1. Hem
  2. Läkare Göteborg

Mitokondriegymmet

betyg4.6 Fantastiskt bra(211 betyg)
Räntmästaregatan 12, 416 58, Göteborg
Mitokondriegymmet De senaste årens medicinska forskning har mer och mer kommit fram till att många av våra kroniska sjukdomar som Cancer, Diabetes, Kroniskt Trötthetssyndrom, Fibromyalgi och Neurodegenaritiva sjukdomar som MS, Parkinssons, Depression och Alzheimer är relaterade till hur de energiproducerande organen i våra celler, mitokondrierna fungerar. Dessa mitokondrier påverkas i sin tur av faktorer som tungmetallförgiftning, kroniska infektioner, miljögifter, kost, stress och brist på motion. Vi jobbar därför tillsammans med patienterna på att få igång energiproduktionen i mitokondrierna igen genom att dels försöka hitta orsaken till den låga energinivån, dels genom att stärka mitokondriefunktionen genom s.k. ozonbehandling och genom att reducera halten av deuterium i patienternas näringsintag, kostrådgivning, avgiftningsprogram, motion, örter och kosttillskott. Mitokondriegymmet är en ekonomisk förening som vill att alla ska kunna få hjälp på våra mottagningar oavsett storlek på plånbok. De som inte har pengar kan bidra med sin tid och sitt engagemang. Vårt huvudkontor är i Malmö, men vi strävar efter att öppna ett hälsocenter i varje stad i Sverige och bjuder in alla intresserade att bli medlemmar.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

noImage
Mikael Nordfors
(211 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
211 betyg
Bettan N.
till Mikael Nordfors
Mikael är väldigt lätt att prata med och vet vad han gör! Han är mycket kunnig.

Visa mer

Nina D.
till Mikael Nordfors
Är väldigt nöjd med hjälpen jag fick, men ljudet var lite dåligt så det var svårt att höra ibland. Men som sagt väldigt nöjd med hjälpen!

Visa mer

Ann-Charlotte J.
till Mikael Nordfors
Bästa hjälpen!

Visa mer

Gullian Y.
till Mikael Nordfors
Mikael är lyhörd och visar intresse för sin patient. Han har mycket kunskap och ser till patientens behov som en riktig läkare ska göra.

Visa mer

Om företaget

Hälsorådgivning för patienter med kroniska smärttillstånd, Kroniskt trötthetssyndrom, Borrelia med koinfektioner, Depression och andra kroniska sjukdomar. Ni kan betala på Swishnummer 1235852678, med kreditkort eller med faktura.

Bilder

Inga bilder ännu.
Detaljer och kontakt