Vad vill du boka?

Är du ny kund på Xsensi? Då får du 20% på din första behandling hos oss.Gäller valfri injektionsbehandling eller hudbehandling. Gäller på ordinarie priser. Välkommen!

Vi erbjuder Tandblekning till ett pris på 2995 skr med Brilliant Smile metoden Klinikblekning.ordinarie pros är 3995kr
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Estetisk tandvård

Botox

återbesök,kontroll,botox,
botox, rynkor, kråksparkar ,argrynkan, pannrynkor, migrän, huvudvärk och svettningar

Estetisk hudvård

Acne är ett vanlig hudproblem och drabbar många i alla åldrar. Genom rätt behandling och vård hemma kan vi avsevärt förbättra tillståndet och motverka ärr bildningar. Vi gör en ingående hudanalys för att bedöma vilken typ av acne du har och de bakomliggande orsakerna. Vi planerar därefter ett lämpligt program.
Dermapen är en avancerad microneedling-behandling. Stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt.
Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.
IcePeel kombinerar 2 effektiva teknologier, Kemisk Peeling och Cryoterapi, som tillsammans ger Din hud omedelbart hudföryngrande effekt. Behandlingen är behaglig, snabb och resultatinriktad. Kan med fördel upprepas som kur för djup- och långtidsverkande resultat.
Enerpeel är en medicinteknisk kraftfull peeling som erbjuder allt från lätt uppfräschande till mer korrigerande behandlingar. Med ett brett substansutbud anpassar vi Ditt individuella behov och ger Din hud de bästa förutsättningarna.
CE-märkta i högsta klassen för Medicintekninska produkter (IIa-III)
Behandlingarna utförs med fördel som kur om 4-6 behandlingar eller som komplettering till ansiktsbehandling (Ansiktsbehandling Medical). Enstaka behandling ger allmän uppfräschning samt underhåll och bevaring av hudens ungdomliga fräschör. Rekommenderad underhållsbehandling 1 gång varannan månad.
En behandling för goda hudvårdsrutiner som bevarar Din huds kvalitet och hälsa. Skräddarsyr din behandling efter din huds behov. Kostnadsfri hudkonsultation ingår alltid i din första behandling.
En nålfri Biorevitaliserande behandling som utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet "plumping"-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.
Utseendet är viktigt även hos den yngre generationen, så vi vill erbjuda ungdomar upp till 18 år en behandling just för dem. Behandlingarna är designade för dig med mindre, begynnande eller uttalade hudproblem. Anpassas individuellt efter behov, allt från hjälp med att eliminera enstaka pormaskar till mer omfattande portömningar.

Filler/Restylane

filler,läppförstoring,kindförstoring,hakförstoring,restylane,skinbooster,rynkbehandling,surmun,käkförstoring,konturering
läppar,tear through, tårdike
filler,läppförstoring,kindförstoring,hakförstoring,restylane ,skinbooster,rynkbehandling,surmun,käkförstoring,
konturering,läppar,tear through ,tårdike

Botox/Filler

botox,rynkor,svettningar,tandgnissling,huvudvärk,migrän
filler,volym,kindfördtoring,läppförstoring,hakförstoring,rynkor,

Jett Plasma lift

Gratis konsultion för JETT PLASMA.

JETT Plasma Gold är en behandling som erbjuder effektiv huduppstramning, speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft (Blefaroplastik). Det är också en behandling som eliminerar och korrigerar oönskade huddefekter, allt från kärl-/pigmentförändringar till godartade ytliga hudförändringar. Speciellt lämplig vid ytliga kärl, solskadad hud och åldersrelaterade hudförändringar.

JETT Plasma Silver ”Lift & Tight” erbjuder en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. En behandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat.

Xsensi AB

Xsensi – Estetisk hudvård genom trygga och professionella behandlingar.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Föreningsgatan 26
211 52 Malmö
Öppna i Google Maps 🗗