Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

En privat sittning med mediet där jag kontaktar nära och kära i andevärlden till dig och ger budskap från dem. En viss vägledning ingår alltid då våra vänner i andevärlden alltid vill försöka hjälpa oss så mycket de kan. Jag spår inte i Tarot kort. En privat sittning med ett medium är alltid privat och alla budskap lämnas med största respekt för dig.

Vill du ha din sittning inspelad på cd tillkommer 50:-
Cd-skivan skickas hem till dig normalt inom tre arbetsdagar. För inspelning på MP3 tillkommer 20:- och skickas till dig som en ljudfil via din e-post.

Välkommen!
Andlig healing är en healingmetod där man använder den universella livskraften vilken finns i oss alla och i allt som existerar runt om oss. Healing används för att balansera och återinsätta vår livsvitalitet. Din behandling börjar med att du ligger ner fullt påklädd och med användning av sina händer lägger terapeuten dem på klienten där terapeuten kanaliserar energin. Healing används till att balansera det fysiska, det mentala, det emotionella och den andliga nivån hos våra kroppar.

Utöver en generell avslappning, så kan healing främja vid en rad problem, speciellt de som är stressrelaterade. Var vänlig och observera att healing aldrig ska användas istället för medicinsk hjälp eller läkarbesök, utan mer som ett komplement till ditt välmående. Att få healing är en mycket avslappnande och lugnande erfarenhet!

Healingbehandlingen består av att terapeuten först ger en kort avslappnande massage (du är alltid fullt påklädd) och ger sedan healing.
Dorne är ett mycket respekterat och begåvat medium och lärare, med över 30 års erfarenhet och har stor erfarenhet med att lära ut. Hon har demonstrerat mediumskap på både stora arenor och små privata tillställningar runtom i England och Internationellt så det är verkligen jättekul att få välkomna henne till oss på Lindblom Academy.

Hennes meddelanden genomsyras av den fina vänlighet och omtanke som hon har för de personer som finns både i andevärlden och oss som är kvar i det fysiska livet. Hennes bevis för att vi lever vidare är mycket slående, och det är en av anledningarna till att hon är så uppskattad för sitt fina mediumskap.

Hon förmedlar bevis för att dina nära och kära lever vidare i andevärlden och finns runtomkring dig på ett väldigt fint sätt.

Glädje, skratt och vänlighet är honnörsorden som Dorne arbetar med, så ta chansen att boka in dig på en sittning med henne.

OBS! Säg till vid bokning om du vill ha översättning från Engelska = 50 kr till översättaren. Vill du spela in sittningen på ljudfil så du kan lyssna efteråt = 20 kr.

Du betalar din sittning vid ankomst kontant, kort alt. Swish.
Rachel arbetar med glädje och ett leende på läpparna på varje seans och sittning. Denna energi i kombination med hennes fina kontakt med andevärlden gör att varje seans och privata sittning med henne är fylld med kärlek, skratt och framförallt bevis på att livet går vidare efter den s.k. fysiska döden. Rachel har arbetat med andevärlden i många år och är fortfarande lika glad att få möjligheten att förmedla meddelanden från våra nära och kära i andevärlden. Rachel är verkligen jätteduktig så passa på att boka in en privat sittning med henne!

OBS! Säg till vid bokning om du vill ha översättning från Engelska = 50 kr till översättaren. Vill du spela in sittningen på ljudfil så du kan lyssna efteråt = 20 kr.

Du betalar din sittning vid ankomst kontant, kort alt. Swish.

Kurser

En kurs med fokus på andlig healing som hålls i våra kurslokaler i Västerås.

På den här kursen är alla välkomna, nybörjare såväl som redan arbetande healers. Alla kommer att utvecklas oberoende var man är i kunskapsnivå. Här får du möjlighet att inte bara lära från grunden, utan många har börjat springa innan de kan gå och det är viktigt att ha en stabil grund att stå på. Här får du kunskap om hur andlig healing fungerar, vad det är som gör att den fungerar, guidernas funktion, m.m. Vi kommer även att gå igenom kontakthealing, distanshealing samt självhealing.

Det ingår kursmapp och förmiddags och eftermiddags fika hela kursen.

Betala helst med Swish eller kort men naturligtvis tar vi även kontanter. Du kan även betala in i förväg på BG: 5309-8216 (Lindblom Academy) och ta med en utskrift på inbetalningen till kursens första dag.

Anmälan är bindande. För avbokning - se hemsidan för information; www.lindblomacademy.com
Du kommer att få en kurskonfirmation med lite praktisk information.

Adressen är: Lindblom Academy, Tallmätarg.3 i Västerås

Varmt välkommen!

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.
Alla våra cirklar är öppna för alla nivåer och grupperna är mixade. Cirklarna är på onsdagar och vi träffas vid 5 tillfällen mellan kl. 18:00-21:00. Då vi träffas varje vecka under 5 tillfällen är det viktigt att du kommer varje gång, då du missar för mycket annars.

Dessa cirkelträffar kommer att vara som en kurs, där vi kommer att meditera och sitta i energierna och bygga upp samarbetet med våra andliga vänner. Kvällarna kommer att fokusera på att hjälpa dig att förstå vad mediumskap är, hur just din medialitet fungerar och hjälp att utveckla din förmåga. För dig som har arbetat en stund med mediumskapet och är mer van, kommer vi att fördjupa din kontakt med dig själv och dina guider, arbeta med privata sittningar och även seanser. Våra cirklar innehåller alltid andlig filosofi, teori och praktik då det är viktigt att ha både kunskap och förståelse med det vi gör. För mer information se vår hemsida.

Tanken bakom dessa cirklar är att kunna erbjuda hjälpen till de som vill utveckla och stärka sina band med andevärlden och ge en plattform där vi kan träffas regelbundet i grupp och skapa bra träningsmöjligheter, men även använda detta som ett led i certifiering för de som vill ta det vidare.

Är du nyfiken på mediumskapet och andevärlden, och vill utveckla din förmåga så är du välkommen att komma med din anmälan.

Cirklarna hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.

Det går bra att betala antingen med Swish, kontokort alternativt kontanter. Du kan även betala in i förväg på BG: 5309-8216 och ta med utskrift på inbetalningen till första cirkelkvällen.

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på cirkeln - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing på hemsidan) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.
Den här kursen är för alla som har en öppenhet, ett intresse, en nyfikenhet och önskan om att utveckla sina förmågor. Vare sig du vill arbeta med detta, ha det som en hobby eller bara göra det för din egen skull – våra kurser är öppen för alla!

Healingkursen i andlig healing är löpande kurs med fyra kurstillfällen per år, vilket innebär att du kan börja när det passar dig. Vi har alltifrån nybörjare till avancerade på våra kurser vilket vi upplever är mycket givande både för deltagarna samt energin. Vi fokuserar på kunskap och inspiration och därför varvar vi även med föreläsningar inom ämnet.

Är det första gången du går på Healingkurs hos oss på Lindblom Academy så behöver du även köpa boken "Lär dig Healing - en steg-för-steg guide till andlig healing". Du köper den enklast via shoppen i panelen till höger på vår hemsida, alternativt kommer in till oss direkt. Det är bra om du har möjlighet att läsa boken innan du påbörjar kursen hos oss. När du går kursen hos oss, så betalar du enbart 200 kr för boken (ord.pris: 249 kr). Handlar du den via hemsidan, drar jag av 49 kr på kursarvodet.

Kursen hålls lör-sön mellan 10-17. Ingår i kursavgiften; Kurs och fika. Kursavgiften är för hela helgen och inte för enbart 1 dag. Denna bokning gäller för båda dagarna (lördag-söndag) även om bokningen enbart kommer upp för lördag.

Kursen hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.

För mer info - besök vår hemsida www.lindblomacademy.com alternativt www.helenalindblom.com eller ring oss på: 0720-374809

Välkommen!

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara måndag kvällar på drop-in healing (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.
Den här kursen är för alla som har en öppenhet, ett intresse, en nyfikenhet och önskan om att utveckla sina förmågor. Vare sig du vill arbeta med detta, ha det som en hobby eller bara göra det för din egen skull – våra kurser är öppen för alla!

Mediumkursen är löpande kurs med flera kurstillfällen per år, vilket innebär att du kan börja när det passar dig. Vi har alltifrån nybörjare till avancerade på våra kurser vilket vi upplever är mycket givande både för deltagarna samt energin. Vi fokuserar på kunskap och inspiration och därför har vi föreläsningar, jobbar med tarot, färger, sittningar, plattformsarbete, kontakten med andevärlden m.m.

Kursen hålls lör-sön, mellan 10-17. Ingår i kursavgiften; Kurs, fika & enkelt kompendium för dig som är ny.
Kursavgiften är för hela helgen och inte för enbart 1 dag.

För mer info - besök vår hemsida www.lindblomacademy.com alternativt www.helenalindblom.com eller ring oss på: 0720-374809

Välkommen!

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden. Då hänvisar jag istället till våra underbara måndagkvällar på drop-in healing (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.
Dag 1:
Här går de igenom de olika delarna till att vara synsk (eng = psychic) och att arbeta med den energin. Ett ”psychic bootcamp”! Det handlar om oss och vår del i att vara ett bra medium. Här går de in och tittar på de olika delarna, hjälper oss att förstå dem och få kontroll över dem, hjälper oss att expandera vår komfortzon och har roligt under tiden som vi gör det!
Det blir mycket övningar med bl.a. kort, färgband, musik, färger och ögonbindlar så att vi inser att vi kan mycket mer än vi inser själva. Psychic eller synsk betyder själslig, så låt din själ stråla med sitt inre ljus så att alla kan få se det!
En underbar kursdag, fylld med kärlek och massor av skratt.

Dag 2:
Här går de igenom mediumskapet och länkandet med andevärlden. Vi fördjupar bevisföringen och där vi fortsätter från dag 1 och utforskar både den synska och mediumistiska verktygslådan som vi har.
Det blir mycket övningar så vi blir medvetna om energin omkring oss, där vi fördjupar kunskapen om energin både från vår själ och den som är från andevärlden. Det kommer även att bli både presentation och demonstration av detta den här dagen.

Det blir två fullspäckade dagar som kommer att hjälpa oss att gå utanför vår komfortzon, och tillåta att vi verkligen kommer att känna närvaron av andevärlden, i en kärleksfull och vänlig omgivning, med två högt respekterade lärare och vänner.

Kursen är öppen för alla nivåer, från nybörjare till avancerad. När du bokat dig på den, skickar vi ut lite praktisk information till dig.

OBS!!! Du måste betala en handpenning på 850 kr inom en vecka via Swish: 0720-374809 för att bokningen ska gälla. Den kommer inte att betalas tillbaka vid avbokning. Detta pga. att de kommer från England och vi behöver säkerställa antalet.

Det mesta kommer att kunna översättas till svenska men inte allting då det kommer att bli grupparbeten, så det är bra om du kan klara dig hjälpligt med förståelsen av den.

Välkommen med din bokning på kursen!

Seanser

Boka in dig på en Gruppseans med medium Helena Lindblom. Här kommer du att få vara i en liten grupp med max 15 personer och det fungerar ungefär som en Storseans fast med mindre antal personer.
Det blir en trevlig och intim stämning där det är högt i tak och där Helena ger meddelanden från nära och kära som gått över till andevärlden. Meddelanden ges alltid med största respekt för er. Kvällen är mellan 18:00-20:00 ca.

Ni betalar på plats med kort/swish/kontanter

Plats: Tallmätargatan 3 (1 tr upp)

Välkomna!
På den här storseansen får ni se Rachel och Dorne arbeta tillsammans. De är ett härligt team som har jobbat ihop under många år, där de kompletterar varandra jättefint.

Rachel är en kvinna som är full av energi, med studs i steget och ett leende på läpparna. Denna energi i kombination med hennes fina kontakt med andevärlden gör seanserna fyllda med kärlek, skratt och framförallt bevis.

Dorne är ett mycket respekterat och bra medium och lärare, med över 30 års erfarenhet och har stor erfarenhet. Hon har demonstrerat mediumskap både runtom i England och Internationellt.

Det är verkligen jättekul att få välkomna dem till oss på Lindblom Academy!

Seansen översätts till svenska. Den är i Lindblom Academys lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås om inget annat anges. Du betalar entrén på plats med kontanter, Swish alt. kort. Kom i god tid då seansen börjar på utsatt tid!

OBS! Obligatorisk platsbokning!


Välkommen med din bokning!

Lindblom Academy

Helena Lindblom har arbetat med mediumskap, healing och meditation i över 18 år och arbetar både runt om i Sverige och även internationellt.

Hon jobbar med seanser, medial vägledning, (privata sittningar), healingbehandlingar och kursverksamhet men även föreläsningar om andevärlden och andra relaterade ämnen.

Se gärna hemsidan: www.lindblomacademy.com för mer information.

Vi finns även på Facebook: https://www.facebook.com/lindblomacademy

Telefon 0720-374809
Webbsida
E-post
Adress
Tallmätargatan 3
72134 Västerås
Västerås