Vad vill du boka?

Mitokondriegymmet

De senaste årens medicinska forskning har mer och mer kommit fram till att många av våra kroniska sjukdomar som Cancer, Diabetes, Kroniskt Trötthetssyndrom, Fibromyalgi och Neurodegenaritiva sjukdomar som MS, Parkinssons, Depression och Alzheimer är relaterade till hur de energiproducerande organen i våra celler, mitokondrierna fungerar.

Dessa mitokondrier påverkas i sin tur av faktorer som tungmetallförgiftning, kroniska infektioner, miljögifter, kost, stress och brist på motion.

Vi jobbar därför tillsammans med patienterna på att få igång energiproduktionen i mitokondrierna igen genom att dels försöka hitta orsaken till den låga energinivån, dels genom att stärka mitokondriefunktionen genom s.k. ozonbehandling och genom att reducera halten av deuterium i patienternas näringsintag, kostrådgivning, avgiftningsprogram, motion, örter och kosttillskott.

Mitokndriegymmet är en ekonomisk förening som vill att alla ska kunna få hjälp på våra mottagningar oavsett storlek på plånbok. De som inte har pengar kan bidra med sin tid och sitt engagemang. Vårt huvudkontor är i Malmö, men vi strävar efter att öppna ett hälsocenter i varje stad i Sverige och bjuder in alla intresserade att bli medlemmar.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Läkarkonsultation med möjlighet till rådgivning om kroniska infektioner, cancer och andra mitokondrierelaterade sjukdomar.
Det finns också möjlighet att få ozonbehandling, manuell terapi, receptförskrivning samt blodprovstagning till t.ex. Arminlabs och DNA analys.
Sjukpensionärer och arbetslösa kan få rabatt.
Ingen ska nekas bra vård...

Konsultationer

Mitokondriegymmet

Läkarkonsultationer för patienter med kroniska smärttillstånd, Kroniskt trötthetssyndrom, Borrelia med koinfektioner , Cancer, Depression och andra kroniska sjukdomar

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Regementsgatan 14
211 45 Malmö
Öppna i Google Maps 🗗