Norrby Muskelvård - Söderkliniken

betyg4.8 Fantastiskt bra(93 betyg)
Fiskaregatan 15, 302 90, Halmstad
Mina kära gamla kunder - och givetvis om du som ny kund vill boka tid: Mina sviter från hjärnskakningen jag ådrog mig påskafton blev mycket långvarigare än jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag är sjukskriven till 100 % året ut - så får jag se hur långt jag kommit då. Det går i alla fall framåt - vilket jag är oerhört tacksam för. Jag längtar verkligen efter att kunna börja jobba igen och att Du vill boka en tid då.. Till dess - Var rädda om er och njut av varje stund ! / Hälsningar Rose-Marie Du kan köpa presentkort på plats. Om du har presentkort som skulle lösas in 2021: Du kan lösa in det under 2022 i stället! Betala hur du vill: Swish, kontant eller BG. Stamkundsrabatt: Stämpelkort = Fullstämplat kort ger 20 % rabatt på valfri behandling !

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Rose-Marie Norrby
(93 betyg)
Massageterapeut / akupunktör / Mindful Tapper

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
93 betyg
till Rose-Marie Norrby
Jätte duktig,kunnig och inkännande. Var mån om att detvkänses bra. Hon lyssnade och förstod hur jag ville ha det. Tyvärr kunde jag inte boka in en tid efter till henne då hon själv inte mådde bra och hade gått ner i tid. Tråkigt om jag inte kan fortsätta att gå till henne nu när hon var så bra.
till Rose-Marie Norrby
Tack för Härligt bemötande och en fantastisk skönont massage :) / Helen
till Rose-Marie Norrby
Väldigt duktig.
till Rose-Marie Norrby
Mycket empatisk och kunnig.

Om företaget

Sedan många år jobbar jag heltid som massageterapeut, dels ute på företag och dels på min egen mottagning. Härigenom har jag skaffat mig en bred erfarenhet av varierande smärtproblematik . När du kommer till mig pratar vi igenom dina eventuella problem, och vilken behandling som är lämpligast. Jag månar om varje kund och blandar de olika metoderna i min repertoar för bästa resultat. Tekniker jag använder förutom massage: koppning (immunförsvarsstärkande bindvävsmassage), triggerpunktsbehandling, TuiNa massage, akupressur, töjning -PNF samt råd om egenvård i form av träning och stretchning. I egenskap av akupunktör med AcuNovatekniken kan jag nu också behandla ögonsjukdomar, gula fläcken (AMD), starr, rinnande ögon - för att bara nämna några. Med den här metoden stoppas synförsämringen i de flesta fall samt kan synen också bli bättre. Metoden hjälper mycket bra vid alla typer av smärta, akuta eller av mer långvarig karaktär. Ca 85 % av alla smärtpatienter får bra lindring eller blir besvärsfria. Nu kan jag också erbjuda Mindful Tapping behandlingar om du upplever dig stressad, oroad, har sömnproblem, ångest eller andra känslomässiga problem. Jag hjälper dig att lugna och stärka dig själv så att du hittar din kraft att leva ditt liv fullt ut som du själv vill ha det.

Bilder