1. Hem
 2. Annan Gävle

Karin Samtalsterapi

betyg4.6 Fantastiskt bra(37 betyg)
Drottninggatan 28, 803 11, Gävle
Ibland behöver vi någon att prata med. Ett tryggt rum där vi kan finna modet att titta inåt. Där det blir möjligt att nå och ta hand om våra inre sår, men också våra drömmar och vår längtan. Hitta tillbaka till den stig som är just din i den här världen. Jag vill gärna vara din medvandrare en bit på vägen.
11429

Boka tjänst

Samtalsterapi

 • Samtalsterapi 60 min
  60 minuter, 850 kr
  Boka
 • Par- och relationsterapi
  90 minuter, 1 350 kr
  Boka
 • Samtalsterapi 90 min
  90 minuter, 1 275 kr
  Boka

utövare

noImage
Karin Andersson
4.6
(37 betyg)
Samtalsterapeut

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
37 betyg
Zandrah M.
till Karin Andersson
Karin är en helt fantastisk terapeut och medmänniska. Hade inte varit på den plats jag är idag utan henne och jag är så oerhört tacksam för all den personliga utveckling samtalen lett till! En diamant💎

Visa mer

Helene L.
till Karin Andersson
Karin är en trygg och fin samtalsterapeut som har hjälpt mig att våga utvecklas som person.

Visa mer

Elsa-Brita M.
till Karin Andersson
Upplevdes mycket engagerad och lyhörd

Visa mer

Pernilla J.
till Karin Andersson
Varm, empatisk och intuitiv med en otrolig förmåga till att vara närvarande och inlyssnande.

Visa mer

Om företaget

Jag erbjuder samtalsterapi med Psykosyntes som grund. Samtalet är själva stommen i terapin, men hos mig kan du också komma att få använda andra kreativa metoder, som till exempel att måla, göra visualiseringar, meditationer och rollspel. Mänskligt växande. Jag tänker att det börjar med att öppna sig. En villighet att nyfiket utforska sig själv och ett mod att möta det man får syn på. Och att sedan få den där blicken att mjukna. För att kunna finnas där, som en trygg hamn, för allt det där som tillhör en. Det öppnar för möjligheten att ta plats i den här världen med just ditt ljus och dina kvaliteter. Jag kom i kontakt med Psykosyntesen för många år sedan i egen terapi. I Psykosyntesen kunde jag hitta hem. För mig blev det något mer än terapi, här kunde jag hitta nya sätt att förhålla mig till mig själv och till livet, finna styrka i det som var sant för just mig. Ett förhållningssätt som innefattar kärlek och acceptans till mig själv och andra. Jag är nu så glad att kunna vara en del i att ge andra möjlighet att ta till sig Psykosyntesens förhållningssätt. Jag har gått HumaNovas treåriga utbildning och blev 2021 diplomerad samtalsterapeut i Psykosyntes. Hösten 2023 blev jag också diplomerad par- och relationsterapeut i Psykosyntes. Jag är medlem i Psykosyntesförbundet och ingår även i styrelsen för förbundet. Jag följer de etiska riktlinjer som Psykosyntesförbundets etiska råd har sammanställt och som bland annat förbinder mig att arbeta under tystnadsplikt. Att vara diplomerad av HumaNova och inte legitimerad av Socialstyrelsen innebär att jag inte arbetar med psykiska diagnoser. Jag går i regelbunden handledning för din trygghet som klient och jag har F-skattsedel. Vill du läsa mer om Psykosyntes? Läs gärna på Psykosyntesförbundets hemsida https://psykosyntesforbundet.se/psykosyntesens-grundtankar/ Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • MånStängd
  • Tis08:00 - 19:00
  • Ons08:00 - 19:00
  • TorStängd
  • Fre08:00 - 17:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07026307 XXVisa nummer

 • Drottninggatan 28, 803 11, Gävle