Vad vill du boka?

Studentrabatt 15% på samtliga behandlingar vid uppvisande av kårleg.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Avbokade tider närmare än 24h utan giltigt skäl (ex sjukdom) debiteras med 75% av behandlingspriset. Ej avbokade tider debiteras med 100% av priset. Vänligen respektera detta.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Dermal Anchor

Ett litet hål göra i huden och smycket i titan sätts på plats genom att dess lilla "fot" placeras under huden och på huden får du en snygg sten. Under läkningen växer "foten" fast i vävnaden. Detta räknas som ett implantat och ska inte avlägsnas själv av kunden. Självklart används bara sterila instrument och du som kund får med dig eftervårdsinstruktioner. Läkningstid 3-8 veckor. Åldersgräns 18 år.

Fransförlängning

Jag använder Silky Mink från Magic eyes som är syntetiska enkelstrån i mjuk, naturtrogen kvalitet. Som alternativ finns flatlashes som är en lätt frans med lite mer effekt. Fransarna limmas fast en och en på din egna ögonfrans. Tänk på att komma utan mascara och att undvika makeupremover med olja närmsta 24h innan behandling. Vid behov erbjuds alltid gratis återbesök inom 7 dagar. Gäller ej vid naturligt bortfall av egna fransar eller användande av mascara eller fransböjare.
För dig som redan har fransar sen tidigare behandling men mindre än hälften kvar. Har du endast enstaka fransar kvar eller det har gått så lång tid att de är väldigt utväxta bokas tid för nytt set för att säkerställa att vi får tillräckligt med tid.
För dig som redan har förlängning och har hälften eller mer av dina fransar kvar.
Om du har tappat fransar vid exempelvis ögonvrån eller fått en lucka i fransraden du vill fylla igen. Jag sätter så många fransar jag hinner på 30 min.
För dig som redan har fransförlängning men mindre än hälften av fransarna kvar . Har du bara enstaka fransar kvar är det bättre att boka tid för nytt set för att säkerställa att vi har tillräckligt med tid för bästa resultat.
För dig som redan har fransförlängning och mer än hälften av fransarna kvar.
Om du exempelvis fått en lucka eller tappat fransar i ögonvrån. Jag sätter så många fransar jag hinner på 30 min.
Du ligger på min brits med dom vanliga padsen under ögonen. Med hjälp av en remover löser jag upp limmet och stryker av lösfransarna från dina egna. Behandlingen går fort, 15-20 min och är helt smärtfri. Om du har tänkt göra en påföljande behandling som ex fransböjning eller ny förlängning rekommenderas att det går minst 48h mellan för att säkerställa att inte removerrester finns kvar som då kan påverka resultat på nya behandlingen. Detta är kostnadsfritt om du gjort dina fransar hos mig.

Permanent makeup

Naturtrogna ögonbryn med microblading. Tillsammans kommer vi överens om önskad form och färg av på dina bryn. Jag skapar strån genom att skära små rispor i huden som fylls med färg. I samband med besöket får du både muntlig och skriftlig information om eftervård av din tatuering för bästa läkning och hållbarhet. Ett återbesök inom 4-6 veckor för ev påfyllning ingår alltid. Hållbarhet 1-3 år.
Hållbarheten påverkas av din huds läkning och förmåga att behålla färg. Viktigast är hur tatueringen tas omhand vid läkning och att den alltid skyddas från sol och annan blekning. Vid första behandlingen kan en stor del färg stötas bort, ibland ca 30% vilket är fullt normalt. Detta korrigeras då vid det inräknade återbesöket. Vid ovanliga fall har huden svårt att behålla färgen till fullo vilket måste finnas med i beräkning hos dig som kund.
3d-bryn som tatuerats inom 1 år där färgen blekts eller formen önskas fixas till. Utförs även på tatueringar från andra salonger.
Påfyllning av 3d-bryn som är 1 år, max 2 år gamla. Utförs även på tatuering gjord på andra salonger. Om tatueringen är över 2 år gammal bokas ny behandling.
När du redan har naturliga eller tatuerade bryn men vill ha enstaka strån för att ge ett fylligare intryck eller täcka luckor.
Återbesök ingår.
Först bedövas området med salva. Med hjälp av tatueringspenna skapar jag en eyeliner efter ditt önskemål. Det kan t ex vara en tunn linje som endast markerar fransraden eller en fylligare för ett mer sminkat utseende.
Hållbarhet 1-5 år. Återbesök inom 4-6 veckor ingår alltid. Fransförlängning i samband med behandling rekommenderas inte eftersom dessa till stor del kommer brytas loss under behandlingen. Under läkningen ska heller ingen förlängning göras utan området ska behandlas som ett sår och undvika onödig irritation.
När du redan har en kosmetisk tatuering som är mindre än 1 år gammal. Går lika bra om du gjort de på annan salong.
När du reda har en kosmetisk tatuering som är 1-2 år gammal. Går lika bra om den är gjord på annan salong.
Området bedövas med salva. Efter det fyller jag i din naturliga läpplinje med en tatueringspenna. När konturen är klar byter jag till en lite tjockare nål och skuggar längs konturen för att undvika för skarp linje. Hållbarhet 1-3 år. Återbesök inom 4-6 veckor ingår alltid.
När du redan har en kosmetisk tatuering som inte är äldre än 1 år. Går lika bra om den är gjord på annan salong.
När du redan har en kosmetisk tatuering som är 1-2 år gammal. Går lika bra om den är gjord på annan salong.

Ansiktsbehandlingar

Rengöring, peeling, hudanalys, skin scrubber, varm ånga, portömning, ansiktsmask, plockning bryn, massage ansikte/dekolletage samt avslutande dagkräm och ögonkräm.
Rengöring, peeling, hudanalys, ansiktsmask, massage ansikte/dekolletage samt avslutande dagkräm och ögonkräm.
Rengöring, peeling, ansiktsmask, AHA samt avslutande dagkräm och ögonkräm.
Lägg till portömning för 100kr. Skriv gärna som meddelande i bokning så reserverar jag extra tid.
Rengöring, peeling, ansiktsmask, C-vitaminserum samt avslutande fuktkräm och ögonkräm.
Lägg till portömning för 100kr. Skriv gärna som meddelande i bokning så reserverar jag extra tid.

Fransar och bryn

Plockning bryn ingår.
Hållbarhet ca 4-6 veckor.
Färgning av fransar eller bryn. Vid brynfärgning ingår alltid plockning vid behov.
Plockning av ögonbrynen med pincett.
Dina egna fransar fästs på spolar och sedan läggs böjningsvätska på, följt av fixeringsvätska. Fransen formar sig sen efter spolen. Hållbarhet ca 6-8 veckor.
Resultatet kan variera på olika personer och beroende på kvaliteten på dina egna fransar.
Boka fransböjning och färgning tillsammans och betala 550kr.
Formning av brynen ingår.

Naglar

Jag använder mig av en elslip för att ta bort det mesta av materialet och filar sedan bort det sista manuellt för att skona den naturliga nageln. Om du gjort förlängningen hos mig eller bokat in en ny förlängning hos mig och behöver ta bort gammalt material är borttagning kostnadsfritt.
Den egna nageln förstärks genom att gele byggs på. Ingen förlängning av nageln görs. Passar bra om du har problem med sköra naglar eller är nagelbitare.
För dig som redan har förstärkning sen tidigare, gjord hos mig. Ingen förlängning.
Hållbarhet ca 2-4 veckor.
Naglarna klipps/filas. Nagelband snyggas till och avslutningsvis målas naglar i avslutande gelelack som härdas i UV-lampa.
Behandlingen inleds med vattenbad. Sen snyggas nagelband till och naglar klipps/filas till önskad längd och form. Nagelband oljas in och hand och underarm masseras med peeling följt av massage med handkräm. Som avslutning poleras nageln blank. Avsluta med gellack för ett tillägg på 100kr.
Lagning av en eller ett par gelenaglar som gått av eller materialet börjat släppa. 100kr/nagel.
Nagelbanden snyggas till och nageln filas och poleras. Som avslutning smörjs naglar och nagelband med olja och händerna med ekologisk handkräm från Rosenserien.
För dig som har förlängning sen tidigare, gjord hos mig. Har du gjort på annan salong bokas nytt set. Detta för att jag kommer att måsta ta bort allt material då jag inte vet hur mitt material kommer fästa på det som använts tidigare.
Kortare påfyllning där vi fixar utväxt och ev litet släpp men behåller samma grunddesign. Vid helfärgade naglar finns möjlighet till byte av färg. Rekommendation 1-2 veckor, max 3 veckor beroende på hur snabbt dina naglar växer. Vid större utväxt bokas stor påfyllning.

Dermapen/microneedling

Microneedling är en avancerad nålbehandling som stimulerar hudens produktion av kollagen. Med hjälp av 12 sterila engångsnålar som flyttas över huden och skapar små hål triggas en läkningsprocess i huden igång och därmed produktion av nytt kollagen. Detta kan ha en god effekt på ex akneärr, hudbristningar, pigmentförändringar samt utslätande effekt på linjer och rynkor. Beroende på område och syftet med behandling bestäms nåldjup på 0.25-2mm. Inför behandling rengörs och desinficeras området. Sen läggs en serummask på som med hjälp av nålarna kan tränga djupt ner i huden. Avslutningsvis torkas området av och en lugnande återfuktande mask läggs på.
Behandlande ärr ska vara utläkta sen 1år men ju äldre desto mindre förbättring kan förväntas. För ärr kan 6-8 behandlingar behövas med 2-4 veckors mellanrum. Ärren kommer inte försvinna helt men en klar förbättring kan ges.
Vid hudföryngring kan 3-6 behandlingar behövas med 3-4 veckors mellanrum.

Eftersom kollagenåterbildning är en relativt långsam effekt ses full effekt efter ca 4-6 månader. Allas hud är unik och svarar olika på behandling. Därför kan inga garantier lämnas.
Microneedling är en avancerad nålbehandling som stimulerar hudens produktion av kollagen. Med hjälp av 12 sterila engångsnålar som flyttas över huden och skapar små hål triggas en läkningsprocess i huden igång och därmed produktion av nytt kollagen. Detta kan ha en god effekt på ex akneärr, hudbristningar, pigmentförändringar samt utslätande effekt på linjer och rynkor. Beroende på område och syftet med behandling bestäms nåldjup på 0.25-2mm. Inför behandling rengörs och desinficeras området. Sen läggs en serummask på som med hjälp av nålarna kan tränga djupt ner i huden. Avslutningsvis torkas området av och en lugnande återfuktande mask läggs på.
Behandlande ärr ska vara utläkta sen 1år men ju äldre desto mindre förbättring kan förväntas. För ärr kan 6-8 behandlingar behövas med 2-4 veckors mellanrum. Ärren kommer inte försvinna helt men en klar förbättring kan ges.
Vid hudföryngring kan 3-6 behandlingar behövas med 3-4 veckors mellanrum.

Eftersom kollagenåterbildning är en relativt långsam effekt ses full effekt efter ca 4-6 månader. Allas hud är unik och svarar olika på behandling. Därför kan inga garantier lämnas.
Microneedling är en avancerad nålbehandling som stimulerar hudens produktion av kollagen. Med hjälp av 12 sterila engångsnålar som flyttas över huden och skapar små hål triggas en läkningsprocess i huden igång och därmed produktion av nytt kollagen. Detta kan ha en god effekt på ex akneärr, hudbristningar, pigmentförändringar samt utslätande effekt på linjer och rynkor. Beroende på område och syftet med behandling bestäms nåldjup på 0.25-2mm. Inför behandling rengörs och desinficeras området. Sen läggs en serummask på som med hjälp av nålarna kan tränga djupt ner i huden. Avslutningsvis torkas området av och en lugnande återfuktande mask läggs på.
Behandlande ärr ska vara utläkta sen 1år men ju äldre desto mindre förbättring kan förväntas. För ärr kan 6-8 behandlingar behövas med 2-4 veckors mellanrum. Ärren kommer inte försvinna helt men en klar förbättring kan ges.
Vid hudföryngring kan 3-6 behandlingar behövas med 3-4 veckors mellanrum.

Eftersom kollagenåterbildning är en relativt långsam effekt ses full effekt efter ca 4-6 månader. Allas hud är unik och svarar olika på behandling. Därför kan inga garantier lämnas.
Microneedling är en avancerad nålbehandling som stimulerar hudens produktion av kollagen. Med hjälp av 12 sterila engångsnålar som flyttas över huden och skapar små hål triggas en läkningsprocess i huden igång och därmed produktion av nytt kollagen. Detta kan ha en god effekt på ex akneärr, hudbristningar, pigmentförändringar samt utslätande effekt på linjer och rynkor. Beroende på område och syftet med behandling bestäms nåldjup på 0.25-2mm. Inför behandling rengörs och desinficeras området. Sen läggs en serummask på som med hjälp av nålarna kan tränga djupt ner i huden. Avslutningsvis torkas området av och en lugnande återfuktande mask läggs på.
Behandlande ärr ska vara utläkta sen 1år men ju äldre desto mindre förbättring kan förväntas. För ärr kan 6-8 behandlingar behövas med 2-4 veckors mellanrum. Ärren kommer inte försvinna helt men en klar förbättring kan ges.
Vid hudföryngring kan 3-6 behandlingar behövas med 3-4 veckors mellanrum.

Eftersom kollagenåterbildning är en relativt långsam effekt ses full effekt efter ca 4-6 månader. Allas hud är unik och svarar olika på behandling. Därför kan inga garantier lämnas.
Microneedling är en avancerad nålbehandling som stimulerar hudens produktion av kollagen. Med hjälp av 12 sterila engångsnålar som flyttas över huden och skapar små hål triggas en läkningsprocess i huden igång och därmed produktion av nytt kollagen. Detta kan ha en god effekt på ex akneärr, hudbristningar, pigmentförändringar samt utslätande effekt på linjer och rynkor. Beroende på område och syftet med behandling bestäms nåldjup på 0.25-2mm. Inför behandling rengörs och desinficeras området. Sen läggs en serummask på som med hjälp av nålarna kan tränga djupt ner i huden. Avslutningsvis torkas området av och en lugnande återfuktande mask läggs på.
Behandlande ärr ska vara utläkta sen 1år men ju äldre desto mindre förbättring kan förväntas. För ärr kan 6-8 behandlingar behövas med 2-4 veckors mellanrum. Ärren kommer inte försvinna helt men en klar förbättring kan ges.
Vid hudföryngring kan 3-6 behandlingar behövas med 3-4 veckors mellanrum.

Eftersom kollagenåterbildning är en relativt långsam effekt ses full effekt efter ca 4-6 månader. Allas hud är unik och svarar olika på behandling. Därför kan inga garantier lämnas.
Microneedling är en avancerad nålbehandling som stimulerar hudens produktion av kollagen. Med hjälp av 12 sterila engångsnålar som flyttas över huden och skapar små hål triggas en läkningsprocess i huden igång och därmed produktion av nytt kollagen. Detta kan ha en god effekt på ex akneärr, hudbristningar, pigmentförändringar samt utslätande effekt på linjer och rynkor. Beroende på område och syftet med behandling bestäms nåldjup på 0.25-2mm. Inför behandling rengörs och desinficeras området. Sen läggs en serummask på som med hjälp av nålarna kan tränga djupt ner i huden. Avslutningsvis torkas området av och en lugnande återfuktande mask läggs på.
Behandlande ärr ska vara utläkta sen 1år men ju äldre desto mindre förbättring kan förväntas. För ärr kan 6-8 behandlingar behövas med 2-4 veckors mellanrum. Ärren kommer inte försvinna helt men en klar förbättring kan ges.
Vid hudföryngring kan 3-6 behandlingar behövas med 3-4 veckors mellanrum.

Eftersom kollagenåterbildning är en relativt långsam effekt ses full effekt efter ca 4-6 månader. Allas hud är unik och svarar olika på behandling. Därför kan inga garantier lämnas.

Injektionsbehandling botox 1 område 1600kr, 2 områden 2400, 3 områden 3000kr

Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalen som annars gör att muskeln dras samman. Detta gör att linjer/rynkor som uppstått i huden i samband med t ex upprepad rynkning av ögonbryn får en chans att slätas ut. Effekten av injektionen brukar hålla 3-6 månader men kan variera mellan olika personer. Ofta uppnås en längre effekt ju fler behandlingar som genomgåtts. Dock behandlas inte samma område tätare än 3 månader för att undvika resistens mot toxinet. Ett gratis återbesök efter 2 veckor erbjuds alltid om behov av korrigering uppstår.
I samband med första besöket får du fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom dina önskemål. Själva injektionsbehandlingen tar ca 15 min och du får ligga ner på en bekväm brits. Du kommer få muntlig och skriftlig information om vad som är bra att tänka på direkt efter en behandling.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.
Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalen som annars gör att muskeln dras samman. Detta gör att linjer/rynkor som uppstått i huden i samband med t ex upprepad rynkning av ögonbryn får en chans att slätas ut. Effekten av injektionen brukar hålla 3-6 månader men kan variera mellan olika personer. Ofta uppnås en längre effekt ju fler behandlingar som genomgåtts. Dock behandlas inte samma område tätare än 3 månader för att undvika resistens mot toxinet. Ett gratis återbesök efter 2 veckor erbjuds alltid om behov av korrigering uppstår.
I samband med första besöket får du fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom dina önskemål. Själva injektionsbehandlingen tar ca 15 min och du får ligga ner på en bekväm brits. Du kommer få muntlig och skriftlig information om vad som är bra att tänka på direkt efter en behandling.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.
Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalen som annars gör att muskeln dras samman. Detta gör att linjer/rynkor som uppstått i huden i samband med t ex upprepad rynkning av ögonbryn får en chans att slätas ut. Effekten av injektionen brukar hålla 3-6 månader men kan variera mellan olika personer. Ofta uppnås en längre effekt ju fler behandlingar som genomgåtts. Dock behandlas inte samma område tätare än 3 månader för att undvika resistens mot toxinet. Ett gratis återbesök efter 2 veckor erbjuds alltid om behov av korrigering uppstår.
I samband med första besöket får du fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom dina önskemål. Själva injektionsbehandlingen tar ca 15 min och du får ligga ner på en bekväm brits. Du kommer få muntlig och skriftlig information om vad som är bra att tänka på direkt efter en behandling.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.
Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalen som annars gör att muskeln dras samman. Detta gör att linjer/rynkor som uppstått i huden i samband med t ex upprepad rynkning av ögonbryn får en chans att slätas ut. Effekten av injektionen brukar hålla 3-6 månader men kan variera mellan olika personer. Ofta uppnås en längre effekt ju fler behandlingar som genomgåtts. Dock behandlas inte samma område tätare än 3 månader för att undvika resistens mot toxinet. Ett gratis återbesök efter 2 veckor erbjuds alltid om behov av korrigering uppstår.
I samband med första besöket får du fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom dina önskemål. Själva injektionsbehandlingen tar ca 15 min och du får ligga ner på en bekväm brits. Du kommer få muntlig och skriftlig information om vad som är bra att tänka på direkt efter en behandling.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.
Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalen som annars gör att muskeln dras samman. Detta gör att linjer/rynkor som uppstått i huden i samband med t ex upprepad rynkning av ögonbryn får en chans att slätas ut. Effekten av injektionen brukar hålla 3-6 månader men kan variera mellan olika personer. Ofta uppnås en längre effekt ju fler behandlingar som genomgåtts. Dock behandlas inte samma område tätare än 3 månader för att undvika resistens mot toxinet. Ett gratis återbesök efter 2 veckor erbjuds alltid om behov av korrigering uppstår.
I samband med första besöket får du fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom dina önskemål. Själva injektionsbehandlingen tar ca 15 min och du får ligga ner på en bekväm brits. Du kommer få muntlig och skriftlig information om vad som är bra att tänka på direkt efter en behandling.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.
Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalen som annars gör att muskeln dras samman. Detta gör att linjer/rynkor som uppstått i huden i samband med t ex upprepad rynkning av ögonbryn får en chans att slätas ut. Effekten av injektionen brukar hålla 3-6 månader men kan variera mellan olika personer. Ofta uppnås en längre effekt ju fler behandlingar som genomgåtts. Dock behandlas inte samma område tätare än 3 månader för att undvika resistens mot toxinet. Ett gratis återbesök efter 2 veckor erbjuds alltid om behov av korrigering uppstår.
I samband med första besöket får du fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom dina önskemål. Själva injektionsbehandlingen tar ca 15 min och du får ligga ner på en bekväm brits. Du kommer få muntlig och skriftlig information om vad som är bra att tänka på direkt efter en behandling.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.
Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalen som annars gör att muskeln dras samman. Detta gör att linjer/rynkor som uppstått i huden i samband med t ex upprepad rynkning av ögonbryn får en chans att slätas ut. Effekten av injektionen brukar hålla 3-6 månader men kan variera mellan olika personer. Ofta uppnås en längre effekt ju fler behandlingar som genomgåtts. Dock behandlas inte samma område tätare än 3 månader för att undvika resistens mot toxinet. Ett gratis återbesök efter 2 veckor erbjuds alltid om behov av korrigering uppstår.
I samband med första besöket får du fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom dina önskemål. Själva injektionsbehandlingen tar ca 15 min och du får ligga ner på en bekväm brits. Du kommer få muntlig och skriftlig information om vad som är bra att tänka på direkt efter en behandling.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.
Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalen som annars gör att muskeln dras samman. Detta gör att linjer/rynkor som uppstått i huden i samband med t ex upprepad rynkning av ögonbryn får en chans att slätas ut. Effekten av injektionen brukar hålla 3-6 månader men kan variera mellan olika personer. Ofta uppnås en längre effekt ju fler behandlingar som genomgåtts. Dock behandlas inte samma område tätare än 3 månader för att undvika resistens mot toxinet. Ett gratis återbesök efter 2 veckor erbjuds alltid om behov av korrigering uppstår.
I samband med första besöket får du fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom dina önskemål. Själva injektionsbehandlingen tar ca 15 min och du får ligga ner på en bekväm brits. Du kommer få muntlig och skriftlig information om vad som är bra att tänka på direkt efter en behandling.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.
Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalen som annars gör att muskeln dras samman. Detta gör att linjer/rynkor som uppstått i huden i samband med t ex upprepad rynkning av ögonbryn får en chans att slätas ut. Effekten av injektionen brukar hålla 3-6 månader men kan variera mellan olika personer. Ofta uppnås en längre effekt ju fler behandlingar som genomgåtts. Dock behandlas inte samma område tätare än 3 månader för att undvika resistens mot toxinet. Ett gratis återbesök efter 2 veckor erbjuds alltid om behov av korrigering uppstår.
I samband med första besöket får du fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom dina önskemål. Själva injektionsbehandlingen tar ca 15 min och du får ligga ner på en bekväm brits. Du kommer få muntlig och skriftlig information om vad som är bra att tänka på direkt efter en behandling.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.
Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som blockerar nervsignalen som annars gör att muskeln dras samman. Detta gör att linjer/rynkor som uppstått i huden i samband med t ex upprepad rynkning av ögonbryn får en chans att slätas ut. Effekten av injektionen brukar hålla 3-6 månader men kan variera mellan olika personer. Ofta uppnås en längre effekt ju fler behandlingar som genomgåtts. Dock behandlas inte samma område tätare än 3 månader för att undvika resistens mot toxinet. Ett gratis återbesök efter 2 veckor erbjuds alltid om behov av korrigering uppstår.
I samband med första besöket får du fylla i en hälsodeklaration och vi går igenom dina önskemål. Själva injektionsbehandlingen tar ca 15 min och du får ligga ner på en bekväm brits. Du kommer få muntlig och skriftlig information om vad som är bra att tänka på direkt efter en behandling.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.

Konsultation

Jag erbjuder alltid kostnadsfri konsultation inför injektionsbehandlingar, dermapen samt permanent makeup. Meddela gärna i bokningen vilken behandling det gäller.

Spraytan

Spraytanvätskor innehåller en bronzer som ger färg omedelbart. Så snart vätskan kommer i kontakt med huden utlöser det en kemisk reaktion med aminosyror i det övre lagret av huden, som på några timmar ger den bruna effekten. Färgen försvinner i takt med att hudcellerna dör och faller av. Detta tar 5-10 dagar beroende på hudtyp och hur den sköts.
Förbered dig genom att duscha och peela kroppen dagen innan. Samma dag som behandlingen duschar du men undviker att smörja in dig. Undvik även deodorant eftersom det kan orsaka missfärgningar. Kom osminkad. Ev vaxning görs minst 4 dagar innan.
Ha gärna mörka, löst sittande kläder. Engångstrosor/kalsonger samt engångsmössor finns på salongen.

Injektionsbehandling fillers, 2900kr 1ml, -25% 2:a ml, -50% på 3:e ml

Jag använder mig av Belotero fillers. Filler består av hyaluronsyra som är en sockerart som finns naturligt i kroppen där den har som uppgift att förenkla celldelningen, transportera näringsämnen, smörja lederna och gör huden elastisk. Den har en stor förmåga att binda vatten vilket gör den så lämplig i det estetiska sammanhanget. Fillern kommer att brytas ner och tas upp i kroppen eftersom.
Områden som jag behandlar är läppar, nasolabiala veck, kindben, käkben, sura mungipor, ytliga linjer/rynkor i ansiktet.
Filler köps per milliliter. Resultat kommer att synas direkt. Färdigt resultat efter ca två veckor. Hållbarheten varierar på olika personer, behandlingsområde samt produkt. Vanligast 9-12 månader, läppar lite kortare.
Skriv gärna i bokningen vilket område du är intresserad av. Du är också välkommen på en kostnadsfri konsultation.
Jag behandlar inte gravida eller ammande.

Piercing

Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Daith har blivit en väldigt populär piercing. Den sitter i brosket i mitten av örat och förutom att den är snygg har den visat sig kunna vara effektiv för att lindra migrän. 50% blir helt av med sin migrän, 25% blir lindrade. De övriga 25% har tyvärr inte kännt någon förbättring men fått en snygg piercing.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18 år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.
Vill du göra två hål vid samma tillfälle i andra öronsnibben eller bredvid första hålet betalar du endast 50% för andra hålet.
Alla piercingar utförs med nål och läksmycket består av titan. Åldersgräns 18år eller i målsmans sällskap.

head to toe

Hej! Isabel heter jag och är i grunden sjuksköterska med 15 års yrkeserfarenhet. För ett par år sedan bestämde jag mig för att fullfölja en dröm om att utbilda mig och arbeta inom skönhet och hudvård. Jag är utbildad fransstylist, nagelterapeut samt certifierad naturkosmetisk hudvård & SPA-terapeut. Är även utbildad och gör 3d-bryn med microblading samt lipliner och eyeliner med tatueringsmaskin. Jag är även utbildad och certifierad inom och utför behandlingar med botox och filler och hösten -18 utbildade jag mig i piercing. Jag håller till i min egna salong i Sävar där jag också säljer ekologiska hudvårdsprodukter från Rosenserien och Chokladserien. På salongen kan du även köpa presentkort samt snygga piercingsmycken i titan eller kirurgiskt stål. Betalning med kort eller swish.
För mer bilder från behandlingar www.instagram.com/headtotoeumea

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Udda veckor är salongen oftast bemannad måndag-fredag 10-16.
Jämna veckor har jag bokningsbara tider måndag-lördag, vissa dagar 8-19. Salongen är då bemannad enl bokning.
Adress
Generalsvägen 34
91832
Sävar
Öppna i Google Maps 🗗