Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Testet tar ca 15-20 minuter och genomförs av en testledare. Mätprocessen är enkel då du står barfota på en plattform samtidig som du håller i två handtag. InBody är en bio-impedansmätare som har åtta mätpunkter som sänder en elektrisk impuls genom din kropp och mäter det elektriska motståndet i kroppen. Vår kropp innehåller en stor mängd vatten och nivån av elektriskt motstånd varierar beroende på mängden vatten i kroppen, det vill säga sammansättningen av fett, muskler och benvävnad. InBody använder sig inte av empirisk data som påverkar testresultat. Därför används InBody i forskning och elitidrott och har en jämförbarhet mot DXA röntgen på 98%. I varje analys ingår en kort genomgång där du får råd om hur du kan dra mest nytta av ditt testresultat.
Konsultation 20-30min. Tillsammans lägger vi upp din träning och kost utifrån dina förutsättningar och mål!
Vi gör en kalipermätning på 7 punkter på din kropp *ett verktyg som klämmer ihop din hud* sedan får vi fram din fettprocent, du får också väga dig. Detta sker i underkläder.
Som medicinsk massageterapeut har jag gedigen kompetens inom manuell terapi. I detta ingår bland annat terapeutiska massagebehandlingar och omfattande test- och undersökningsmetodik med tillhörande dokumentation. Jag lär dig specifika behandlingsmetoder och att kunna förstå orsakssamband för de mest frekventa skadorna inom rörelseorganen och rehabilitering av dessa. Självklart kan man boka om man bara vill ha en avslappningsmassage eller en idrottsmassage. Just nu går jag denna utbildning så är inte helt färdig därför är priset billigare.
Poseringsträning!
Här får du hjälp att posera fram din fysik på bästa sätt. Du får också hjälp med framförande/skapande av individuellt scenframträdande, scennärvaro och utstrålning.
Självklart går vi även igenom regler gällande posering i din diciplin.

Personlig Träning

Hållningsanalys, mätning av rörlighet, styrka och stabilitet i kroppen samt hantera obalanser och svagheter.
Träning med personlig tränare. Du eller jag väljer vilken muskelgrupp eller typ av träning som du ska köra. Har du köpt ett träningsschema går vi efter det. Ibland är det skönt att få den där extra pushen!

Spraytan

Helkropp, Före en behandling ska du tänka på att att ta bort all hår på kroppen gärna 24 timmar innan en behandling, rengör och peela huden 2 timmar innan. Ta bort smink och andra produkter noggrant före behandling.

Färgen sitter på kroppen upp till 5-7 dagar. Det är hälsosamt och återfuktar din hud.

Efter behandling bör du inte träna direkt, ha gärna slappa kläder på dig, åtsittande kläder kan skrapa bort färgen efter en behandling. Duscha gärna inte på 10-12 timmar låta färgen lägga sig efter behandlingen.

Motala fitness center

Välkommen till Motala Fitness Center!

—Vi snackar inte, vi lyfter!

Hos oss hittar du en perfekt samling av maskiner och fria vikter av hög kvalité av märket precor, gymleco och eleiko, i nyrenoverade rymliga lokaler. Du hittar det mesta i våran cardio-park, tex en stairmaster, (den enda i stan).

Hos oss är alla välkomna - oavsett om du är proffsbyggare eller motionär.

Från att ha börjat på en väldigt liten yta, (med några få maskiner) har vi byggt ut gymmet tre gånger, och dubblat antal utrustning, för att varje gång uppfylla målet om det bästa gymmet.

Med hjälp av ett taggsystem erbjuds generösa öppettider, 05:00-23:00, alla dagar året runt. Det finns även dygnet runt-tagg.

Visa kontaktinformation
Öppettider Dygnet runt, alla dagar på året.
Adress
Drakvägen 9
591 32 Motala
Östergötland
Öppna i Google Maps 🗗