Vad vill du boka?

Notera att detta är en kontantfri salong!

Uteblivet besök samt för sen avbokning debiteras med 100%.

Åldersgräns 18år för alla behandlingar utom vid naglar där 15år gäller.

Vi behandlar inte kunder som har fot- och nagelsvamp eller vårtor på behandlingsområdet.
Ej heller kunder med ögoninfektion och dyl.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Nagel och handvård

Ni som är pensionärer och 70+ kan boka den här behandlingen för att klippa naglar. Priset är för fingernaglar eller fotnaglar, ej både och.
Vid manikyren kommer dina nagelband att putsas, nageln kommer slipas i form och här kan man välja att bara lägga på stärkande lack eller ett färgat Longwear lack. Manikyren avslutas med att vi masserar in nagelbandsolja och en lättare handmassage tillsammans med anti-age handkräm.
Vid manikyren kommer dina nagelband att putsas, nageln kommer slipas i form och man lägger på Sopolish, som är ett hårt gel lack som härdar i LED-lampan. Manikyren avslutas med att vi masserar in nagelbandsolja och en lättare handmassage tillsammans med anti-age handkräm.
Spamanikyren består av flera steg: Först börjar vi med ett renande bad för händerna. Sedan masserar vi in en väldoftande handskrubb för att avlägsna döda hudceller som vi sedan tvättar av. Vi penslar på en underbar handmask som sen ska ligga inlindad i handduk 7 minuter för att verka på djupet. Efter det masserar vi in ett handserum, putsar nagelband och lackar naglarna med stärkande, färgat Longwearlack eller Sopolish. Vi avslutar med att massera in nagelbandsolja samt lätt handmassage tillsammans med anti-age handkräm.

Förlängning utav den egna nageln med gelematerial. Först görs en minimanikyr, sedan läggs gelematerial på med form och färg efter kundens önskemål samt att vi använder produkter och geléer som passar kundens naglar. Pärlor och lättare dekorationer ingår i priset. Besöket avslutas med att vi masserar in nagelbandsolja och ger en lättare handmassage tillsammans med anti-age handkräm.
Påbyggnad utav den egna nageln med gelematerial. Först görs en minimanikyr, sedan läggs gelematerial på med form och färg efter kundens önskemål samt att vi använder produkter och geléer som passar kundens naglar. Pärlor och lättare dekorationer ingår i priset. Besöket avslutas med att vi masserar in nagelbandsolja och ger en lättare handmassage tillsammans med anti-age handkräm.
Påbyggnad utav den egna nageln med gelematerial. Först görs en minimanikyr, sedan läggs gelematerial på med form och färg efter kundens önskemål samt att vi använder produkter och geléer som passar kundens naglar. Pärlor och lättare dekorationer ingår i priset. Besöket avslutas med att vi masserar in nagelbandsolja och ger en lättare handmassage tillsammans med anti-age handkräm.
Vid fixering snyggas naglar, nagelband och markant utväxt till samt färgen bättras på. Ett bra besöksval om man känner att något behöver fixas inför ett speciellt evenemang ex.vis. Fixeringen avslutas med att vi masserar in nagelbandsolja och en lättare handmassage tillsammans med anti-age handkräm.
Här putsar vi nagelbanden, tar bort färg och slitet material från gelenageln och lägger på nytt och fräscht. Man kan ändra form och färg på detta besök. Besöket avslutas med att vi masserar in nagelbandsolja och ger en lättarehandmassage tillsammans med anti-age handräm.
Här slipar vi bort så mycket material vi kan från nageln utan att åverka skador på den. Vi putsar nagelband och lägger på stärkande lack samt masserar in nagelolja och ger en lätt handmassage tillsammans med anti-age handkräm.

Fotvård

Under pedikyren så putsas nagelbanden och naglarna filas. Därefter kan man välja Longwear lack eller Sopolish och behandlingen avslutas med nagelbandsolja som masseras in samt en lätt fotmassage med vår massagekräm anpassad för fötter.
Den här behandlingen börjar med ett 5min långt fotbad som följs av desinfektion utav foten. Nagelbanden putsas, naglarna filas och överflödig/död hud filas bort. Fötterna masseras in med en skrubb som avlägsnar döda hudceller och tvättas av. Därefter läggs foten in med en fotmask och plastas in för att verka 10min för att masken ska hinna verka på djupet. Masken masseras sedan in med lätt fotmassage och därefter läggs Longwear lack eller Sopolish på. Behandlingen avslutas med att nagelbandsolja masseras in och en fotmousse som passar sin hudtyp på foten smörjs in.

Tjänster

En make up som läggs på en grundligt rengjord hy, där efter dagkräm, primer, foundation, puder och därefter ett skapande för att få fram dina finaste drag i färg och form.

Fransar

Detta bokar du om du är osäker på hur dina ögon reagerar på limmet vi jobbar med.

Vi sätter 5 fransar per öga och de får sitta en vecka för att se om reaktion uppstår. Om ingen reaktion uppstått kan vi efter en vecka sätta fullt set.

Massage

Spraytan

Innan sprayning ska du ha skrubbat hela din kropp, avstått lotion, deodorant samt parfym. För att sprayen ska sätt sig så bra som möjligt och hålla länge.

Efter sprayningen ska du samma dag ha löst sittande kläder på dig samt avstå idrottnande och dusch i minst 6h.

Tandlblekning

Tjänsten är tillgänglig från 18 september och ett erbjudande på 995kr fram t.o.m 30 september

En skonsam tandblekning som inte skadar tänderna. Med endast -0,1% väteperoxid. Veganskt och det gör varken ont eller ilar under eller efter behandling. Jag kan utlova 2-9 nyanser vitare tänder.

Salong Prospero

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Onsdag 10-18
Torsdag (endast öppet vid bokningar)
Fredag (endast öppet vid bokningar
Lördag-Söndag (endast öppet vid bokningar)
Adress
Sundsbrogatan 7
696 30 Askersund
Öppna i Google Maps 🗗