1. Hem
 2. Coachning / Samtalsterapi Malmö

Souly You AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(14 betyg)
Roskildevägen 5, 211 47, Malmö
Friskvårdsbidrag kan du använda när ditt syfte är att bli avspänd och mindre stressad och känna dig bra i kropp och själ både med kranioterapi, mindfulness, mentalträning. Souly You är ansluten till Epassi: https://services.epassi.se/ui/merchant-search?searchParams=souly+you&siteType=SPORT Souly You är ansluten till Wellnet: https://www.wellnet.se/anstalld/ Jag har regelbundet mindfulness i naturen på 2,5 timmar i Pildammsparken i Malmö. För mer information gå in på Facebook events och www.soulyyou.com För att se referenser och för mer information se www.soulyyou.com Souly You´s hygienrutiner Försiktighetsåtgärder vidtas på kliniken för allas välbefinnande och säkerhet. Varmt välkommen att ta hand om dig! För att minimera smittrisker så är både du och jag friska när vi ses och jag sprittorkar handtag, behandlingsbänk, stol och bord och vädrar inför varje ny klient. Nya handdukar till varje session och jag tvättar händerna.

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Livscoaching
  45 minuter, 785 krMer info
 • Mindfulness
  45 minuter, 785 krMer info

kroppsbehandling, osteopatisk kraniell terapi

 • Första besök kraniosakralterapi
  90 minuter, 785 krMer info
 • Kroppsterapi / Kraniosakral terapi / osteopatisk kraniell terapi / kraniosakral behandling
  60 minuter, 785 krMer info

utövare

noImage
Christina Tunestål
4.9
(14 betyg)
Socionom, certifierad kraniosakral terapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
14 betyg
josephine e.
till Christina Tunestål
Stöd i kaos, både fysiskt och psykiskt. En säker behållare för helande

Visa mer

Fredrik O.
till Christina Tunestål
Mycket avslappnande behandling

Visa mer

Lova B.
till Christina Tunestål
Mycket trevligt och kunnigt bemötande. Christina förklarar så man förstår grunden bakom Kraniosakral terapi, och vad som händer under behandlingens gång, vilket är förtroendeingivande och betryggande. Den kraniosakrala terapin är mycket avslappnande och skön.

Visa mer

Jenny K.
till Christina Tunestål
Kan varmt rekommendera ett besök hos Christina. Väldigt avslappnande och balanserande för hela kroppen. I mitt fall har jag fått en mer välfungerande rygg/höft.

Visa mer

Om företaget

Souly You - för hälsa och livskvalité För recensioner se https://www.soulyyou.com och Souly You företagssida på FB Souly You är din Förändringspartner med 30 års erfarenhet av förändringsarbete med människor i vitt skilda situationer. Souly You har flera metoder som kan kombineras för att nå dina önskade resultat mot ett hållbart liv med ökad hälsa och livskvalité.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Om du inte hittar tid som passar dig. Ring och boka på 0762 00 70 41. Avbokning 24 timmar före bokad tid annars debiteras fullt pris.
 • 07620070 XXVisa nummer

 • Roskildevägen 5, 211 47, Malmö