Vad vill du boka?

Fyll på med fukt efter sommaren!
1 ml Juvederm Volite 2750 kr hela augusti-september (ordinarie pris 3000kr). Juvéderm Volite innehåller hyaluronsyra och har utvecklats speciellt för att återfukta huden på djupet och öka hudens elasticitet. Juvéderm Volite är en engångsbehandling som ger ett resultat upp till nio månader.
Ange "erbjudande augusti-september" vid bokning för att ta del av erbjudandet.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Priset inkluderar en lätt kemisk peeling innan behandlingen med microneedling för att maximera resultatet

Microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr. Man orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Microneedling med Filorga NCTF vitamincocktail är en perfekt behandling om du vill ha en yngre hud med jämn ton, mer fukt och lyster. NCTF är en vitamincocktail från franska Filorga som innehåller 53 aktiva ingredienser: vitaminer, aminosyror, mineraler och hyaluronsyra som samverkar för att föryngra huden. NCTF har bevisar effekt och ger minskning av fina liner och rynkor, ger bättre hudton, förbättrad återfuktning och mer lyster

Injektioner

Priset som anges är ett från pris. Slutpris ges vid konsultation om fillern injicerats på annan klinik.

Vad är hyalase:
Hyalase används för att behandla klumpar, asymmetri mm efter misslyckad fillerbehandling. Preparatet injiceras i område med hjälp av en tunn nål, vilket kan ge en mindre blödning vid injektionsstället. Även övergående blåmärken och svullnad kan uppstå.
De estetiska effekterna av Hyalase ses 48 timmar upp till två veckor efter behandling. Viss effekt kan ofta ses omedelbart i samband behandling. De första dagarna kan viss svullnad förekomma.

Att tänka på efter en behandling med hyalase:
Första dygnet efter behandling bör träning, bastu, alkohol samt massage/peeling över de behandlade områdena undvikas. Smink bör undvikas närmaste 12 timmarna. Uppföljning bokas in två veckor efter behandling för att utvärdera effekt och eventuellt göra en kompletterande behandling vid behov.

Biverkningar:
De vanligaste biverkningarna är blåmärken samt mindre svullnad i det behandlade området vilka är övergående. Allergiska reaktioner kan förekomma. Även infektion är en eventuell biverkning vilken kan ge rodnad, smärta, värmeökning samt feber. Eftersom kroppen har en egen hyaluronsyra-produktion finns en risk att Hyalase bryter ner även en del av den naturligt förekommande hyaluronsyran vilket kan resultera i minskad volym och elasticitet. Detta återbildas med tiden.

Behandling är inte att rekommendera om du har en pågående infektion, är gravid eller ammar.
Skinbooster är en unik injektionsbehandling som återfuktar på djupet och förbättrar hudens elasticitet och ger huden lyster. Denna behandling är en hudföryngring och ger ingen volymuppbyggnad. Man injicerar en lättflytande hyaluronsyrebaserad filler ned i läderhuden, där den sedan stimulerar huden att bilda mer collagen- och elastin och binda vatten. Med metoden förses huden med massa fukt och därmed får huden en helt ny lyster, elasticitet och spänst.
Botox är förkortning av det muskelavslappnande medlet botulinumtoxin. Det är ett väl beprövat och godkänt läkemedel som används sedan många år inom neurologin mot migrän, spasticitet med mera.
Det används också inom estetisk medicin för att förhindra och mildra uppkomst av dynamiska rynkor och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar.

1 område är panna eller ögonvrår (kråksparkar) eller glabella (argrynkan).
Botox är förkortning av det muskelavslappnande medlet botulinumtoxin. Det är ett väl beprövat och godkänt läkemedel som används sedan många år inom neurologin mot migrän, spasticitet med mera.
Det används också inom estetisk medicin för att förhindra och mildra uppkomst av dynamiska rynkor och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar.

1 område är pannan eller ögonvrår eller glabella (argrynkan).

Priset gäller kombination av 2 valfria områden enligt ovan beskrivning.
Botox är förkortning av det muskelavslappnande medlet botulinumtoxin. Det är ett väl beprövat och godkänt läkemedel som används sedan många år inom neurologin mot migrän, spasticitet med mera.
Det används också inom estetisk medicin för att förhindra och mildra uppkomst av dynamiska rynkor och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar.

1 område är panna eller ögonvrår eller glabella (argrynkan).

Priset gäller behandling av alla tre områden beskrivna ovan.
Gratis Touch-up botox injektion inom 14 dagar från första injektionstillfället på Dr Britt Estetik.
Priset är för 1 ml filler.
Paketpris ges efter konsultation där vi tillsammans går igenom önskat resultat och förväntningar.

På kliniken används enbart välkända och CE-märkta produkter.
Vi erbjuder fillersbehandlingar för alla vanliga indikationer
- Släta ut rynkor, synliga veck och linjer
- Öka och förändra läppvolymen
- Återskapa ansiktets konturer
- Återställa ansiktsvolym (kindben, kinder och haka)

Vad är fillers?
Rynkor är en naturlig del av ansiktet och uppstår i takt med att man åldras. Detta beror på att huden förlorar volym och elasticitet vilket gör att rynkor börjar framträda. Vissa rynkor kan vara charmerande medan andra rynkor kan göra att man ser arg och trött ut och kan vara något som man själv stör sig på.

För att bygga upp den förlorade volymen i ansiktet igen är fillers en beprövad produkt som har använts i många år med fantastiska resultat. Man använder också fillers för att fylla ut djupa veck som bildats i huden.
VAD ÄR PROFHILO?
Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

VAD GÖR PROFHILO?
Den interagerar med din egen vävnad och aktiverar fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA.
Det är framförallt nedersta delen av ansiktet som får ett lyft men även kindben blir mer utmärkande.

EGENSKAPER PROFHILO
Biokompatibel- En mycket ren hyaluronsyra.
Effektiv- Den återskapar förlorad vävnad, något som vare sig filler eller skinbooster kan åstadkomma.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
Profofhilo injiceras ytligt på 5 olika punkter på vardera sida av ansiktet.
Efter behandlingen kan du vara lite öm på injektionsställena och få små "bulor" som lägger sig efter 2-10 timmar.
Du ska inte träna det första dygnet efter Profhilo behandlingen.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS FÖR RESULTAT?
Profhilo görs med 2 st behandlingar med 4 veckors intervall.
Rekommenderat behandlingsprotokoll är 2 behandlingar på 4 veckor, efter det gör man om behandlingen ungefär var 6:e månad, intervallet beror på hudtyp, ålder.

Slutresultatet visar sig 4 veckor efter 2:a behandlingen, men man ser en skillnad redan 4 v efter den första behandlingen.

Konsultation

Är du osäker på vad du behöver eller vill diskutera behandling och alternativ så bokar du en konsultation.
Vi går igenom dina önskemål, visar exempel från genomförda behandlingar för att ge dig en så tydligt bild som möjligt vilka resultat du kan förvänta dig. Du får också fylla i ett medicinskt frågeformulär. Vi rekommenderar lämpliga behandlingar i form av en behandlingsplan och ger dig ett kostnadsförslag.

Priset för konsultationen dras av när du betalar din behandling.

Dr Britt Estetik

Jag som äger och behandlar på Dr Britt Estetik heter Britt Ernberg och är legitimerad läkare sedan 2012 samt Specialist i Allmänmedicin sedan 2017.
Jag har varit en del av en franchisekedja inom estetisk medicin där jag drivit en klinik i Uppsala under 5 år som klinikchef och behandlar. Fr o m Juni 2019 driver jag en egen klinik i Uppsala under eget varumärke, Dr Britt Estetik.
Jag utbildar mig kontinuerligt inom estetisk medicin både på privata kurser samt även produktspecifika utbildningar. Min drivkraft är framförallt säkra behandlingar och naturliga resultat. Mitt mål efter en behandling hos mig är att du både ser och känner dig piggare och fräschare!
Självklart är jag certifierad enligt Estetiska injektionsrådet samt har patientförsäkring via Folksam. Allt för din trygghet som kund hos mig.
Om du har några frågor är du alltid välkommen att boka in en konsultation eller ringa, skriva SMS eller e-mail.
Då jag arbetar på vårdcentral som läkare på dagarna kan det vara svårt att nå mig via telefon dagtid men jag svarar alltid på SMS och e-mail så snart jag kan och försöker alltid ringa tillbaka så snart jag kan.
Hjärtligt Välkommen!

Visa kontaktinformation
Öppettider Enligt kalender eller enligt överenskommelse
Adress
Kungsängsgatan 59
753 18 Uppsala
Kungsängen
Öppna i Google Maps 🗗