Vad vill du boka?

OBS! Camilla Johanssons Naprapat behandlingar (Kropp och Själ) har ny adress from 1 april och finns from 1 april i ENERGIPLATSENS lokaler i Sundbyberg.

Avbokning görs senast 24 h innan bokad tid. Vid utebliven behandling debiteras fullt pris.

Vill du boka Mediyoga så gäller bokning via mail eller 0703-370467 samt vid akuta besvär i mån av tid.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Löpcoaching
60 min 850,00 kr
Massage
30 min 580,00 kr
Gäller allt sorts massage, även idrottsmassage
Medicinsk Laser blir allt vanligare och idag är det en naturlig del av behandlingen för många olika patientgrupper. Vid behandlingen med medicinsk laser påskyndas cellernas och kroppens självläkning genom ljuset från lasern. Effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är idag mycket omfattande. Behandlingen är helt smärtfri och utan biverkningar. Jag behandlar vis smärta:
- i rygg, axlar, nacke, säte...
- olika idrottsskador
- inflammationer
-akuta/kroniska skador
- ... och mycket, mycket mer.
Leg. Naprapat Camilla Johansson-Gidlöf

Jag tog examen vid Naprapathögskolan år 2001 och blev Leg. Naprapat året efter.
Jag har sedan dess arbetat som Naprapat, och sedan 2013 så jobbar jag även som Löpcoach!

Till mig söker sig patienter med både akuta och kroniska besvär såsom tex. rygg-och nacksmärtor, ischias, huvudvärk, domningar och strålningar i ben och armar, golf-tennis-och musarm mm.
De flesta är arbets-eller idrottsrelaterade besvär, men för att slippa återkommande smärtor kommer många även i förebyggande syfte.

Naprapati är en form av manuell terapi. Den innebär att man diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Syftet är att återställa funktionen i kroppen med metoder som massage, triggerpunktsbehandlung, stretching, ledjusteringar(manipulation och mobilisering), laser(ljupgående ljus), Skanlab(ljupgående värme), TNS och träning.
Du grundlig analys till vad som ligger till grund varför du har ont.

Välkommen att boka din tid här.
Hittar du ingen tid som passar så ring gärna mig på tel:
0703-370467. Det går även bra att ringa för ev. frågor. Då jag oftast inte svarar i telefon vid behandlingar så önskar jag att du talar in ett meddelande så att jag kan ringa tillbaka till dig.
Medlem i Svenska Naprapatförbundet

Energiplatsen

Camilla Johanssons Naprapatbehandlingar (Kropp och Själ) med lång erfarenhet. Leg. Naprapat Camilla Johansson-Gidlöf erbjuder i nuläget Naprapat behandlingar, Massage, Mediyoga klasser dag/kvällstid, Mediyoga sessioner för Stress och Utbrända samt Löpcoaching.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Camilla Johanssons naprapatbehandlingar
Gjuteribacken 4B
172 65 Sundbyberg
Sundbyberg
Öppna i Google Maps 🗗