Vad vill du boka?

Hej och välkommen till Medvitund, Stenkyrka!

Jag heter Beatrice Rudberg och kan beskrivas som nyfiken, vetgirig, viljestark, ärlig, öppen, inkännande och mycket mer än så. Och jag har den fasta tron att allt är möjligt. Jag arbetar som massör, healer, djurkommunikatör och hästtränare. Jag vägleder gärna dig tills du också inser att allt är möjligt. Tills du ser möjligheterna med din kropp och allt du kan utföra, på flera plan. Allt du kan göra och vara för dig själv, för din omgivning, för dina djur och för hela världen. För du är magisk och har alla möjligheter att vara just den du önskar och drömmer om!  Jag arbetar helst ur ett holistiskt perspektiv där jag kombinerar mina kunskaper och skapar en helhet. Min vision är kärleksfulla möten i frihet för personlig utveckling.

Vägen hit:
Under min uppväxt har alltid djuren funnits i mitt liv och från tidig ålder har jag ”arbetat” med människor, en fördel då ens föräldrar äger ett turistföretag. Jag var inte många år när jag bestämde mig för att jag ska spendera mitt liv med att arbeta med djur och människor. Och det har nog alltid varit självklart för mig att vara egen företagare.

Mitt mål är och förblir att jobba som hästtränare och instruktör, men vägen dit är tämligen krokig. 2016 valde jag kroken till att bli djurkommunikatör och healer, 2017 valde jag att utmana min rädsla för att ge och ta emot beröring och utbildade mig till massör för människa. I nuläget arbetar jag heltid med Medvitund, mestadels med massage men erbjuder även healing, djurkommunikation och hästträning samt kurser och lektioner inom dessa ämnen. Förutom detta blev jag diplomerad massör i juni 2017 hos Svenska hälsoteamet. Drömmar framöver är att fördjupa mig både inom häst och människa.

Erfarenheter:

  • Ridskola inom engelsk ridning och westernridning, medryttare, fodervärd.
  • 2012-2015 studerade jag på Berga naturbruksgymnasium inriktning häst.
  • 2014 startade jag ihop med andra personer projektet Hästresan.
  • 2015 praktik på 5 månader hos Hanna Engström, Gotlands ridakademi
  • 2016 utbildning hos Sonja Rantila till djurkommunikatör
  • 2016 dipl. healer för Regnbågsflamman
  • 2016 elev hos Lina Petersdotter Johansson
  • 2017 januari-juni Utbildning till Diplomerad massör

Sen oktober 2018 kan jag också erbjuda möjligheten att komma hem till dig för massage, hästträning, djurkommunikation eller healing på djur. Maila eller kontakta mig på Facebook för mer info och bokning.

OBSERVERA ATT AVBOKNING INOM 24 TIMMAR DEBITERAS PÅ HELA AVGIFTEN.
Betalning sker via swish, kort eller faktura. Jag tar inte emot kontanter.

Stående erbjudanden:
Skriv en recension: 10% rabatt
Boka nästa behandling på plats: 10% rabatt

För inspiration till mer välmående, följ Medvitund på Facebook: https://www.facebook.com/medvitund/?fref=ts

Hoppas du har en superbra dag/kväll!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Djurkommunikation

En djurkommunikatör använder sig av telepatisk och intuitiv kommunikation i kontakten med djur. På distans tar vi kontakt med djuret med hjälp av en bild och djurets namn. Sen förs ett samtal inne i huvudet med hjälp av tankar, bilder och filmer, samt i kroppen med hjälp av emotioner och känslor. Under samtalets gång antecknar jag det jag år fram och efteråt skickar jag detta till dig via mail.

När du bokar ett samtal vill jag att du även tar kontakt med mig på mail, medvitundgotland@gmail.com. Där vill jag veta namn, ålder och ras på djuret, jag vill ha en bild och så vill jag även ha dina frågor till djuret. I mailet vill jag även att du skriver om du vill ha samtalet på distans, eller om du vill komma till mig i Stenkyrka.

Du betalar för den tid jag avsatt åt er, oavsett om du anser att jag haft kontakt eller inte.

Avbokning inom 24 timmar debiteras på hela avgiften.

Jag ber dig också läsa detta för att verkligen förstå hur jag kan hjälpa just dig och ditt djur: http://www.medvitund.se/djurkommunikation/

Healing

Intuitiv healing på distans. Att det sker på distans innebär att du är hemma hos dig i lugn och ro och tar emot, jag är hemma hos mig och sänder. Vi träffas alltså inte. Healing kan skickas till exempelvis människa, djur eller för att rena en plats på tunga energier och besvärande andar.

Jag gjorde en undersökning för de som bokat in sig på healing under 2018 och fick följande svar:

* De kunder som bokat healing till exempel har främst gjort det av anledningen att lösa ett problem, få större förståelse för sig själv/sitt djur eller så har de gått på känsla av att det är rätt väg.

* Problemen som fanns handlade om känslobearbetning, oro/rädsla eller smärta/värk

* Hittills är det 88,9% som upplever en förbättring efter första behandlingen!

* Och alla utom en skulle rekommendera healing till en vän.

Jag var lite motsträvig till att arbeta med healing som verktyg till en början, jag var nöjd med att vara djurkommunikatör och tyckte att andra kunde få vara healers. Men jag har fått inse att healing många gånger är bättre än samtalen samt ger större och snabbare resultat! Att kunna dela ett utrymme på det viset, det är magiskt <3 Så healingen har blivit mitt enklaste och mesta användbara verktyg.

Jag ber om healing till dig från de som vill sända healing. Kan vara från Moder Jord, änglarna, guider, djur mm. Jag känner in dig och går in och jobbar med de "problem" som finns i din kropp. Renar chakran, jobbar med skador/sjukdomar, lättar på sorg, depression mm. Ofta ingår det vägledning av något slag.

För dig som exempelvis har många djur eller stort behov av healing. Hör av dig för att ta del av:
3 behandlingar för 800 kr
5 behandlingar för 1200 kr

Avbokning inom 24 timmar debiteras på hela avgiften.

Kurser, lektioner

Telefonsamtal då jag vägleder dig till större medvetenhet kring dina känslor, tankar och handlingar samt ger dig verktyg att hantera situationer du kan hamna inför. Under samtalet känner jag in din energi och kanaliserar den hjälp och de budskap du behöver.

Tillsammans jobbar vi med minnen, tankar, känslor, blockeringar, rädslor mm för att du ska få ett mer medvetet och närvarande liv med mindre begränsningar och mer möjligheter.

Avbokning inom 24 timmar debiteras på hela avgiften.
Jag vägleder dig till större medvetenhet kring dina känslor, tankar och handlingar samt ger dig verktyg att hantera situationer du kan hamna inför. Detta kan göras enskilt med dig eller så görs det tillsammans med ditt djur, då djuret får fungera som en spegel av dig och hjälper till att plocka fram känslor, tankar och minnen som du gömt undan. Djuren är helt igenom ärliga och raka i deras kommunikation och är fantastisk hjälp och stöd i dessa processer!

Vi kan också välja att jag känner in din energi och vägleder dig utifrån det genom att kanalisera budskap.

Avbokning inom 24 timmar debiteras på hela avgiften.
När du bokar denna tjänst bokar du en hästlektion på distans där du och jag pratar i telefon medan du och din häst gör det du vill att vi ska fokusera på. Lektionen är ca 30-60 min.

Den träning med hästar jag gör baseras på en filosofi som jag kallar ”Att möta sig själv genom hästen”. Det handlar om resan vi gör från ett förhållande med hästen som bygger på dominans, mot ett förhållande som bygger på tvåvägskommunikation där både häst och människa har lika stor rätt att uttrycka sig. Att möta sig själv genom hästen handlar om hur vi tar hästen till hjälp för att spegla oss och för vår egen utvecklings skull. Där hästen får berätta om vad den ser hos oss. Därigenom startar en läkande process både i människa och häst som förändrar hela livet, på alla plan, även de delar av livet som är utanför stallet.

Träningen grundar sig i djurkommunikation, healing och medveten närvaro hos både människa och häst. Min styrka ligger i min empatiska och telepatiska förmåga som gör det möjligt för mig att mer detaljerat och nyanserat förstå hästen, men också att kunna känna snarare än se vad häst och människa behöver för att utvecklas och bygga ett starkare band tillsammans. Utanpå detta använder vi oss av de verktyg som hästägaren helst använder, oavsett om det är ren klickerträning, tryck-eftergift eller hur träningen än ser ut. I vissa fall eller vissa situationer vinklar jag det mer åt ett visst håll. Jag står vanligtvis för djurkommunikation och healingen, men bjuder in dig till en förståelse för hur lätt det kan vara att samtala på det viset.

Jag kan hjälpa er:
* Till en mjukare och tydligare kommunikation där båda får bli lyssnade på
* Fördjupa kontakten med era kroppar, var och en för sig men också tillsammans
* Problemlösning
* Lastträning
* Mer motivation och glädje i träningen
* Djupare kontakt i ridningen med mindre signaler och mer närvaro
* Grundläggande akademisk ridkonst
Här känner jag in din energi och kanaliserar vägledning och budskap intuitivt med hjälp av orakelkort. Vägledningen får du tillbaka i ett mail.

VIKTIGT! Att du meddelar om jag ska jobba på distans eller om du kommer hit till mig.

Vid specifika frågor, antingen om du önskar jag ska känna in kring dem eller om du har frågor kring själva kortläggningen är du välkommen att maila eller ringa.

Avbokning inom 24 timmar debiteras på hela avgiften.

Massage

Är ni kanske förälder/barn, partners eller kompisar som båda behöver komma på massage? Varför inte samåka då och ha massage direkt efter varandra. Ni får en timme/person och betalar normalpris. Alltså 650:-/person. Jag masserar er direkt efter varandra.

För mig har det blivit allt viktigare att vara inkännande och närvarande vid massage, därav Inkännande massage. Här har jag möjlighet att förutom det du berättar om dig, din kropp och era behov också känna in det jag upplever att du behöver. Jag kombinerar massage, healing och närvaro för att hjälpa dig och din kropp på bästa sätt. Jag jobbar med att knåda muskler, men jag jobbar också med dig ända in på energinivå för att hjälpa dig medvetandegöra och släppa spänningar/rädslor/beteenden/smärta. Behandlingen är en kombination av massage och healing.

Känner du oro över vad som kommer komma fram och om det blir för mycket? Då kan jag lova dig att det blir aldrig någonsin mer än du klarar av.

Avbokning inom 24 timmar debiteras på hela avgiften.
För mig har det blivit allt viktigare att vara inkännande och närvarande vid massage, därav Inkännande massage. Här har jag möjlighet att förutom det du berättar om dig, din kropp och era behov också känna in det jag upplever att du behöver. Jag kombinerar massage, healing och närvaro för att hjälpa dig och din kropp på bästa sätt. Jag jobbar med att knåda muskler, men jag jobbar också med dig ända in på energinivå för att hjälpa dig medvetandegöra och släppa spänningar/rädslor/beteenden/smärta. Behandlingen är en kombination av massage och healing.

Känner du oro över vad som kommer komma fram och om det blir för mycket? Då kan jag lova dig att det blir aldrig någonsin mer än du klarar av.

Avbokning inom 24 timmar debiteras på hela avgiften.
På obestämd tid sänker jag priset till 550 kr (ord. pris 650).

För mig har det blivit allt viktigare att vara inkännande och närvarande vid massage, därav Inkännande massage. Här har jag möjlighet att förutom det du berättar om dig, din kropp och era behov också känna in det jag upplever att du behöver. Jag kombinerar massage, healing och närvaro för att hjälpa dig och din kropp på bästa sätt. Jag jobbar med att knåda muskler, men jag jobbar också med dig ända in på energinivå för att hjälpa dig medvetandegöra och släppa spänningar/rädslor/beteenden/smärta. Behandlingen är en kombination av massage och healing.

Känner du oro över vad som kommer komma fram och om det blir för mycket? Då kan jag lova dig att det blir aldrig någonsin mer än du klarar av.

Avbokning inom 24 timmar debiteras på hela avgiften.
För mig har det blivit allt viktigare att vara inkännande och närvarande vid massage, därav Inkännande massage. Här har jag möjlighet att förutom det du berättar om dig, din kropp och era behov också känna in det jag upplever att du behöver. Jag kombinerar massage, healing och närvaro för att hjälpa dig och din kropp på bästa sätt. Jag jobbar med att knåda muskler, men jag jobbar också med dig ända in på energinivå för att hjälpa dig medvetandegöra och släppa spänningar/rädslor/beteenden/smärta. Behandlingen är en kombination av massage och healing.

Känner du oro över vad som kommer komma fram och om det blir för mycket? Då kan jag lova dig att det blir aldrig någonsin mer än du klarar av.

Avbokning inom 24 timmar debiteras på hela avgiften.

Medvitund

Medvitund är det isländska ordet för medvetande och det är just medvetande jag jobbar med. Genom massage, healing, kurser eller coachande samtal hjälper jag dig att bli mer medvetet närvarande i din kropp, med dina tankar, med dina känslor och med dina minnen. Detta för att uppmärksamma och släppa rädslor, begränsningar och mönster som håller oss tillbaka.

Visa kontaktinformation
Webbsida 079 339 8484
Adress
Stenkyrka Ungesmiss 257
62375 Tingstäde
Gotland
Öppna i Google Maps 🗗