Vad vill du boka?

OBS! Från 1/4 hittar du mig på en ny adress i Sundbyberg, Kyrkogatan 5,
Inne i "MM Yogastudio" har jag nu min mottagning, ca 2 min från T-banans uppgång "Sturegatan"   VÄLKOMMEN!

Är du i akut behov av behandling eller hittar du ingen tid som passar dig så är du välkommen att ringa eller sms:a mig på tel. 0708-106 204

Just nu kan det vara svårt att hitta lediga tider till mig här på nätet, skicka gärna ett SMS så sätter jag upp dig på min väntelista.
Jag hör av mig så fort jag kan.
Mvh. Helena 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Naprapati

Naprapatbehandling
Fullbokat
40 min 700,00 kr Mer info
Grundlig rörelseanalys av din kropp och diagnos. Behandlingen anpassas sedan efter dina behov och besvär och kan bestå av:
Ledspecifik behandling som manipulation och mobilisering samt mjukdelsbehandling som massage, stretching, triggerpunktsbehandling, TENS, akupunktur, kinesiotejpning etc.
Även träningsprogram och ergonomisk rådgivning.
Medlem i Svenska Naprapatförbundet

Naprapat Helena Nilsson

Jag tog examen vid Naprapathögskolan år 2000, och blev legitimerad året efter. Har sedan dess varit verksam som naprapat, och vet av erfarenhet att många gånger är det små förändringar som gör underverk.

Till mig söker sig patienter med både akuta och kroniska besvär som t.ex. rygg- och nacksmärtor, ischias, huvudvärk och migrän, domningar och stickningar i ben och armar, golf-, tennis- och musarm m.m. De flesta är arbets- eller idrottsrelaterade besvär, men för att slippa återkommande smärtor kommer många även i förebyggande syfte.

Naprapati är en form av manuell terapi. Den innebär att man diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Syftet är att återställa funktionen i kroppen med metoder som ledspecifika behandlingar (manipulation och mobilisering), massage, stretching, akupunktur, TENS, triggerpunktsbehandling, värme etc.
Även träningsprogram och ergonomisk rådgivning ingår, för att få ett långsiktigt resultat, och kunna förebygga framtida besvär.

Du får en grundlig analys över bakomliggande orsak till varför du har ont!

Jag är legitimerad av Socialstyrelsen,
medlem i Svenska Naprapatförbundet,
arbetar med Västerländsk Akupunktur
och innehar patientförsäkring.

Välkommen att boka här.

Hittar du ingen tid som passar eller är det akut
ring eller sms:a gärna på Tel. 0708-106 204
Det går även bra att ringa för ev. frågor!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kyrkogatan 5
172 32 Sundbyberg
Öppna i Google Maps 🗗