Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

En privat sittning med mediet där jag kontaktar nära och kära i andevärlden till dig och ger budskap från dem. En viss vägledning ingår alltid då våra vänner i andevärlden alltid vill försöka hjälpa oss så mycket de kan. Jag spår inte i Tarot kort. En privat sittning med ett medium är alltid privat och alla budskap lämnas med största respekt för dig.

Vill du ha din sittning inspelad på cd tillkommer 50:-
Cd-skivan skickas hem till dig normalt inom tre arbetsdagar. För inspelning på MP3 tillkommer 20:- och skickas till dig som en ljudfil via din e-post.

Välkommen!
Andlig healing är en healingmetod där man använder den universella livskraften vilken finns i oss alla och i allt som existerar runt om oss. Healing används för att balansera och återinsätta vår livsvitalitet. Din behandling börjar med att du ligger ner fullt påklädd och med användning av sina händer lägger terapeuten dem på klienten där terapeuten kanaliserar energin. Healing används till att balansera det fysiska, det mentala, det emotionella och den andliga nivån hos våra kroppar.

Utöver en generell avslappning, så kan healing främja vid en rad problem, speciellt de som är stressrelaterade. Var vänlig och observera att healing aldrig ska användas istället för medicinsk hjälp eller läkarbesök, utan mer som ett komplement till ditt välmående. Att få healing är en mycket avslappnande och lugnande erfarenhet!

Healingbehandlingen består av att terapeuten först ger en kort avslappnande massage (du är alltid fullt påklädd) och ger sedan healing.

Kurser

En kurs med fokus på andlig healing som hålls i våra kurslokaler i Västerås.

På den här kursen är alla välkomna, nybörjare såväl som redan arbetande healers. Alla kommer att utvecklas oberoende var man är i kunskapsnivå. Här får du möjlighet att inte bara lära från grunden, utan många har börjat springa innan de kan gå och det är viktigt att ha en stabil grund att stå på. Här får du kunskap om hur andlig healing fungerar, vad det är som gör att den fungerar, guidernas funktion, m.m. Vi kommer även att gå igenom kontakthealing, distanshealing samt självhealing.

Det ingår kursmapp och förmiddags och eftermiddags fika hela kursen.

Betala helst med Swish eller kort men naturligtvis tar vi även kontanter. Du kan även betala in i förväg på BG: 5309-8216 (Lindblom Academy) och ta med en utskrift på inbetalningen till kursens första dag.

Anmälan är bindande. För avbokning - se hemsidan för information; www.lindblomacademy.com
Du kommer att få en kurskonfirmation med lite praktisk information.

Adressen är: Lindblom Academy, Tallmätarg.3 i Västerås

Varmt välkommen!

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.
En meditationskurs för både nybörjare och erfarna.

Denna kurs/cirkel är på 5 veckor och 3 tim varje tillfälle - och här får du lära dig att meditera. Kursen är upplagd på boken "Lär dig Meditera; en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande". Boken är kurslitteratur och ingår i priset. Du får boken vid ankomst vid första tillfället.

Det kommer att bli en härlig kurs/cirkel, där vi kommer att gå in i de olika meditationerna och prova på olika meditationstekniker.

Alla deltagare måste gå på alla tillfällena då de bygger på varandra, oavsett tidigare erfarenhet.

Under kursen bjuder vi på kaffe/te.

Pris: 2300 kr inkl. boken och enkelt fika.

Träffarna är tisdagar mellan kl. 18-21. För att få Kursintyg måste du ha varit på alla 5 tillfällena.

Du betalar på plats och det går bra att betala antingen med Swish alternativt kontanter. Vill du kan du även betala in i förväg på BG: 5309-8216. (Lindblom Academy)

För mer info om dessa Meditationskurser - se vår hemsida: www.lindblomacademy.com
Alla våra cirklar är öppna för alla nivåer och grupperna är mixade. Cirklarna är på onsdagar och vi träffas vid 5 tillfällen mellan kl. 18:00-21:00. Då vi träffas varje vecka under 5 tillfällen är det viktigt att du kommer varje gång, då du missar för mycket annars.

Dessa cirkelträffar kommer att vara som en kurs, där vi kommer att meditera och sitta i energierna och bygga upp samarbetet med våra andliga vänner. Kvällarna kommer att fokusera på att hjälpa dig att förstå vad mediumskap är, hur just din medialitet fungerar och hjälp att utveckla din förmåga. För dig som har arbetat en stund med mediumskapet och är mer van, kommer vi att fördjupa din kontakt med dig själv och dina guider, arbeta med privata sittningar och även seanser. Våra cirklar innehåller alltid andlig filosofi, teori och praktik då det är viktigt att ha både kunskap och förståelse med det vi gör. För mer information se vår hemsida.

Tanken bakom dessa cirklar är att kunna erbjuda hjälpen till de som vill utveckla och stärka sina band med andevärlden och ge en plattform där vi kan träffas regelbundet i grupp och skapa bra träningsmöjligheter, men även använda detta som ett led i certifiering för de som vill ta det vidare.

Är du nyfiken på mediumskapet och andevärlden, och vill utveckla din förmåga så är du välkommen att komma med din anmälan.

Cirklarna hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.

Det går bra att betala antingen med Swish, kontokort alternativt kontanter. Du kan även betala in i förväg på BG: 5309-8216 och ta med utskrift på inbetalningen till första cirkelkvällen.

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på cirkeln - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing på hemsidan) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.
Den här kursen är för alla som har en öppenhet, ett intresse, en nyfikenhet och önskan om att utveckla sina förmågor. Vare sig du vill arbeta med detta, ha det som en hobby eller bara göra det för din egen skull – våra kurser är öppen för alla!

Healingkursen i andlig healing är löpande kurs med fyra kurstillfällen per år, vilket innebär att du kan börja när det passar dig. Vi har alltifrån nybörjare till avancerade på våra kurser vilket vi upplever är mycket givande både för deltagarna samt energin. Vi fokuserar på kunskap och inspiration och därför varvar vi även med föreläsningar inom ämnet.

Kursen hålls lör-sön mellan 10-17. Ingår i kursavgiften; Kurs, fika & enkelt kompendium för dig som är ny.
Kursavgiften är för hela helgen och inte för enbart 1 dag.

Kursen hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.

För mer info - besök vår hemsida www.lindblomacademy.com alternativt www.helenalindblom.com eller ring oss på: 0720-374809

Välkommen!

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara måndag kvällar på drop-in healing (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.
Den här kursen är för alla som har en öppenhet, ett intresse, en nyfikenhet och önskan om att utveckla sina förmågor. Vare sig du vill arbeta med detta, ha det som en hobby eller bara göra det för din egen skull – våra kurser är öppen för alla!

Mediumkursen är löpande kurs med flera kurstillfällen per år, vilket innebär att du kan börja när det passar dig. Vi har alltifrån nybörjare till avancerade på våra kurser vilket vi upplever är mycket givande både för deltagarna samt energin. Vi fokuserar på kunskap och inspiration och därför har vi föreläsningar, jobbar med tarot, färger, sittningar, plattformsarbete, kontakten med andevärlden m.m.

Kursen hålls lör-sön, mellan 10-17. Ingår i kursavgiften; Kurs, fika & enkelt kompendium för dig som är ny.
Kursavgiften är för hela helgen och inte för enbart 1 dag.

För mer info - besök vår hemsida www.lindblomacademy.com alternativt www.helenalindblom.com eller ring oss på: 0720-374809

Välkommen!

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara måndagkvällar på drop-in healing (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.

Seanser

Boka in dig på en Gruppseans med medium Helena Lindblom. Här kommer du att få vara i en liten grupp med max 15 personer och det fungerar ungefär som en Storseans fast med mindre antal personer.
Det blir en trevlig och intim stämning där det är högt i tak och där Helena ger meddelanden från nära och kära som gått över till andevärlden. Meddelanden ges alltid med största respekt för er. Kvällen är mellan 18:00-20:00 ca.

Ni betalar på plats med kort/swish/kontanter

Plats: Tallmätargatan 3 (1 tr upp)

Välkomna!

Lindblom Academy

Helena Lindblom har arbetat med mediumskap och healing i snart 17 år och arbetar både runt om i Sverige och även utomlands.

Hon jobbar med Storseanser, Privata sittningar, Privata Seanser och Kursverksamhet inom mediumskapet. Som Healer ger hon Healing behandlingar samt Kurser.

Hon håller även föreläsningar om Andevärlden och andra relaterade ämnen.

Se gärna hemsidan: www.lindblomacademy.com för mer information.

Vi finns även på Facebook: https://www.facebook.com/lindblomacademy

Telefon 0720-374809
Webbsida
E-post
Adress
Tallmätargatan 3
72134 Västerås
Hälla