1. Hem
 2. Friskvård Hellerup

Mitokondriegymmet

betyg4.7 Fantastiskt bra(237 betyg)
Telefonkonsultation, Hellerup, Hellerup
Mitokondriegymmet De senaste årens medicinska forskning har mer och mer kommit fram till att många av våra kroniska sjukdomar som Cancer, Diabetes, Kroniskt Trötthetssyndrom, Fibromyalgi och Neurodegenaritiva sjukdomar som MS, Parkinssons, Depression och Alzheimer är relaterade till hur de energiproducerande organen i våra celler, mitokondrierna fungerar. Dessa mitokondrier påverkas i sin tur av faktorer som tungmetallförgiftning, kroniska infektioner, miljögifter, kost, stress och brist på motion. Vi jobbar därför tillsammans med patienterna på att få igång energiproduktionen i mitokondrierna igen genom att dels försöka hitta orsaken till den låga energinivån, dels genom att stärka mitokondriefunktionen genom s.k. ozonbehandling och genom att reducera halten av deuterium i patienternas näringsintag, kostrådgivning, avgiftningsprogram, motion, örter och kosttillskott. Mitokondriegymmet är en ekonomisk förening som vill att alla ska kunna få hjälp på våra mottagningar oavsett storlek på plånbok. De som inte har pengar kan bidra med sin tid och sitt engagemang. Vårt huvudkontor är i Malmö, men vi strävar efter att öppna ett hälsocenter i varje stad i Sverige och bjuder in alla intresserade att bli medlemmar.
14408

Boka tjänst

Konsultationer

 • Aquera Scanning med DNA-analys och ljudbehandling per telefon
  60 minuter, 2 200 krMer info
  Boka
 • Information om Ibogabehandling i Tanzania
  30 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Hälsorådgivning per Telefon 30 minuter
  30 minuter, Från 600 krMer info
  Boka
 • Läkarkonsultation per Telefon 60 minuter
  60 minuter, Från 1 100 krMer info
  Boka
 • Information om Integrerad Cancer Psykoterapi enligt Dr Levenson
  30 minuter, 100 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Mikael Nordfors
4.7
(237 betyg)

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
237 betyg
Maria N.
till Mikael Nordfors
Jag har fått ett recept från Mikael som jag troligen aldrig skulle få av någon annan. Har sökt vård världen runt då svenska sjukvården svikit mig helt. Lämnade nog hemma dö på morfin. Vet inte om det kommer funka än men känner Mikael har kunskaper som ingen annan och kan vara fantastiskt bollplank. Mvh Maria

Visa mer

Kristoffer W.
till Mikael Nordfors
Mycket givande och samtal och professionellt mottagande. Det behövs fler läkare som Mikael. Med patient i fokus skapas en gedigen behandlingsplan som grundar sig i sjukdomshistorik och provtagning. I mitt fall så tar denna behandlingsplan över där svenska vården inte räcker till. Efter 15 år av svår sjukdom där vården står handfallna så är det med hjälp av läkare som Mikael som jag numera klarar av att leva ett normalt liv igen. Och nu med Mikael så börjar sista resan med att gå mot ett förhoppningsvis helt återställt allmäntillstånd.

Visa mer

Sophie H.
till Mikael Nordfors
Dr Mikael Nordfors är en riktig läkare som hjälper människor på ett sätt som andra läkare i dagens sjukvård tyvärr inte kan göra. Efter att tidigare ha blivit feldiagnostiserad och vårdskadad finns hos mig precis som hon många andra inte längre något som helst förtroende för den sjukvård som samhället erbjuder. Jag är tacksam över att ha tryggheten att kunna konsultera en läkare som vet vad han pratar om.

Visa mer

Kerstin A.
till Mikael Nordfors
Mycket hjälpsam och hoppfull hjälp med det jag sökte rådgivning för.

Visa mer

Om företaget

Hälsorådgivning för patienter med kroniska smärttillstånd, Kroniskt trötthetssyndrom, Borrelia med koinfektioner, Depression och andra kroniska sjukdomar. Ni kan betala på Swishnummer 1235852678, med kreditkort eller med faktura.
Detaljer och kontakt