1. Hem
 2. Friskvård

PossibilityHuman - Amanda Aaro

betyg4.9 Fantastiskt bra(7 betyg)
Online, ,
Djupgående kreativ coaching utgår från magin i att våga mjukna, djupna in i magin som vilar inom. Svaren, kraften, läkningen och unikheten gömmer sig i varje människovarelses vackra inre. Från det inre universumets kärna kan vi alla leva det liv vi är ämnade att leva i stället för att leva med präglingar och rädslor som låser fast oss i det liv vi har lärt oss att leva. Det som gör Amanda unik som coach är att hon kombinerar sina kunskapar om kroppen, människovarelsens komplexitet, kreativt skapande, andlighet och närvarons magi. Med oändlig mjukhet och kärlek coachar hon på djupet där sanningen och läkningen bor.
21146

Boka tjänst

Kostnadsfritt samtal

 • Kostnadsfritt samtal
  30 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Coachingprogram

 • Bli Levande, helande, skapande - Kostnadsfritt samtal
  30 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Coaching - Online

 • Djupgående kreativ Coaching - 60 minuter
  60 minuter, 900 krMer info
  Boka
 • Djupgående kreativ coaching 90 minuter
  90 minuter, 1 100 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Amanda Aaro
4.9
(7 betyg)
Coach

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
7 betyg
Åsa R.
till Amanda Aaro
Amanda har fin närvaro och hjälper mig att landa i mig själv, känna mina känslor och behov för stunden samt speglar mig var jag står i livet just nu.

Visa mer

Carl L.
till Amanda Aaro
Sessionerna har verkligen fått mig att öppna upp för mitt sanna jag. Amanda är bra på att hålla space och skapa en trygg plats för att jag ska våga möta de rädslor och blockeringar jag har. Genom hennes guidning har jag fått möta min inre visdom och fått kunskapen om att allt jag behöver för att må bra finns inom mig. Jag rekommenderar alla att ta hjälp av Amanda.

Visa mer

Jonas V.
till Amanda Aaro
Amanda does wonderfull work. She has helped me a lot. Both with the 'life therapy', that I have experienced as deeply relaxing and healing, as with the coaching sessions, where Amanda shows her amazing talent to be with and accept everything that is present in the body. I am very grateful for the sessions we did.

Visa mer

Malin B.
till Amanda Aaro
Amanda lyssnar på sin klient och med ett lugnt och trevligt sätt lotsar hon med precis rätt frågor sin klient dit hen behöver komma. Rekommenderar verkligen Amanda och hennes sätt att ta sig an livet.

Visa mer

Om företaget

PossibilityHuman erbjuder stöd för att du ska kunna skapa det liv du längtar efter att leva. Det handlar om att djupna och mjukna in i dig för att finna svaren, den djupa läkningen, kreativiteten och kraften. Allt du behöver finns redan där. Det gäller bara att hitta dit. Om det är svårt för dig kan PossibilityHuman hjälpa dig att färdas inåt. Vad vill du? Behöver du? Längtar du efter? Vad önskar du dig? Lever du det liv du är ämnad att leva eller det liv du ”måste” leva? Vill du förändra något i ditt liv, men vågar inte? Mår du dåligt, men vet inte riktigt varför? Hör av dig. Med hjälp av kreativitet och nyfikenhet hjälper jag att dig att öppna de dörrar som du har stängt för att vara den du tror att du måste vara. Om du är redo och har modet att börja glänta på dörrarna så finns jag här. Jag lyssnar i full närvaro och använder intuitiva frågor och andra kreativa verktyg och övningar. Min 15 årige son sa nyligen att jag är så bra att prata med mig för att jag verkligen lyssnar och ställer de rätta frågorna. Flera klienter har uttryckt sig på liknande sätt.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt