Rosendahl Kroppsterapi & massage | Höör

betyg4.9 Fantastiskt bra(12 betyg)
Östra NYRUP 301, 243 91, Höör
DJUPGÅENDE MASSAGE & HOLISTISK KROPPSTERAPI Jag erbjuder: holistiskt body work i form av Totum kroppsterapi, behandlande ryggmassage m. triggerpunksbehandling, massage för gravida, massagebehandling av spänd nacke, hals och käkar, massagebehandling mot migrän & huvudvärk,  massagebehandling av magen mot spänd, uppsvälld, trög eller känslig mage samt cupping-massage. Vad är kroppsterapi? Läs nedan under "Totum kroppsterapi"! Använd ditt FRISKVÅRDSBIDRAG här! Jag ger också behandlingar i Malmö, välkommen att boka en behandling där! Se här: https://linktr.ee/hannarosendahl Du är välkommen att höra av dig med frågor och funderingar på min mail. För mer information och för att läsa klienters omdömen på min hemsida, gå till https://hannarosendahl.se Följ mig på Instagram för updates och erbjudanden: @rosendahlkroppsterapi

Boka tjänst

 • TOTUM kroppsterapi 60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • TOTUM kroppsterapi90 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • TOTUM kroppsterapi & oljemassage60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • TOTUM kroppsterapi & oljemassage90 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande ryggmassage 60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Käke, nacke, - hals-massagebehandling60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massagebehandling spänningsmigrän/spänningshuvudvärk60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Magmassage med akupressur och zonterapi60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Cupping-massage & gua sha-massage (koppning)60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massage för gravida60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massage för gravida90 minuter, 1 050 kr · Mer info
  Boka
 • Hot stone-massage60 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Hot stone-massage90 minuter, 1 150 kr · Mer info
  Boka

Terapeut

noImage
Hanna Rosendahl
(12 betyg)
Kroppsterapeut & massör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
12 betyg
till Hanna Rosendahl
Har sån hemsk spänningshuvudvärk tillofrån. Gick till Hanna, wow vilken befriande känsla efter massagen, kände en sån otrolig lättnad. Så noggrant hon går genom muskel för muskel och letar upp var spänningen kommer ifrån. Tack för ett så fint mottagande, du lyssnar och ger bekräftelse. Jag kommer snart tillbaka.
till Hanna Rosendahl
Superbra!
till Hanna Rosendahl
Hanna har ett underbart sätt att bemöta, vara öppen, inkännande och skapa en trygg plats. Jag har varit på behandling hos Hanna ett flertal gånger och känner mig alltid lättare när jag går därifrån. Vill passa på att rekommendera alla nyblivna mammor att boka en behandling, när det finns tid och överskott. Det är något av det bästa jag har gjort för mig efter förlossningen!
till Hanna Rosendahl
Lite lagom trött efter en jobbvecka landade jag hos Hanna. Ett fint mottagande i ett vackert hus. Upplevde Hanna inkännande och nyfiken på mig. Behandlingen va ny för mig, en Totem kroppterapi. Kan varmt rekommendera behandlingen och Hanna. Kände mig mjuk och avslappnad. Och nu dagen efter känner jag att min nacke som bråkat känns mjuk och fin. Så har du möjlighet så passa på. Tack Hanna!

Om företaget

Mötet med dig som klient är unikt och jag sörjer för att skapa en trygg plats för dig att landa på. Du kommer som du är och tystnadsplikten innebär att allt du delar, stannar mellan oss. Jag möter dig med intresse, nyfikenhet och empati. Hur går en behandling till? När du anländer, börjar vi med ett samtal. Här har du möjlighet att berätta varför du kommer på behandling, vad du bär på emotionellt och/eller mentalt och om eventuella smärtor eller skador. Därefter kommer du får lägga dig på bänken och ta emot en behandling som är skräddarsydd för dig och dina behov. Behandlingen sker i en vacker och lugn lokal. Efteråt talar vi om vad som kommit upp i dig, hur du känner dig och eventuella frågor besvaras. För mer info, gå till hannarosendahl.se Hos mig kan du betala med Swish & kort. Klippkort och presentkort finns att köpa på plats. Du kan också köpa presentkort genom bokadirekt. Du kan avboka din tid fram till 24 timmar innan behandlingen börjar. Om du behöver avboka din tid inom 24 timmar innan behandlingen börjar, mailar du mig så ombokar vi din tid. Vid uteblivet besök debiteras du för hela beloppet. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. Jag ger prisreducering på 10 % till studenter mot uppvisande av giltigt studiekort. Även du som är låginkomsttagare eller som står utan inkomst får prisreducering. Den gäller alla behandlingar till ordinarie pris och dras av på plats. Covid-19: Stanna hemma vid symptom, kom ihåg av avboka eller omboka din tid! Jag gör följande för att minska smittspridning i lokalen: Spritar alla handtag mellan klienter Spritar av behandlingsbänken mellan klienter Vädrar ut mellan klienter Vad du kan göra när du anländer: Tvätta eller sprita dina händer Bära munskydd om det känns bra för dig Vid övriga frågor gällande Covid-19 så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Bilder