1. Hem
  2. Yoga Norrköping

Framgångspraktiken - Pia Hidenius: Yoga & Gong

betyg4.8 Fantastiskt bra(172 betyg)
c/o Truly You, Kristinaplatsen 3, 602 34, Norrköping
💫 Önskar du också mer kraft, lugn, balans och personlig utveckling med lätthet och frihet? Då har du kommit rätt! 🍃 YOGA & GONG ONLINE: www.yogaochgongportalen.se 🍃 YOGA & GONG I YOGASTUDION INGA FASTA KURSER - DU KOMMER NÄR DU VILL Avbokning: Senast 8 timmar innan klassens start OM FULLBOKAT så tänk på detta: - Det blir alltid avbokningar - Kontakta mig så sätter jag upp dig på väntelista (sms: 0704-100 423) BETALNING  - Prova-på-pris om du inte varit på Yoga/Gong hos mig tidigare. Du betalar 100 kr. Gäller vid ett tillfälle på ordinarie vecko-schema med ord pris 200 kr. Gå till presentkort/värdekort nedan för att köpa ett värdekort för prova-på-pris. Du får då en värdekortskod som du lägger in i bokningen och väljer "Betala på plats". - Betalning sker i första hand här på Boka Direkt i samband med bokning. - Om endast alternativet "betala på plats" visas så beror det på att du bokar mer än 30 dagar innan passet. Då bokar du din plats och betalar senare. - Finns också möjlighet betala med Swish på plats för enstaka pass. - För att köpa värdekort/klippkort: Se "Presentkort - Köp Presentkort / Värdekort" nedan. När du köpt värdekortet får du ett mejl med en bokningskod som du anger vid varje bokning (kom ihåg att klicka på "lägg till" när du bokar med koden). Frågor och funderingar? Välkommen att kontakta mig på pia@framgangspraktiken Varma hälsningar Pia

Boka tjänst

Yoga & Gong

  • Torsdag 17.30 - 19.00: Yoga & Gong
    90 minuter, 200 krMer info
  • Fredag 11.45 - 12.45: Yoga & Gong
    60 minuter, 200 krMer info
  • Söndag 18.00 - 19.30: Gong-bad
    90 minuter, 200 krMer info

Personal

noImage
Pia Hidenius
4.8
(173 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
172 betyg
Marie R.
till Pia Hidenius
Skönt och avkopplande🙏

Visa mer

Kristina L.
till Pia Hidenius
Pia är både inspirerande och pedagogisk. Hon bidrar till en behaglig upplevelse som man tar med sig länge efter att man lämnat passet.

Visa mer

Cecilia T.
till Pia Hidenius
Skön , avslappnande ,lugnt och välgörande för kropp och själ . Tusen tack Pia.

Visa mer

Susanne A.
till Pia Hidenius
Sköna rörelser och väldigt avkopplande

Visa mer

Om företaget

Välkommen på Yoga och Gong för att stärka, balansera och slappna av kropp och sinne! Genom kundaliniyoga/medicinsk yoga, SoundYoga och Gong stärker du ditt körtelsystem, nervsystem och energisystem så du hanterar stress bättre, blir mer centrerad och lugn.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt