1. Hem
 2. Hälsa Staffanstorp

Garden of Feathers AB

Inte tillräckligt med recensioner än
Tottarpsvägen 37, 245 93, Staffanstorp
Välkommen till Garden of Feathers! Hos oss hittar du Sveriges kanske bredaste och djupaste utbud av spirituella träningsmetoder, konsultationer och behandlingar.
8048

Boka tjänst

Astrologi

 • Astrologi, konsultation & kurser
  Mer info
  Boka

Distanshealing

 • Distanshealing
  Mer info
  Boka

Medial vägledning

 • Medial vägledning
  Mer info
  Boka

Meditation

 • Meditation, privatundervisning & utbildningar
  Mer info
  Boka

Mindfulness

 • Mindfulness, privatundervisning & utbildningar
  Mer info
  Boka

Qigong

 • Qigong, privatundervisning & utbildningar
  Mer info
  Boka

Reiki Healing

 • Reikihealing, behandling & utbildningar
  Mer info
  Boka

Rensning/rening av hus m.m.

 • Rensning/rening av hus/lokaler/platser
  Mer info
  Boka

Runor

 • Runor, vägledning & kurser
  Mer info
  Boka

Tai chi

 • Tai chi, privatundervisning
  Mer info
  Boka

Tarot

 • Tarot, vägledning & kurser
  Mer info
  Boka

Personal

noImage
SusanneSusanne
Susanne är Holy Fire® V* Karuna® Reiki Master och erbjuder både behandlingar och Reikiutbildningar upp till Masternivå. Hon utgår från ett helandeperspektiv i sin strävan att förmedla verktyg för att överblicka våra liv och vår verklighet i ett större perspektiv. Hon är också en hängiven lärare och uttolkare av hellenistisk astrologi och tarotkort, två väsensskilda sätt att få guidning på vår vindlande väg genom livet. Hon har ett specialintresse för de esoteriska delarna av de klassiska lärorna och brinner för att förmedla sin kunskap inom dessa ämnen. Susanne är även skribent för tidningen Nära. * Holy Fire® V är detsamma som Holy Fire® III Världsfred. Detta är den senaste uppgraderingen från William Lee Rand/ICRT.
noImage
Thorwald
Thorwald är verksam som lärare inom spirituella traditioner från både öst och väst - och ett av hans viktigaste budskap är att dessa kompletterar varandra och inte konkurrerar. Han arbetar som lärare i qigong, tai chi, meditation och traditionell mindfulness och är också High Priest i Correllian Nativist Wicca med specialiteterna mediumskap och runtolkning. Som företrädare mot offentligheten är han verksam som skribent i tidningen Nära och har vid flera tillfällen medverkat i Sveriges Radio.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Vi som har skapat och driver Garden of Feathers heter Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele. Thorwald är verksam som lärare inom spirituella traditioner från både öst och väst - och ett av hans viktigaste budskap är att dessa kompletterar varandra och inte konkurrerar. Han arbetar som lärare i qigong, tai chi, meditation och traditionell mindfulness och är också High Priest i Correllian Nativist Wicca med specialiteterna mediumskap och runtolkning. Som företrädare mot offentligheten är han verksam som skribent och har vid flera tillfällen medverkat i Sveriges Radio. Susanne är Holy Fire® V* Karuna® Reiki Master och erbjuder både behandlingar och Reikiutbildningar upp till Masternivå. Susanne utgår från ett helandeperspektiv i sin strävan att förmedla verktyg för att överblicka våra liv och vår verklighet i ett större perspektiv. Hon är också en hängiven lärare i, och uttolkare av, hellenistisk astrologi och tarotkort, två väsensskilda sätt att få guidning på vår vindlande väg genom livet. Hon har ett specialintresse för de esoteriska delarna av de klassiska lärorna och brinner för att förmedla sin kunskap inom dessa ämnen. * Holy Fire® V är detsamma som Holy Fire® III Världsfred. Detta är den senaste uppgraderingen från William Lee Rand/ICRT.

Bilder

Detaljer och kontakt