1. Hem
 2. Friskvård Örebro

Wholehearted Health AB

Inte tillräckligt med recensioner än
Norra Grev Rosen Gatan 3, 703 64, Örebro
Som Systematisk Kinesiolog och Wholehearted Health Livsstilscoach arbetar jag med dig som hel människa, dvs, med de fyra olika nivåerna av ditt välbefinnande - den kemiska, den strukturella, den emotionella och den energimässiga, för att identifiera och behandla grundorsaken till dina symtom. Med Systematisk Kinesiologi som bas tar vi reda på var obalansen sitter och så jobbar vi systematiskt tillsammans för att återbringa balans och hälsa till ditt liv. Om du känner dig “frisk” men vill ha ut mer av livet just nu Vi jobbar på samma systematiska sätt med att hitta var det finns rum för förbättring och för att göra plats för det du verkligen vill ha. Vi inkluderar alla delar av dig så att riktig förändring kan ske på ett enkelt sätt.
19869

Boka tjänst

Kinesiologi & Hälsocoaching

 • Inlednings session inklusive behandling 90 min
  90 minuter, 1 250 krMer info
  Boka
 • Fortsatta behandlingar
  60 minuter, 1 000 krMer info
  Boka

Personal

noImage
ElizabethSystematisk Kinesiolog & Holistisk Terapeut
qliro
Att jobba med mig är insiktsfullt, kul och kraftfullt. Jag lyssnar, guidar och stöttar mina klienter, steg för steg, genom en process som lägger grunden till ett nytt sätt för dig att förhålla dig till dig själv och till livet, vilket gynnar sann hälsa och långsiktigt välmående. Jag skapar skräddarsydda protokoll för varje klient, baserat på dina individuella mål och önskan.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Elizabeth är uppväxt i Örebro men har spenderat mestadels av sitt vuxna liv utomlands, främst på Irland, där hon drev en blomstrande hälsoklinik i över 12 år. Nu är hon tillbaka på hemmaplan för att dela med sig av sina kunskaper och passion för naturlig hälsa.

Bilder

Detaljer och kontakt