Karholistic

betyg4.9 Fantastiskt bra(39 betyg)
Norra Skeppsbron 5A, 803 10, Gävle
Varmt välkommen till KarHolistic! Välkommen på gruppträning och yoga i personlig, exklusiv, miljö på Studio Local i magasinområdet i Gävle. Även utomhusklasser erbjuds. Nyhet för i år är Skogsbad - Shinrin Yoku - ett sätt att ta vara på skogens läkande effekter. Vi tror på personligt bemötande, tillåtande atmosfär samt träning som gör gott både för kropp och själ. Betalning sker på plats, via swish. KarHolistic är också anslutet till ActiWay och ePassi. Har du frågor är du alltid välkommen att maila: karholistic@outlook.com Kika gärna på vår Instagram och Facebook! Sök på KarHolistic.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
39 betyg
till Karolina Bergqvist
Idg startade jag. Lite yr efteråt fast glad och nöjd. Varm känsla. Tack.

Visa mer

till Karolina Bergqvist
Lugnt, välkomnande, harmoniskt, vänligt, trevligt, skönt.

Visa mer

till Karolina Bergqvist
Karolina har en närvaro som få! Klassen var tydlig, lagom utmanande och precis vad jag behövde.

Visa mer

till Karolina Bergqvist
Vilken härlig träningsupplevelse med kombination av rörlighet, smidighet och funktionell styrka i SomaMove! Och Karolina guidar inspirerande genom passet!

Visa mer

Om företaget

Vi erbjuder gruppträning och yoga i personlig, exklusiv, miljö på Studio Local i magasinområdet i Gävle. Även utomhusklasser samt Skogsbad när vädret tillåter. Vi tror på personligt bemötande, tillåtande atmosfär samt träning som gör gott både för kropp och själ. Nyhet för i år är Skogsbad - Shinrin Yoku - ett sätt att ta vara på skogens läkande effekter. Det är som att ta ut yogatänket i skogen. Shinrin Yoku betyder "att bada sina sinnen i skogen atmosfär". Vi öppnar våra sinnen och får i gengäld djup återhämtning. Det är inte friluftsliv eller vandring - mer som mindfullnes eller yoga i skogen. Annat på menyn: SomaMove® - en unik holistisk träningsform, utan redskap. Vi jobbar med mjuka men atletiska övningar - du får röra din kropp på ett fritt och tillåtande sätt. Kombinationen av övningar ger träning av många av de förmågor som kroppen har - styrka - balans - rytm och flexibilitet. Syftet med SomaMove® är att bli stark, smidig och skadefri. Yinyoga - en medveten närvaro i stillheten. Där du möter allt, det bekväma och obekväma. Positionerna är passiva och hålls i 2 - 5 minuter. Fokus ligger på bindväv, skelett, ledband, ligament och inre organ. Den inre kommunikationen, informationsflödet, cirkulationen och följsamheten i kroppen förbättras. Yin handlar också om återhämtning, balansering av energi, klarhet i sinnet och självinsikt. Det är ett komplement till Yan och en väg till vårt innersta. Passar både nybörjare och vana deltagare. Dynamisk Yoga - öka din koncentrationsförmåga, rörlighet och styrka. Förebygg skador. Passar både nybörjare och vana deltagare. Personlig Träning - anpassad träning, enskilt eller i mindre grupper, efter just dina förutsättningar och mål.

Bilder