Walkers Naturturer AB

betyg5.0 Fantastiskt bra(7 betyg)
Krabbevägen 13, 475 41, Hönö
Välkommen till till en härlig naturupplevelse på Öckeröarna! Jag guidar dig i kajaken eller på vandringen och hjälper dig att fördjupa relationen till naturen och livet här.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
7 betyg
5 nybörjare som fick proffsig guidning in i kajakernas underbara värld. Jennie och Lars var lugna, metodiska men väldigt peppande vilket gjorde att vi alla njöt av dagen. Fikat som ingick var helt perfekt, hembakat bröd(!!), egenodlade grönsaker, en frukt och kaffe+vatten. Vilken lyx i naturen. Att vi också fick möjlighet att öva på kamraträddning såg vi alla som en bonus - det känns tryggt för framtiden. På förhand var Jennie mycket lyhörd i vilka önskemål/förslag som skulle passa oss, vi fick tydliga svar på våra funderingar. Vi rekommenderar detta äventyr till alla som någonsin drömt om att glida fram över vattnet för egen maskin. Vill du dessutom lära dig mer om naturen du ser så är Jennie rätt person.
Härlig paddling och guidning i vacker skärgårdsmiljö. Rekommenderas varmt. Kunnig, trygg och engagerad guide. Både som nybörjare (jag) och med mer vana (min man) blir man utmanad och är samtidigt i trygga händer. Stort plus för mycket god fika! Vi tog en morgontur på två timmar, hade gärna tagit den längre turen i efterhand. Vi får helt enkelt återkomma!
Vi kan varmt rekommendera Walkers naturturer efter ett härligt äventyr med familjen. Vi blev väl omhändertagna av Jennie som gav tydliga instruktioner lungt och metodiskt. Tydlig säkerhet innan avfärd och kontroll av flytvästar. Skönt med två guider när vi var många. Vi fick en mysig liten matsäck att njuta av på klipporna i mycket fin natur. Kajak är ett bra sätt att uppleva skärgården och det var kul att att bada från klipporna.
Rekommenderar detta varmt. Jennie är en duktig och lyhörd instruktör/guide och van paddlare. Omgivningen vi paddlade i är mycket vacker och Jennie visade och berättade om olika växter, fåglar och bergarter på ett entusiasmerande sätt.

Om företaget

Jag är specialiserad inom naturguidningar på vandring eller i kajak och vänder mig till dig som vill kunna semestra på ett hållbart sätt i närheten av storstaden Göteborg. Genom min guidning kan du få ett större utbyte av och djupare förståelse för naturen. Walkers Naturturer AB är ett nystartat enkvinnaföretag som värnar om både sina kunder och naturen. Välkommen till Öckeröarna, Göteborgs skärgård, där naturen, klipporna och havet väntar på dig.

Bilder