1. Hem
 2. Friskvård Borlänge

Kbt-verkstan

betyg4.4 Mycket bra(25 betyg)
Vattugatan 16, 784 33, Borlänge
Välkommen till Kattis på Kbt-verkstan! Tjänster som erbjuds är kbt-inriktade samtal, tekniker från schematerapi, act, yoga, mindfulness samt vid önskemål kost- och livsstilsrådgivning. Om du inte hittar någon passande tid eller att det inte finns några tider inlagda så skicka ett sms eller mail så fixar vi det. Du får en snabb återkoppling inom 1-2 arbetsdagar. Erbjuder även kvällstider enligt överenskommelse. Fysiska samtal, videosamtal, telsamtal erbjuds. Du kan betala med Kort, Apple Pay, Google Pay eller Qliro med olika betalningsval eller få faktura på plats som du betalar inom 10 dagar. / Med vänlig hälsning, Kattis - Kbt-verkstan
17449

Boka tjänst

Kampanjer

 • Kampanj
  KBT bedömningssamtal 90 minuter
  90 minuter, 1 500 kr (ord. 1 700 kr) · Mer info
  För tider fram till 31 okt
  Boka
 • Kampanj
  Kbtsamtal 60 min
  60 minuter, 1 100 kr (ord. 1 200 kr) · Mer info
  För tider fram till 31 okt
  Boka

Tjänst

 • KBT - Gratis tel.konsultationssamtal 15 min
  15 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka
 • Kampanj
  Kbtsamtal 60 min
  60 minuter, 1 100 kr (ord. 1 200 kr)Mer info
  För tider fram till 31 okt
  Boka
 • KBT samtal 45 minuter
  45 minuter, 1 000 krMer info
  Boka
 • Kampanj
  KBT bedömningssamtal 90 minuter
  90 minuter, 1 500 kr (ord. 1 700 kr)Mer info
  För tider fram till 31 okt
  Boka
 • Paketpris kbt-samtal 5 x 45 min
  45 minuter, Från 4 500 krMer info
  Boka
 • Paketpris kbt-samtal 5 x 60 minuter
  60 minuter, Från 5 375 krMer info
  Boka
 • Paketpris kbt-samtal 10 x 45 minuter
  45 minuter, Från 8 750 krMer info
  Boka
 • Paketpris kbt-samtal 10 x 60 minuter
  60 minuter, Från 10 500 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Kattis Eriksson
4.3
(21 betyg)
Kbt-terapeut, leg. ssk, kostrådgivare, yogalärare
Här är några av de fördelar som kan kopplas till att träffa en välutbildad samtalsterapeut: 1. Empati: Du får empati och förståelse för dina känslor och upplevelser och vi sätter oss in i din situation för att skapa en trygg och tillitsfull atmosfär där du kan känna dig bekväm att dela dina tankar och känslor. 2. Lyssnande: Du blir lyssnad på och får fullt fokus i alla samtal genom att vi är närvarande och uppmärksamma på dina behov vilket gör att vi kan fånga upp viktiga nyanser som bidrar till att Du känner dig hörd och sedd. 3. Kommunikationsfärdigheter: Vi har utvecklat starka kommunikationsfärdigheter som gör det möjligt för oss att kommunicera tydligt och effektivt med dig. Vi kan uttrycka oss på ett sätt som underlättar förståelse och hjälper Dig att utforska dina känslor och tankar på djupet. 4. Empowerment: Vi främjar din självständighet och självkänsla genom att hjälpa dig att utforska och utveckla dina egna resurser och verktyg för att hantera utmaningar. Genom att erbjuda stöd och vägledning hjälper vi dig att återfå kontrollen över ditt liv och främjar din personliga tillväxt. 5. Flexibilitet: Vi anpassar vår terapeutiska metodik och tillvägagångssätt för att passa dina individuella behov. Vi är lyhörd för din unika situation och kan anpassa behandlingen för att stödja dina specifika mål och önskemål. 6. Etik och konfidentialitet: Vi är medvetna om och följer de etiska riktlinjer som är kopplade till vårt yrke. Vi värnar om din integritet och konfidentialitet och skapar en trygg miljö där du kan dela dina mest personliga och känsliga upplevelser utan rädsla för obehörig spridning av information. 7. Professionalism: Vi upprätthåller en professionell inställning och är välorganiserade och pålitliga i vårt arbete. Vi skapar en professionell relation med dig och vi håller oss uppdaterade inom vårt område genom fortbildning och egenutveckling. Det här är fördelar som hjälper oss att skapa en meningsfull och givande samarbetsrelation med våra klienter och bidrar till att främja deras psykiska hälsa och välbefinnande.

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
25 betyg
Marit R.
till Kattis Eriksson
Inger förtroende och lyssnar utan att avbryta. Bra samtalsrum som ger lugn och trygghet.

Visa mer

Ulrika M.
till Kattis Eriksson
Så lagom o rätt

Visa mer

Kbt-verkstan
Tack, det värmer att höra det. Med vänlig hälsning, Kattis/Kbt-verkstan

Visa mer

Maria K.
till Kattis Eriksson
Första gången på Kbt-verkstan kändes väldigt bra. Ett bemötande där jag togs på allvar. Den avspända miljön gjorde mig trygg.

Visa mer

Jenny A.
till Kattis Eriksson
Superbra bemötande och kunde verkligen sin sak. Kommer gå tillbaka!!

Visa mer

Om företaget

Kbt-verkstan hittar du på Vattugatan 16 i Borlänge. Vi erbjuder kbt-inriktad psykoterapi, tekniker från schematerapi, act, yoga, mindfulness samt vid önskemål kost- och livsstilsrådgivning. Du kan att ha fysiska samtal på plats eller ta samtalen via videosamtal eller telefonsamtal. Hos oss kan du känna att du kan varva ner och hämta andan för ett slag. Här kan du prata om det du behöver. Vi tycker ingenting är dumt att ta upp och vi dömer inte någon. Dina ord är i trygga händer och tänk på att vi har sekretess och tystnadsplikt!

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Kattis Eriksson

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån09:00 - 17:30
  • Tis09:00 - 17:30
  • Ons09:00 - 17:30
  • Tor09:00 - 17:30
  • Fre09:00 - 16:00
  • LörStängd
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Kvällsöppet enligt överenskommelse
 • 07383810 XXVisa nummer

 • Vattugatan 16, 784 33, Borlänge