Vad vill du boka?

Välkommen
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Analyser

Ingemar Thid kommer hit och utför thermografi. Inför besöket ber vi dig besöka www.thermograf.com för att ta reda på vad man kan förvänta sig och vad man ska tänka på.

För mer info gå in på www.vartalternativ.se

Drömterapi

Prova på en snabbtolkning av din dröm.
Under 20 minuter får du en kortare förklaring av vad drömmen vill hjälpa dig att förstå om dig själv.
Perfekt även för dig som vill få en inblick i vad drömarbete handlar om!
Här hjälper jag dig att tolka din dröm utifrån de symboler den innehåller. Vi samtalar under 1 timme om vad den vill säga dig, och hur du kan använda dig av drömmens budskap i ditt vardagsliv. Vi tittar också på hur du kan gå vidare utifrån den insikt du fick av drömmen.
I detta fördjupade drömarbete utvidgas ditt medvetande om dig själv och leder till ökad självkännedom och personlig utveckling. En dröm kommer till dig från ditt undermedvetna för att den har något viktigt att berätta, och för att befrämja balans, hälsa och helhet. I terapin tar vi tillvara på just detta, och tittar på orsaken till drömmen. Du får möjlighet att möta budskapet i den på ett mycket mer djuplodande och uttömmande vis än vad en tolkning kan komma i närheten av.

Jag guidar dig genom din dröm. Tillsammans tar vi reda på hur den vill stötta dig och hjälpa dig till vidare insikter i livet. Detta är ett mycket positivt och kraftfullt redskap för djupare självinsikt på en mängd olika plan, och en terapiform jag skulle önska att varje människa fick tillfälle att prova på!
Tillhör du dem som sällan kommer ihåg sina drömmar? Du är långt ifrån ensam. Jag möter många människor som känner ett behov av att göra sig av med gamla begränsande mönster i sitt liv, men inte riktigt vet hur. Det kan handla om mentala eller känslomässiga hinder som t.ex. svårighet att sätta gränser, utbrändhet, svårighet att släppa in någon nära, problem med förändringar, att hamna i destruktiva relationer m.m. Det kan även vara fråga om fysiska problem såsom migrän, värk, hudproblem och dyligt. Listan på exempel kan göras lång, och alla våra fysiska symtom grundar sig i vårt inre. Kropp och själ hänger som bekant ihop!

Liksom drömmen, talar även dessa besvär till oss från vårt undermedvetna. Med liknande metod som i drömterapin kan jag hjälpa dig att se vad dessa hinder bottnar sig i rent känslomässigt. Notera att detta inte är istället för läkarvård, utan ett komplement för att läkning ska kunna ske på flera nivåer.
I perioder kan livet kännas motigt och tungt. Det kan handla om en förlust, sorg, utbrändhet, eller kanske bara en otydlig känsla av att sitta fast och inte komma vidare.

Här kan jag hjälpa dig genom att lyssna och känna in dig och just din situation. Jag stöttar dig intuitivt på det sätt jag känner att du behöver.

Fotvård

Bokning endast via telefon.
Behandlingen börjar med ett skönt fotbad som följs av klippning och slipning av naglar. Jag filar fötterna och tar bort eventuella förhårdnader.
Liktår, nageltrång, vårtor etc.
Behandlingen börjar med ett skönt fotbad som följs av klippning och slipning av naglar. Jag filar fötterna och tar bort eventuella förhårdnader, hälsprickor, liktorn mm. Behandlingen avslutas alltid med härlig fotmassage.
Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas inom friskvård.
Behandlingen är momsbelagd.
Behandlingen börjar med ett skönt fotbad som följs av klippning och slipning av naglar. Jag filar fötterna och tar bort eventuella förhårdnader, hälsprickor, liktorn mm. Behandlingen avslutas alltid med härlig fotmassage.
Behandlingen börjar med ett skönt fotbad som följs av klippning och slipning av naglar. Jag filar fötterna och tar bort eventuella förhårdnader, hälsprickor, liktorn och behandlar ev. vårtor, nageltrång mm. Behandlingen avslutas alltid med härlig fot & underbensmassage.

Klassisk homeopati

Under ett nybesök går vi igenom dina besvär både fysiska och psykiska. Du får även berätta din sjukdomshistoria och du får svara på ett stort antal frågor kring hur du är som person.
Efter ca 4-6 veckor behöver vi göra en uppföljning för att kontrollera att en läkningsprocess har startat och jag beslutar om du behöver fler doser med homeopatiskt läkemedel.
Om du önskar en konsultation via Skype, vänligen ange adress i meddelandefältet så lägger jag till dig på Skype.

Om du inte hittar någon tid som passar dig, maila mig på cecilia@homeopatica.se så löser vi det!
En uppföljning är lämplig ca 5-6 veckor efter ett nybesök. Viktigt för att kontrollera att en läkningsprocess har startat och om du behöver en påfyllningsdos eller ett annat homeopatiskt läkemedel
Om du inte hittar någon tid som passar dig, maila mig på cecilia@homeopatica.se så löser vi det!

Massage

*För dig som vill minska besvär och förbättra funktionen i rörelseapparaten
eller
*För dig som vill ha en individanpassad massage

Behandlingen kan bestå av:
- Klassisk svensk massage
- Triggerpunktsbehandling
- Terapeutisk stretch
- Träningsråd

Vid specifika besvär ligger test och undersökning som grund för behandlingen
*För dig som vill minska besvär och förbättra funktionen i rörelseapparaten
eller
*För dig som vill ha en individanpassad massage

Behandlingen kan bestå av:
- Klassisk svensk massage
- Triggerpunktsbehandling
- Terapeutisk stretch
- Träningsråd

Vid specifika besvär ligger test och undersökning som grund för behandlingen
Massage av andningsmuskulaturen och andningsträning som har visat sig hjälpa vid tex:
-Astma
-Astmaliknande besvär som svårt att få luft, tungt att andas, tryck över bröstet, harklingar och nästäppa,
-Doftallergi,
-Stress, panik och ångest,
-KOL.
Lotorpsmetoden kan också användas för att förbättra prestationen.
75 minuter
Erbjudande under sommaren 595kr (maj,juni,juli)
En massagebehandling som lugnar ett stressat sinne. Taktil betyder beröring och massage är ett sätt att jobba med kroppens största organ - huden. Vid medveten mjuk massage så frigörs kroppens lugn och ro hormon - oxytocin.

Skapa lugn och ro och avslappning. Hjälper dig att komma i kontakt med kroppen igen.

90 minuter (massage + avslappning) ord.pris 730kr

Vårt Alternativ Norrköping Kommanditbolag

Vår filosof är att allt du stoppar i dig, smörjer på huden och till och med tänker, påverkar din hälsa.
Vårt Alternativ står för användning av endast rena produkter, behandlingar och livsstil m.m som på alla vis stödjer människans och miljöns egna möjligheter till hälsa.
Vi erbjuder också en strålningsfri miljö, vilket betyder att hos oss finns inga apparater, mobiler eller mikrovågsugnar som avger elektromagnetisk strålning. Bra för alla - men det ger också en miljö som de flesta upplever som både lugnande och läkande.
Bredden av de behandlingar och det sortiment som vi erbjuder gör att här finns utrymme för hela människan -fysiskt, psykiskt, mentalt och själsligt.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Butik och reception är öppen mån-tors 10-17 och fre 10-16.
Behandlingar efter tidsbokning
Adress
Bredgatan 2
602 21 Norrköping
Öppna i Google Maps 🗗