Souly You AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(8 betyg)
Roskildevägen 5, 211 47, Malmö
Souly You firar två års jubileum på Roskildedvägen 5! jag erbjuder 15% rabatt på alla tjänster april-juli-21 Jag har nu mindfulness i naturen upplevelse på 2,5 timmar i Malmö med jämna mellanrum. För mer information gå in på www.soulyyou.com Till kraniobehandlingen tar du med egen filt! Man kan lätt bli lite frusen under behandlingen. Friskvårdsbidrag kan du använda när ditt syfte är att bli avspänd och mindre stressad och känna dig bra i kropp och själ både med kranioterapi, mindfulness, mentalträning. Souly You är ansluten till Actiway https://www.actiway.se/friskvard/personlig-mental-tranare-och-coach För att se referenser och för mer information se www.soulyyou.com Souly You´s pandemi strategi Försiktighetsåtgärder vidtas på kliniken för allas välbefinnande och säkerhet. Varmt välkommen att ta hand om dig! För att minimera smittrisker så är både du och jag friska när vi ses och jag sprittorkar handtag, behandlingsbänk, stol och bord och vädrar inför varje ny klient. Nya handdukar till varje session och jag tvättar händerna extra noga och bär engångshandskar samt ev. munskydd.

Boka tjänst

 • Coaching45 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Mindfulness45 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Första besök kraniosakralterapi90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Kroppsterapi / Kraniosakral terapi / osteopatisk kraniell terapi / kraniosakral behandling60 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Christina Tunestål
(8 betyg)
Socionom, diplomerad Kraniosakral Terapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
8 betyg
till Christina Tunestål
Kan varmt rekommendera ett besök hos Christina. Väldigt avslappnande och balanserande för hela kroppen. I mitt fall har jag fått en mer välfungerande rygg/höft.
till Christina Tunestål
Bra behandling för att återkoppla till sig själv och sin kropp
till Christina Tunestål
Fantastisk behandling där man når total avslappning och smärtan försvann.
till Christina Tunestål
Rekommenderas!

Om företaget

Souly You - för hälsa och livskvalité 15% på alla tjänster under april- juli-21 För recensioner se https://www.soulyyou.com och Souly You företagssida på FB Souly You är din Förändringspartner med 30 års erfarenhet av förändringsarbete med människor i vitt skilda situationer. Souly You har flera metoder som kan kombineras för att nå ditt önskade resultat mot bättre hälsa och ett hållbart liv.

Bilder