Boka Sångkurs intensiv 10 h

Hej härliga sångare!

Underbart att du är sugen på sångkurs intensiv!!! Den kommer att ge dig fantastiska verktyg att gå vidare med antingen själv eller om du vill bygga på med en 10 veckors kurs för hjälp med implementering.

Tid: OBS 11 h inklusive pauser
Måndag 11.30-16.30 (inklusive fika), samt
tisdag 09.00-ca15.00 (lättare lunch ca.11.30)

Om kursen:

Detta är en intensivkurs i sång, där du som nybörjare får en kickstart!

Ta chansen att byta ut hårborsten hemma i sovrummet mot en riktig mikrofon. Kursen går, nu på sommaren, över 2 vardagar dagar så att vi verkligen hinner gå igenom alla moment.

Du får chansen att antingen få grunderna i sång eller göra en djupdykning i röstens möjligheter. 2 dagar fyllda med ”hands on” material som du direkt kan gå hem och applicera. Du får/bör trycka på voicememo på telefonen när det är genomgångar eller masterclass, Har du ingen bra ljudkvalitet kan jag spela in så tar du bara med ett USB och får det som mp3, men jag rekommenderar varmt att spela in eftersom det är mycket information. Nivån lägger jag på nybörjare till komma igång efter sånguppehåll och fullständigt individanpassat under masterclass.

Plats: Maria Voice Studio (Mobilia, Malmö)

INNEHÅLL:
• Röstens anatomi- ger distans och förståelse istället för att gissa
• Andning och stöd
• Hur du får olika sound
• Mikrofonteknik för de som vill
• Interpretationsverktyg – hur du tolkar en text och mycket mer
• lite backing-lägga stämmor till varandra på enkel medryckande nivå
• Nervositetsupplösare
• masterclass(ni sjunger individuellt och jag jobbar med dig inför de andra, vilket är ett fantastiskt sätt för att höra att andra också har liknande problem och få idéer för hur man själv kan tänka)
• mycket pepp!!!
• m m

Det blir alltid en fantastisk stämning och tillåtande atmosfär så backa inte för att du inte vågar. Vi hjälps åt att våga tillsammans!!!! Välkommen.

logo bokadirekt.jpg

Vecka 30

mån
22
jul
tis
23
jul
ons
24
jul
tor
25
jul
fre
26
jul
lör
27
jul
sön
28
jul
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

juli 2019

måntisonstorfrelörsön
v271234567
v28891011121314
v2915161718192021
v3022232425262728
v312930311234

Mariavoicestudio

Vi är en sångstudio mitt i härliga Mobilia, Malmö, som vill hjälpa just DIG att nå din fulla potential!

Vill du kunna sjunga en sång på ditt bröllop? Satsa för att komma vidare i artistkarriären? Vi kan hjälpa dig!

Om du vill uppleva glädjen av att sjunga tillsammans med andra, kan du göra det i en av våra körer!

I våra barnkörer får ditt barn sjunga, busa och ha roligt!

Behöver ditt företag nå till nästa nivå? Vi kan hjälpa dig!

Vi förstår att du som satsar tid, pengar och energi på att komma till oss vill se verkliga resultat. Som tur är har våra pedagoger precis samma mål som du! Dina mål blir också våra mål, dina visioner är alltid en stark drivkraft även för oss. I likhet med våra elever så älskar vi ju det här med sång!

Vi ger dig en röst som fungerar oavsett dagsform, med det eller de sound som gör din röst unik. Du får konkreta övningar och insikt i alla aspekter av rösten – vi gissar inte, vi vet! Du lär dig hur du når din publik med grym interpretation, med hjälp av tekniker som har stöd i vetenskapen.