hosAlexandra

betyg5.0 Fantastiskt bra(13 betyg)
Västra Esplanaden 13, 903 25, Umeå
Välkommen till mig, hos Alexandra! För tillfället tar jag ej emot några bokningar alls då jag på grund av hälsoskäl och graviditet inte får arbeta. För att bli uppdaterad när jag är tillbaka i arbete rekommenderar jag att du följer mig på sociala medier och Instagram @hosAlexandra.se. Jag har tidigare ägt och drivit Salong Vos men har nu omorganiserat mig och bytt namn till "hos Alexandra". Jag utför nu behandlingar i hemmiljö samt erbjuder utbildningar som vanligt på en extern plats. Jag är inne på mitt 9:e år som egen företagare och jag ser fram emot att fortsätta mitt yrke många år till. Vid frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
13 betyg
Jag har gjort behandling hos många olika utövare men Alexandra är den bästa jag gått till! Otroligt kunnig, lyhörd och trevlig och resultatet är fantastiskt. Rekommenderas varmt!
Alexandra är en riktigt härlig tjej som är väldigt bra på det hon gör! Jag brukar boka in mig på sockervaxningar hos henne och är lika nöjd efter varje gång!
Awesome
Alltid lika bra service och bemötande

Om företaget

Välkommen till mig, hos Alexandra! För tillfället tar jag ej emot några bokningar alls då jag på grund av hälsoskäl och graviditet inte får arbeta. För att bli uppdaterad när jag är tillbaka i arbete rekommenderar jag att du följer mig på sociala medier och Instagram @hosAlexandra.se.  Jag har tidigare ägt och drivit Salong Vos men har nu omorganiserat mig och bytt namn till "hos Alexandra". Jag utför nu behandlingar i hemmiljö samt erbjuder utbildningar som vanligt på en extern plats. Jag är inne på mitt 9:e år som egen företagare och jag ser fram emot att fortsätta mitt yrke många år till. Vid frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig.

Bilder