Söderbloms Massage & Träning

betyg4.6 Fantastiskt bra(10 betyg)
Främlingshemsvägen 21, 810 22, Årsunda
Välkommen till Söderbloms Massage & Träning. Jag håller till på baksidan av Årsunda IP i Studio Shanti - platsen för yoga, massage och roliga event. Kontakt: Stefan Söderblom, 070-264 05 21 stefansoderblom@gmail.com Studio Shanti (Årsunda IP), Främlingshemsvägen 21, Årsunda

Boka tjänst

Massage

  • Massage (utbildningstimmar)45 minuter, 200 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Stefan Söderblom
(10 betyg)
Massör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
10 betyg
till Stefan Söderblom
Precis som jag vill ha det. Trevligt bemötande och skön massage 😊 Kommer på återbesök 👌👍
till Stefan Söderblom
Riktigt bra massage! Ni som inte varit där bör boka snarast. Stefan är lyhörd, noggrann och stark, professionellt bemötande och mysiga lokaler. Jag kommer definitivt boka igen.
till Stefan Söderblom
Har nu gått två gånger och känner mig uppmjukad, är annars stel i nacken och mellan skulderbladen.

Om företaget

Välkommen till Söderbloms Massage & Träning. Jag håller till på baksidan av Årsunda IP. Lokalen heter Studio Shanti - och är platsen för yoga, massage och roliga event. Efter överenskommelse kan jag även erbjuda massage i Gävle. Slå en signal så hittar vi en tid. Jag erbjuder klassisk massage, SPA-massage och träning. För dig som gärna vill få massagen hemma i bostaden kan jag erbjuda hembesök. Hör av dig på telefon så hittar vi en tid för besöket. Varmt välkommen att boka massagetid via bokadirekt eller telefon. Detaljer och kontakt: Öppet efter bokning. 070-264 05 21 Årsunda IP, Främlingshemsvägen 21, Årsunda Om företaget Jag erbjuder klassisk massage, gruppträning och träningsråd. Du kan betala med ePassi eller Swish välj alternativet "Betala på plats" Obs! Hanterar helst inte kontanter.

Bilder