Vad vill du boka?

Jag finns i samma lokaler som Massageakademin.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Klassisk massage med inslag av idrottsmassage. Allt styrt av kundens behov och önskemål.
Klassisk massage med inslag av idrottsmassage. Allt styrt av kundens behov och önskemål.
Klassisk massage med inslag av idrottsmassage. Allt styrt av kundens behov och önskemål.
En underbar, avslappnande helkroppsmassage. Behandlingen innehåller inga hårda eller djupgående grepp utan är enbart för total avslappning.
Det är en kraftfull behandling som lämpar sig utomordentligt väl för dämpning av långvarig och kronisk smärta exempelvis ischias, tennis- & golfarmbåge, karpaltunnelförträngning och diverse besvär runt axelleden. Även inflammationer, t o m kroniska, som inte är förenliga med klassisk massage har med framgång behandlats med nervbanemassage.
Fibromassage är en väldigt mjuk form av massage speciellt utvecklad för dig som har fibromyalgi.
Lymfflödesmassagen är en lätt och "snabb" massageform som syftar till att stimulera det lymfatiska systemet och därmed dränera kroppen på överflödig vätska. Lymfflödesmassage verkar snabbt avsvällande vilket uppskattas av de som har problem med exempelvis svullna armar och /eller ben. Mycket lämplig för gravida och de som av andra orsaker, till exempel stillasittande arbete har svullna ben. Men även kunder med fibromyalgi eller reumatism tycker att denna behandlingsform är effektiv.

Massageverkstan

Jag erbjuder olika former av avancerad massage. Allt ifrån en djupgående, behandlande, förebyggande massage till betydligt mjukare och mer avkopplande Avslappningsmassage för dig som bara vill njuta.
Dessutom erbjuder jag fibromassage och lymfflödesmassage. Läs mer på min hemsida!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Fre 16:30-19:30 eller e.ö.
Adress
Elementvägen 5
702 27 Örebro
Aspholmen
Öppna i Google Maps 🗗