Vad vill du boka?

Egentligen vill jag ju inte att du ska behöva komma. Men nu är det så;-) Och då ska vi göra vårt bästa så att du så snart som möjligt är på banan igen! Hälsa för mig är att kunna säga: Idag mår jag bra och är full av energi. Så många dagar som möjligt om året och så många år som möjligt av mitt liv. VÄLKOMMEN☀️
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Naprapati

Naprapatbehandling
Fullbokat
40 min 850,00 kr Mer info
Naprapati är en form av manuell terapi. Den innebär att man diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Syftet är att återställa funktionen i kroppen med metoder som ledspecifika behandlingar (manipulation och mobilisering), massage, stretching, akupunktur, triggerpunktsbehandling etc.
Träningsprogram och ergonomisk rådgivning ingår oftast för att få ett långsiktigt resultat, och kunna förebygga framtida besvär. De flesta som kommer till mig har arbets- eller idrottsrelaterade besvär.

Vanliga besvär jag behandlar är

• Stelhet och smärta
• Spänningshuvudvärk
• Ryggskott
• Tennisarmbåge
• Plantarfasciit/hälsporre
• Ischias/Utstrålning i ben
• Stressrelaterade besvär

Tjänster

Stressmanagement
Fullbokat
80 min 1.500,00 kr
Medlem i Svenska Naprapatförbundet

Pernilla Naprapat

Varje dag fascineras jag över hur fantastiskt det är att få hjälpa människor. Jag älskar det jag gör och har aldrig söndagsångest. Med nästan 25 års erfarenhet och 60000 behandlingar bakom mig vågar jag säga att jag har en gedigen kunskap, men blir allt ödmjukare och imponerad över kroppens enorma läkningsförmåga. Jag tror på helheten och en hälsosam livsstil, balans mellan träning, vila/återhämtning, sömn och näring. Jag vill ha friska patienter som är fulla av energi och mår så bra dom bara kan.

Jag driver mottagning på Sturegatan 18 (Stureplan) men finns nu även i Sumpan på MM Yogastudio som drivs av eldsjälarna Mia och Malou i fantastiskt fina lokaler. Något jag verkligen är glad över och tycker är jättekul!

Hittar du ingen tid som passar här eller önskar boka på Sturegatan (city) sms:a eller ring på tel. 070-9505684

☀️VÄLKOMMEN☀️

”Är så otroligt nöjd med dig Pernilla. Ditt sätt att se hela människan är det som jag uppskattar mest hos dig. Sen att du är bästa på att hjälpa mig att prestera på topp, både mentalt och fysiskt gör ju inte saken sämre. TACK för allt du gör för mig”.
— Anna Sunneborn 49 år, Fystränare och atlet med över 50 Veteran SM-guld i friidrott


”När jag varit hos Pernilla kan jag gå 1 mil utan besvär och förra året sprang jag Midnattsloppet och höften höll! Hon är min ängel”.
— Göran 88 år, Pensionär och motionär


• Legitimerad av Socialstyrelsen
• Medlem i Svenska Naprapatförbundet
• Specialistkompetens inom Akupunktur och arbetar enligt socialstyrelsens regler.
• Innehar patientförsäkring.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar
Hittar du ingen tid som passar eller är akut så
sms:a eller ring på tel. 070-9505684
Adress
Kyrkogatan 5
172 32 Sundbyberg
MM Yogastudio
Öppna i Google Maps 🗗