Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

En privat sittning med mediet där jag kontaktar nära och kära i andevärlden till dig och ger budskap från dem. En viss vägledning ingår alltid då våra vänner i andevärlden alltid vill försöka hjälpa oss så mycket de kan. Jag spår inte i Tarot kort. En privat sittning med ett medium är alltid privat och alla budskap lämnas med största respekt för dig.

Vill du ha din sittning inspelad på cd tillkommer 50:-
Cd-skivan skickas hem till dig normalt inom en vecka. För inspelning på MP3 tillkommer 20:- och skickas till dig som en ljudfil via din e-post.

Välkommen!
Andlig healing är en healingmetod där man använder den universella livskraften vilken finns i oss alla och i allt som existerar runt om oss. Healing används för att balansera och återinsätta vår livsvitalitet. Din behandling börjar med att du ligger ner fullt påklädd och med användning av mina händer lägger jag dem på patienten där jag nu öppnar upp och kanaliserar denna kärleksfulla helande energi, som kommer från andevärlden, genom mig, till patienten. Jag försöker vara så lite healer jag kan vara, och så mycket kanal för denna energin som jag bara kan, då det är andevärlden som är de som vet bäst vad som behövs för att hjälpa läkandet på bästa sätt.
Healing används till att balansera det fysiska, det mentala, det emotionella och den andliga nivån hos våra kroppar.

Utöver en generell avslappning, så kan healing främja vid en rad problem, speciellt de som är stressrelaterade. Var vänlig och observera att healing aldrig ska användas istället för medicinsk hjälp eller läkarbesök, utan mer som ett komplement till ditt välmående. Att få healing är en mycket avslappnande och lugnande erfarenhet!

Kurser

Transkurs
420 min 2.200,00 kr Mer info
Just nu är kursen fullbokad men hör av er till oss vid intresse - det finns alltid möjligheter!

Denna transkurs är en pågående kurs, så det är inget start/slutdatum utan du kan börja när det passar dig. Den är fördelad på 3 helgkurser/år och den är öppen för alla nivåer av kunnande. Inga förkunskaper krävs annat än ett genuint intresse och en villighet att lära.

Kursen fokuserar på att både upptäcka, stärka och utveckla dina band med dina guider som arbetar med dig från andevärlden. Detta gör att det är både annat fokus och energier som vi arbetar med gentemot t.ex. det normala mediumskapet. Denna kurs är för dig som är seriös med att arbeta tillsammans med dina guider. För mer info om kursen - se hemsidan under fliken "Transkurs"

Denna transkurs är på engelska då vår lärare, Mark Sinclair, är från England. Det är bra om du förstår engelska, men kursen kan även delvis översättas. Mark har arbetat med andevärlden i över 50 år, och är ett mycket duktigt medium och transmedium, och väldigt uppskattad lärare.

Du som går den här transkursen får möjlighet att träna varje söndagskväll i våra lokaler. För mer info om detta - se hemsidan under fliken "Transkurs" Kursen hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås. Du betalar via Klarna och väljer då hur du vill betala. Betalningen aktiveras först efter att kurshelgen genomförts.

Välkommen!

Pris: 2200 kr / Helgkurs (lördag-söndag) inkl. fika hela helgen - se Kalendariet för nästa inbokade kurstillfälle. Kursen är lördag-söndag 10:00-17:00.

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan vi inte ta in dig på kursen - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar vi istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.
Den här kursen är för alla som har en öppenhet, ett intresse, en nyfikenhet och önskan om att utveckla sina förmågor. Vare sig du vill arbeta med detta, ha det som en hobby eller bara göra det för din egen skull – våra kurser är öppen för alla!

Healingkursen är löpande kurs med fyra kurstillfällen per år, vilket innebär att du kan börja när det passar dig. Vi har alltifrån nybörjare till avancerade på våra kurser vilket vi upplever är mycket givande både för deltagarna samt energin. Vi fokuserar på kunskap och inspiration och därför varvar vi även med föreläsningar inom ämnet.

Är det första gången du går på Healingkurs hos oss så behöver du även köpa boken "Lär dig Healing - en steg-för-steg guide till andlig healing". Du köper den enklast via shoppen i panelen till höger på vår hemsida, alternativt kommer in till oss direkt. Det är bra om du har möjlighet att läsa boken innan du påbörjar kursen hos oss. När du går kursen hos oss, så betalar du enbart 200 kr för boken (ord.pris: 249 kr). Handlar du den via hemsidan, drar jag av 49 kr på kursarvodet.

Kursen hålls lör-sön mellan 10-17. Ingår i kursavgiften; Kurs och fika. Kursavgiften är för hela helgen och inte för enbart 1 dag. Denna bokning gäller för båda dagarna (lördag-söndag) även om bokningen enbart kommer upp för lördag.

Kursen hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås. Du betalar via Klarna och väljer då hur du vill betala. Betalningen aktiveras först efter att kurshelgen genomförts.

För mer info - besök vår hemsida www.lindblomacademy.com alternativt www.helenalindblom.com eller ring oss på: 0720-374809

Välkommen!

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara måndag kvällar på drop-in healing (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.
Den här kursen är för alla som har en öppenhet, ett intresse, en nyfikenhet och önskan om att utveckla sina förmågor. Vare sig du vill arbeta med detta, ha det som en hobby eller bara göra det för din egen skull – våra kurser är öppen för alla!

Mediumkursen är löpande kurs med tre kurstillfällen per år, vilket innebär att du kan börja när det passar dig. Vi har alltifrån nybörjare till avancerade på våra kurser vilket vi upplever är mycket givande både för deltagarna samt energin. Vi fokuserar på kunskap och inspiration och därför har vi föreläsningar, jobbar med tarot, färger, sittningar, plattformsarbete, kontakten med andevärlden m.m.

Kursen hålls lör-sön, mellan 10-17. Ingår i kursavgiften; Kurs, fika & enkelt kompendium för dig som är ny.
Kursavgiften är för hela helgen och inte för enbart 1 dag. Kursen hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås. Du betalar via Klarna och väljer då hur du vill betala. Betalningen aktiveras först efter att kurshelgen genomförts.

För mer info - besök vår hemsida www.lindblomacademy.com alternativt www.helenalindblom.com eller ring oss på: 0720-374809

Välkommen!

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara måndagkvällar på drop-in healing (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.

Seanser

Boka in dig på en Gruppseans med medium Helena Lindblom. Här kommer du att få vara i en liten grupp med max 15 personer och det fungerar ungefär som en Storseans fast med mindre antal personer.
Det blir en trevlig och intim stämning där det är högt i tak och där Helena ger meddelanden från nära och kära som gått över till andevärlden. Meddelanden ges alltid med största respekt för er. Kvällen är mellan 18:00-20:00 ca.

Ni betalar via Klarna.

Plats: Tallmätargatan 3 (1 tr upp)

Välkomna!

Lindblom Academy

Helena Lindblom har arbetat med mediumskap, healing och meditation i över 18 år och arbetar både runt om i Sverige och även internationellt.

Hon jobbar med seanser, medial vägledning, (privata sittningar), healingbehandlingar och kursverksamhet men även föreläsningar om andevärlden och andra relaterade ämnen.

Se gärna hemsidan: www.lindblomacademy.com för mer information.

Vi finns även på Facebook: https://www.facebook.com/lindblomacademy

Bolagets registrerade adress: Fyrbacken 7, 73493 Kolbäck

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet när det är evenemang - se kalendariet.
Adress
Tallmätargatan 3
72134 Västerås
Västerås
Öppna i Google Maps 🗗