Viaventri

betyg4.9 Fantastiskt bra(15 betyg)
Postvägen 8, 446 32, Älvängen
Välkommem till Viaventri och Mia Vikander. Jag är Cert. Kost- och Hälsocoach och arbetar med hälsa utifrån ett evolutions- och funktionsmedicinskt perspektiv. Mina fokusområden är bland annat inflammatoriska tarmsjukdomar, allergier och IBS. Jag arbetar strukturerat och noggrant för att vi tillsammans ska hitta en väg och en lösning som fungerar för just dig, i din vardag, efter dina förutsättningar, och dina möjligheter. Vi arbetar fram en plan som ska hålla på lång sikt och du får alltid med dig dokumentation från våra möten. Jag arbetar med - Kostrådgivning - Hälsocoaching - Idrottsnutrition - Tester och lab.analyser - Kosttillskott Tester: - Fettsyretest - Mage-tarm, GI MAP - Näringsstatus, Organix acids - SIBO-test, bakterieöverväxt i tunntarmen - Sköldkörtelprover Våra möten äger rum i på min mottagning på Postvägen 4 i Älvängen (4 mil norr om Göteborg) eller online via videolänk. Under många år hade jag själv magproblem vilket till slut resulterade i IBD-diagnosen Crohns sjukdom. Idag, med hjälp av bl.a. ett individanpassat kostprogram, är jag helt symptom och medicinfri. Jag vet vad det innebär att leva med en autoimmun sjukdom och hur det påverkar både en själv och människorna i ens närhet. Med kost och livsstilsförändringar kan man verkligen revolutionera sin hälsa och själv ta ansvar och kontroll över sin egen situation. Att hjälpa människor med olika typer av problem och ohälsa, att få bidra med kunskap, inspiration och motivation, är min främsta drivkraft! Läs gärna mer om mig på www.viaventri.se

Boka tjänst

Rådgivning

 • Uppstart Kostrådgivning 90-120 min2 200 kr · Mer info
  Boka
 • Startpaket Kostprogram 2-3 mån3 600 kr · Mer info
  Boka
 • AIP / FODMAP - Kostrådgivning 45-60 min900 kr · Mer info
  Boka
 • Intromöte15 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Teståterkoppling Blodprover30 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Teståterkoppling Mage/Tarm60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka

Uppföljning

 • Uppföljningsmöte 60min1 050 kr · Mer info
  Boka
 • Uppföljningsmöte 30min600 kr · Mer info
  Boka
 • Uppföljningsmöte StartpaketKostnadsfri · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Mia Vikander
(15 betyg)
Kostrådgivare FunktionsmedicinKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
15 betyg
till Mia Vikander
Varm, vänlig, kunnig, tar sig tid... Att prata med Mia ger nya insikter och kunskaper, och en kick för att fortsätta jobba på mot en bättre hälsa!
till Mia Vikander
Mia är kunnig och engagerad. Jag känner fullt förtroende att låta henne hjälpa mig i min kosthållning. Jag kommer fokusera 100% på de råd jag får. Dessutom var hon trevlig att tala med och ingav förtroende!
till Mia Vikander
Jag upplevde att Mia lyssnade och förstod problemet. Samtalet kändes inte stressat heller utan hon tog sig den tiden 😊
till Mia Vikander
Kunnig, lyhörd och trevlig hjälper Mia dig med kosten och bättre mående som följd. Stor inspiration när det kommer till att "palofiera" maträtter du älskar.

Om företaget

Välkommem till Viaventri och Mia Vikander. Jag är Cert. Kost- och Hälsocoach och arbetar med hälsa utifrån ett evolutions- och funktionsmedicinskt perspektiv. Mina fokusområden är bland annat inflammatoriska tarmsjukdomar, allergier och IBS. Jag arbetar strukturerat och noggrant för att vi tillsammans ska hitta en väg och en lösning som fungerar för just dig, i din vardag, efter dina förutsättningar, och dina möjligheter. Vi arbetar fram en plan som ska hålla på lång sikt och du får alltid med dig dokumentation från våra möten. Jag arbetar med - Kostrådgivning - Hälsocoaching - Idrottsnutrition  - Tester och lab.analyser - Kosttillskott Tester: - Fettsyretest - Mage-tarm, GI MAP - Näringsstatus, Organix acids - SIBO-test, bakterieöverväxt i tunntarmen - Sköldkörtelprover Våra möten äger rum i på min mottagning på Postvägen 4 i Älvängen (4 mil norr om Göteborg) eller online via videolänk. Under många år hade jag själv magproblem vilket till slut resulterade i IBD-diagnosen Crohns sjukdom. Idag, med hjälp av bl.a. ett individanpassat kostprogram, är jag helt symptom och medicinfri. Jag vet vad det innebär att leva med en autoimmun sjukdom och hur det påverkar både en själv och människorna i ens närhet. Med kost och livsstilsförändringar kan man verkligen revolutionera sin hälsa och själv ta ansvar och kontroll över sin egen situation. Att hjälpa människor med olika typer av problem och ohälsa, att få bidra med kunskap, inspiration och motivation, är min främsta drivkraft! Läs gärna mer om mig på www.viaventri.se

Bilder