandling lämpar sig väl för spända axlar, rygg och/eller säte. Blodcirkulationen kommer igång mycket effektivt och muskeln får hjälp att slappna av. Eftersom koppningsmassage ökar cirkulationen i bindväven, kan den också användas för att förebygga eller behandla celluliter på rumpa eller lår. Vid behandlingen används plastkoppar med sugpump och mjuka gummikoppar.
Koppning kan göra lite ont men de flesta upplever det som "skönt-ont". Man kan också i vissa fall få blåmärken, vilka är helt ofarliga och går bort inom ett par dagar.

Koppning lämpar sig inte om du äter blodförtunnande medicin!
En otroligt avslappnande behandling som ger ordentlig syresättning och näringstillförsel till huden i ansikte och hårbotten. Även axlar och nacke blir uppmjukade. Mot slutet av behandlingen applicerar jag en naturligt närande kräm i ansikte och hals.
Under behandlingen ligger man på rygg hela tiden. En behandling tar 45-60 min

Klippkort 5 ggr : 2750,
En väldigt bra behandling för dig som har mycket spänningar i axlar, rygg och eller höfter. Genom att kombinera koppning med klassisk massage skapar man effektivt en bra cirkulation och genomblödning och får musklerna att släppa.

Behandlingen passar även dig som har tight bindväv med kroniska smärtor.
Den perfekta massagen för dig som är spänd och behöver gå ner i varv!
Jag inleder med ca 45 min Klassisk massage på axlar, nacke, rygg och säte för att sedan glida över till en underbart avslappnande orientalisk ansiktsmassage enligt beskrivningen nedan.

NATURMEDICIN - Akupressur, massage, koppning, homeopati

Beroende på vad du behöver hjälp med sätter jag ihop den behandling som är mest effektiv - ofta en kombination av två eller fler av ovanstående terapiformer.

Vid första tillfället går mesta tiden åt till samtal och undersökning.

Räkna med att ett besök tar någonstans mellan 45 och 75 minuter beroende på vad vi gör.

Pga att jag flyttat min huvudsakliga verksamhet till Kristinehamn kan jag inte längre erbjuda regelbundna behandlingar varje vecka i Tyresö.

ÖVRIGA TJÄNSTER

Det går bra att få blodtrycket mätt hos mig. Du får först ligga ner några minuter och slappna av och sedan mäter jag ditt tryck med samma utrustning som på vårdcentralen.

Gratis i samband med bokad behandling.
För att vara säker på att jag är på plats och ledig när du kommer kan du här boka in när du kommer. Det kostar naturligtvis ingenting - endast praktiskt för både dig och mig.

PRESENTKORT kan du köpa utan att komma hit via knappen högst upp. Då får du det som en PDF-fil till din dator.
Vill du ha ett fint dubbelt presentkort i kuvert så får du köpa det här på mottagningen.

Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Healthy Habits - Tyresö

Klassisk massage, Kinesiskt medicin och Mental träning/stresshantering (Silva Ultramind ESP) och Andning är fyra stora områden jag arbetar med.

Jag är utbildad Massör, TCM-akupunktör (Kinesisk medicin) och Andningsinstruktör och Homeopat.

Medlem i Akupunkturförbundet, Svenska Homeopaters Riksförbund och Svenska Naturläkarförbundet.

Innehar ansvarsförsäkring.

Betala med:
Kreditkort
Kontanter
Faktura
Actiway
Swish

Mottagningen ligger en trappa upp utan hiss.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt kalender.

Avbokning senare än 24 timmar
innan bokad tid debiteras med 50%

Avhopp utan avbokning debiteras
med 100%
Adress
Jungfruvägen 6
13550 Tyresö
Hanviken
Öppna i Google Maps 🗗