Helsan Friskvård

betyg4.7 Fantastiskt bra(19 betyg)
Ekedalsvägen 27, 281 40, Hässleholm
Välkommen på floating hos Helsan Friskvård. Floating är en metod där du genom att minimiera sinnesintrycken kommer i djup avslappning. Är det första gången du floatar så räkna med att besöket tar lite längre tid då vi går igenom hur det fungerar innan du börjar floata. Hittar du ingen tid som passar så ring, smsa eller maila så ordnar vi en annan tid. Vill du ha ett fysiskt presentkort på specifik floatingtid. Kontakta oss så ordnar vi det. För att boka tillsammans-paketet, boka två tider efter varandra i samma namn och skriv att ni önskar tillsammans-paketet i kommentaren.

Boka tjänst

  • Floating 45 min60 minuter, 595 kr · Mer info
    Boka
  • Floating 60 min 75 minuter, 695 kr · Mer info
    Boka
  • Floating 75 min 90 minuter, 795 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Linda Flygare
(19 betyg)
ägare
Presentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
19 betyg
till Linda Flygare
Helt underbar upplevelse!! Mycket trevligt bemötande. Lugn och välkomnande miljö. Fler besök inbokade
till Linda Flygare
Härlig upplevelse. Blir fler besök!
till Linda Flygare
Otroligt skön upplevelse, avslappnande o rofyllt. Många bra tips o bra genomgång av Linda inför sessionen och även bra sittning efter.
till Linda Flygare
En mycket annorlunda upplevelse men oerhört skönt och avslappnande, det här blir det många gånger till.

Om företaget

Första gången jag kom i kontakt med floating var jag sjukskriven p.g.a. utmattningsdepression. Jag ville testa floating för att se om det kunde hjälpa mig att må bättre. Efter floatingsessionen var jag, bokstavligt talat, helt golvad. Under året bearbetades tanken om ett floatingkar och 27 mars 2021 öppnade äntligen Helsan Friskvård. Min ambition är att mina kunder ska få samma positiva upplevelse och effekter som jag själv fått av floating.

Bilder