1. Hem
 2. Friskvård Hallstavik

Sunlight Resort, Bergby Gård

betyg4.8 Fantastiskt bra(108 betyg)
Bergby 1, 763 94, Hallstavik
Varmt välkommen till vår grekiska oas på Sunlight Resort, Bergby Gård Hos oss kan du njuta av välgörande solljus, sand mellan tårna och gräs under fötterna året om.  En timme i vår anläggning motsvarar 20 minuter i naturligt solljus i form av hela solen ljusspektrum med välgörande ljus upp till 30 000 lux, infraröd värme och kontrollerat låg hälsosam UV.  Regelbunden vistelse i vår anläggning kan stimulera produktionen av D-vitamin i huden under de mörka årstiderna när vi inte får det naturligt av solljuset utomhus.  Vi har även en puttinggreen som för den som vill öva upp sina puttingskills i skön värme under vintern.  På fredagar och lördagar kan man även beställa alkoholhaltiga drycker i baren. Övriga dagar ligger fokuset på lugn och ro och avkoppling. Det ingår även frukt, juice och vatten. Önskar du något att äta efter din soltimme? Skicka då en förfrågan till info@bergbygard.se Åldergräns 13 år.
18110

Boka tjänst

Solljusterapi

 • Kampanjpris
  60 minuter, 250 krMer info
  Boka
 • Solljusterapi
  60 minuter, 340 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Solljusterapi
4.8
(108 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
108 betyg
Michel R.
till Solljusterapi
Mysig personal som välkomnande oss. Härlig upplevelse att sitta där i värmen när vädret var mulet och kallt utanför. Känslan i huden efteråt var underbar.

Visa mer

Pernilla K.
till Solljusterapi
Fantastiskt att kunna åka till Grekland för en timme 🥳🫶

Visa mer

Josefin N.
till Solljusterapi
Härligt avslappnande och underbart

Visa mer

Anna N.
till Solljusterapi
Kände oss så välkomna, allt var toppen. Kommer att komma tillbaka och rekommendera till alla vi känner. Stort tack !

Visa mer

Om företaget

Sunlight Resort är en del av företaget Bergby Gård AB som också bedriver Bed & Breakfast och krog. Bergby Gård ligger naturskönt beläget invid Väddö Kanal, en mil söder om Grisslehamn och ca 10 mil norr om Stockholm. Här kan ni njuta av sol och värme året runt i vår solljusterapianläggning.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 07689262 XXVisa nummer

 • Bergby 1, 763 94, Hallstavik