Vad vill du boka?


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Levnadskonstnären Pia Andersson

En härlig mjuk avslappnande helkroppsmassage med välgörande eteriska oljor. Oljorna väljs ut för att passa just dina behov. Kraften från de eteriska oljorna tillsammans med en lugn och mjuk massage, balanserar både kropp och själ.

I aromaterapimassage används eteriska oljor för att förstärka vårt immunförsvar och vår livskraft. Eteriska oljor är rena koncentrerade oljor som utvinns från växtriket. De eteriska oljorna doftar gott och har läkande egenskaper. Olika sorters eteriska oljor har olika effekt. En del oljor förbättrar t.ex. blodcirkulationen, andra är lugnande. Vid aromaterapimassage får du förutom oljornas effekt också massagens positiva effekt.Njut av en två timmars lång avkopplande behandling med aromaterapimassage. Hela kroppen mjukas upp och kommer i en skön avkoppling genom att kroppen masseras med långsamma rörelser med välgörande oljor. Kraften från de eteriska oljorna tillsammans med en lugn och mjuk massage, balanserar både kropp och själ.
Med långsamma rörelser masseras rygg, huvud, ansikte och händer med en välgörande olja.

Avspänningsmassage fungerar bra för att gå ner i varv och hitta till ett avslappnat tillstånd. Massagen utförs med långsamma och lugnande rörelser. Det är inte ovanligt att somna under behandlingen.En behandling där lår och rumpa masseras med koppor.

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är huvudsakliga orsaker till uppkomsten av celluliter. Koppning är därför mycket effektivt eftersom den förbättrar cirkulationen, löser upp bindväv, rensar ut slaggprodukter samtidigt som den skalar av döda hudceller och ger huden smidigare och fastare form.

Du ska inte ta koppning:
• om du är gravid
• har hudproblem
• vid akuta inflammationer
• om du har hjärtproblem / äter blodförtunnande mediciner
• vid förkylning eller annan sjukdom
• om du har haft cancer inom dom senaste 5 åren


Uppmjukande och avslappnande massage. Med en välgörande olja masseras rygg, nacke och axlar med knådningar, strykningar och tryck.

Svensk klassisk massage är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta stimulerar blodcirkulationen och löser upp spänningar och minskar värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormoner.

Uppmjukande och avslappnande massage. Med en välgörande olja masseras kroppen med knådningar, strykningar och tryck. Behandlingen skräddarsys efter dina önskemål.

Klassisk massage är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta stimulerar blodcirkulationen och löser upp spänningar och minskar värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormoner.


En 2 timmar lång välgörande helkroppsbehandling som börjar med klassisk djupgående massage på kroppens baksida. Följt av koppningsmassage på rygg och lår. Den klassiska djupgående massagen fortsätter sen på kroppens framsida. Massagen avslutas med avspänningsmassage på händer, ansikte och huvud.
30 min klassisk ryggmassage + 15 min ansiktsmassage + 15 min handmassage

Spänningslösande och avkopplande massage.
En behandling där svensk klassisk massage kombineras med koppning. Behandlingen skräddarsys efter dina önskemål.

Koppning är en form av bindvävsmassage. Vid koppningsmassage används koppor som man skapar ett vakuum i genom att suga ut luften ur dem. Koppningsmassage utförs genom att kopporna dras över huden eller genom att låta kopparna sitta några sekunder (blixtkoppning).

Detta är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en behaglig massage.
Behandlingen med koppning underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut. Med koppningsmassage kan hudbristningar läka ut och man kan förebygga/behandla celluliter. Koppning ger en smidigare och fastare hud.

Du ska inte ta koppning:
• om du är gravid
• har hudproblem
• vid akuta inflammationer
• om du har hjärtproblem / äter blodförtunnande mediciner
• vid förkylning eller annan sjukdom
• om du har haft cancer inom dom senaste 5 åren
Livscoaching är ett mycket användbart verktyg för att sätta upp livsmål, förverkliga en dröm, eller genomföra någon annan önskad förändring i livet.

Vårt gemensamma arbete består av olika steg som leder dig framåt. Genom att ställa de rätta frågorna hjälper jag dig att komma till insikt om vad du innerst inne vill och behöver. Vi går igenom vad du vill komma vidare med och med utgångspunkt från dina önskningar arbetar vi sedan vidare på vilka steg du kan ta för att komma framåt.

Samtalet sker antingen i samtalsrum på Yoga Shala Nygatan 40 i Falkenberg, via telefon eller promenad ”Walk and talk”. Vid promenad träffas vi vid Tullbron, i Falkenberg (Grandhotell sidan) och går längs Ätran ån medan vi samtalar.

Under behandlingen ligger du ner på en behandlingsbänk fullt påklädd. Jag lägger mina händer i olika positioner på din kropp för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos dig.

Healing är en metod för att komma i balans genom att påverka energifälten i kroppen. När kroppens energier balanseras stärks din egen självläkningsprocess. Reikihealing minskar stress och verkar avslappnande. När man får healing upplever de flesta en djup och behaglig avslappning i hela kroppen och det är inte ovanligt att somna. Reikihealing är den mest använda healingmetoden i Sverige, klassad som friskvård.NaturHälsa Christina

Lymfsystemet försvarar kroppen mot infektioner och transportera bort t ex slagg. Till de lymfatiska organen räknas lymfnoder (lymfknutor), mjälten, brässen (thymus), tonsiller, slemhinnor i tex svalg och bihålor.
Störningar i lymfsystemet kan ge ödem och svullnader, eftersom systemet inte klarar av att dränera vätskan lika snabbt som den ansamlas.
Under en lymfbehandling jobbas i stort sett hela kroppen igenom med massage och dränage av lymfstagnationer. Det kan kännas men får inte göra ont. Många känner omedelbart att något händer i kroppen, t ex att det börjar pirra/sticka speciellt i svullnader.
Jag går alltid igenom andningsteknik och gör vissa andningsmätningar för att behandlingen ska ge bästa effekt.
Du får med dig andningsövningar och tips på egenvård.

Är en kroppsterapi som påverkar kotor, leder, muskler och ligament. Metoden är mjuk och följsam, inga snabba ryck, knyckar eller smärta under behandlingen. OBN har uppstått ur den Osteopatiska traditionen och bygger på principen ”genom att stimulera kroppen att använda sin egen djupa intelligens åstadkomma varaktig förändring”.
Vid behandling överdriver man det felaktiga läget vilket är ett sätt att omprogrammera och ta bort felaktiga signaler och stressignaler till hjärnan (omprogrammering av ett gammalt rörelsemönster). I behandlingen får aldrig rörelsen smärta.
Under behandlingen är du fullt påklädd, ha eller ta med lediga och mjuka kläder.
Jag går också igenom andningsteknik, vilket är oerhört viktigt för bästa resultat av behandlingen.
Är en mycket gammal form av helande som utvecklades från traditionell kinesisk medicin (TKM). Den syftar till att återställa energiflödesbalansen i kroppen. Man masserar i energibanornas (meridianernas) flödesriktning, kombinerat med tryck och massage på akupunkturpunkter. Rubbningar i energiflödet kan orsaka sjukdomar och problem.
Kinesisk massage är generellt bra för de flesta kroniska och funktionella besvär.
Jag går också igenom andningsteknik för bästa resultat av behandlingen.
Zonterapi/Reflexologi innebär att man arbetar med tryck/gnuggningar på fötter, ben, öron, händer, huvud/ansikte och rygg. Även så kallade zonstavar används för att mer effektivt komma åt små punkter. Jag avslutar ofta en behandling med att sätta små kulor i öronen, för att få en efterbehandling. Öronen är speciellt bra att jobba med vid akuta problem.
Metoden har visat sig speciellt värdefull inom stressterapin, eftersom den hjälper till att bearbeta grundorsakerna istället för att enbart lindra symptom. Det är dessutom en bra behandlingsmetod att använda sig av för att jobba med personlig utveckling då den skapar insikt och förståelse för situationer -både egna och yttre.
Jag går också igenom andningsteknik för bästa resultat av behandlingen.

Tjänster

Livscoaching
45 min 600,00 kr

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage Halvkropp

Yoga

Gongen har använts i årtusenden o har rötter ända från bronsåldern som transformerande verktyg och vibrerar i mer än 72 000 frekvenser, lika många som våra meridianer i kroppen o sägs vibrera ända in på cellnivå. Idag finns det en ökad medvetenhet om hur ljud påverkar människan.
I yogafilosofin anser man att ljudet påverkar hjärnan, avlägsnar skadade celler i kroppen och balanserar chakrasystemet. Ljudets vibration har en läkande och transformerande effekt, ett tillstånd av fridfull medvetenhet uppstår, där sinnet tystnar och total frid råder. Ljudet från gongen sägs klippa av negativa tankemönster och beteenden och ger på så vis nya perspektiv. Det löser upp spänningar, minskar låsningar och stimulerar cirkulationen.
Du möter dig själv på mattan med hjälp av det långa djupa andetaget tillsammans med MediYogaövningar för att sedan vila i en djup avslappning till gongens läkande vibrationer.

Kom i mjuka o sköna kläder som du tycker om.

Låt sedan kalendern vara fri så du får utrymme för stillhet och vila så de läkande effekterna kan fortgå.

Vi avslutar med en liten testund och möjlighet att dela med sig av upplevelsen.

Varmt välkommen,
/ Lotta
MediYoga är en mjuk, inkännande o meditativ yogaform. Det mest centrala i MediYogan är det långa djupa andetaget som hjälper dig att lugna ner kroppen och sinnet.
Den används inom svensk sjukvård på fler än 250 sjukhus och vårdenheter med fina resultat. Alla kan delta.
Vi yogar på matta eller pall.

Varmt välkommen,
/ Lotta

Lisbeth

Här jobbar vi med att rensa tung energi från dina kroppar, använder trumman, skallra, guidar dig igenom behandlingen och sen fylls du på med kraftfull moderjord energi. En chakrarening för ditt högsta bästa.För dig som vill ha en förändring och läkning på djup nivå. En puff framåt i din andliga utveckling.
OBS!!!Dessa behandlingar gör jag i Skrea på Sinas väg 4
Vi tittar på dina destiny cards, tarot och orakelkort. Jag använder mig också av runor och läser av dina kroppar. Soul Body Fusion. Du landar i din kropp och förändringar och läkning kan ske.
Vi börjar med att göra ett enkelt Ayurvedatest för att se vilken obalans som finns i kroppen. Därefter välja vi en olja Vata, Pitta eller Kapha. Sen väntar en varm oljemassage som går djupt in i kroppen.
Soul Body Fusion, Ayur Veda test, healing på meridianerna i kroppen, vi går igenom dina chakra och du balanseras på alla olika nivåer och plan.

Lär av dina tidigare liv. Vad finns det för mönster ? Vad behöver du släppa för att komma vidare? Jag guidar dig tillbaka till tidigare liv i en lugn och trygg miljö, avslutar med healing och chakrabalansering.

Hör av dig om du inte hittar en tid så löser vi det!
Yinyoga är en blandning av Hatha yoga, kinesisk medicin och mindfulness. Vi stannar i 3-5 minuter i varje position och stretchar ut fascian (bindväven) så att vi får ett flöde i kroppen. Varje pass är som en behandling, då vi kommer åt våra meridiander.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Yoga Shala Falkenberg

Yoga Shala Falkenberg är en lugn oas med möjlighet för återhämtning.

MediYoga, Yinyoga, Pilates. Kurser, klasser, workshops och enskilda sessioner.

Välkomna!

Webbsida
Adress
Nygatan 40, 1trappa upp
311 31 Falkenberg
Öppna i Google Maps 🗗