1. Hem
  2. Skönhet Sundbyberg

Energiplatsen

betyg4.6 Fantastiskt bra(65 betyg)
Gjuteribacken 4B, 172 65, Sundbyberg
OBS! Camilla Johanssons Naprapat behandlingar (Kropp och Själ) har ny adress from 1 april och finns from 1 april i ENERGIPLATSENS lokaler i Sundbyberg. Gjuteribacken 4. OBS: ingång från baksidan av huset vid rampen lägst ner. Avbokning görs senast 24 h innan bokad tid. Vid utebliven behandling debiteras fullt pris. Vill du boka Mediyoga så gäller bokning via mail eller 0703-370467 samt vid akuta besvär i mån av tid. Är du i akut behov av behandling eller hittar du ingen tid som passar dig så är du välkommen att sms mig på tele: 0703-370467 el ring och tala in meddelade så ringer jag upp då jag ej svarar vid behandling.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Camilla Johansson-Gidlöf
4.6
(65 betyg)
Leg. Naprapat, Mediyogainstruktör, Löpcoach

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
65 betyg
Jenny B.
till Camilla Johansson-Gidlöf
Jätteduktig, professionell och kunnig inom många områden. Rekommenderas

Visa mer

Lenita C.
till Camilla Johansson-Gidlöf
Återigen - alltid lika bra! Hon är så erfaren, inkännande och kunnig. Senaste åren har hon nästan uteslutande använt laser, djupgående värme, triggerpunktsbehandling, ultraljud massage och kopping för att komma till rätta med mina besvär. Nu var det min rotatorkuff som är överansträngd. Jag kände direkt hur det släppte när lasern arbetat ett tag på ett område och nån hundradel efteråt sa hon: Nu släpper det! (Bla vad jag menar med inkännande). Jag känner mig alltid ”genomgången” när jag kommer från Camilla. Ibland behöver kroppen återhämta sig och ytterligare hjälp för att det som suttit (för) länge ska släppa greppet, men aldrig att Camilla skulle ”pracka på” behandling som inte behövs eller fordras för att gynna sig själv. Snarare tvärt om, men hon berättar alltid ödmjukt om det ev skulle behövas någon ytterligare behandling och skickar med övningar för egen rehab. Jag säger: En naprapat med holistisk människosyn där du får en naprapat, sjukgymnast och massör i ett. Camilla manipulerar (”kot-knäckning” i vardagsspråk) bara om det verkligen skulle behövas. För mig har det inte behövts senaste åren & utan hon har enbart jobbat med mjukdelarna. Jag vet att vissa är rädda för manipulation/knäckning, men det behöver du aldrig vara med Camilla. Säg det i såna fall bara, för hon är en mycket sympatisk och varm person. Hon har numer arbetar numer hemma och givetvis är det då inte som en separat klinik med den sterila känslan. För mig är det inte något som stör, utan jag känner mig välkommen och varmt omhändertagen.

Visa mer

Anna F.
till Camilla Johansson-Gidlöf
Mycket duktig och förtroendeingivande. Jag kommer definitivt att återvända till Camilla

Visa mer

Shruti B.
till Camilla Johansson-Gidlöf
It was so relaxing, Camilla is very good and attentive

Visa mer

Om företaget

Camilla Johanssons Naprapatbehandlingar (Kropp och Själ) med lång erfarenhet. Leg. Naprapat Camilla Johansson-Gidlöf erbjuder i nuläget Naprapat behandlingar, Massage, Mediyoga klasser dag/kvällstid, Mediyoga sessioner för Stress och Utbrända samt Löpcoaching.

Bilder

Inga bilder ännu.
Medlem i Svenska NaprapatförbundetMedlem i Svenska Naprapatförbundet
Detaljer och kontakt