Vad vill du boka?


Vi finns hos den härliga yogastudion Studio FLOW, Gamlestadsvägen 4 (Hus B3) där vi erbjuder fasciella/manuella behandlingar och personlig träning i pilatesstudion.
På Studio FLOW finns gruppträning i yoga, pilates och andra sköna klasser. För mer info om det och för bokning av klass, gå in på www.studioflow.se.

Mer info om vår verksamhet hittar du på hemsidan www.movementcenter.se


// Liselotte
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandlingar

Pris från 1 aug 950:-

En behandling med utgångspunkt från fascia/bindväv med syfte att ge bättre rörelsemekanik, kroppskännedom och medvetenhet om hur du rör dig. Avlastar spänningar och ger bättre kontakt med din muskulatur och större frihet i rörelse.
En kortare behandling där vi under 30 minuter tittar på ett specifikt område i din kropp där du kan ha problem, t ex en axel eller baksida ben. Vi jobbar med bindväven och strävar mot att få den smidig och flexibel och ge dig bättre funktion ihop med muskelarbetet.

Individuell träning

Pris från 1 aug 1.500:-

Vi har tid för både den manuella behandling du behöver och att hitta träningsövningar som bygger upp din kropp; på matta, med mindre redskap eller i våra pilatesmaskiner.
Om du önskar kan du även få med dig ett hemprogram som vi skapar under tiden du är hos oss.
Pris från 1 aug 850:-

Vi jobbar med ett personligt anpassat träningsprogram på matta eller i vår pilatesstudio. Pilates är basen men vi hämtar även många andra rörelser och principer från dans, yoga, garuda mm. Vi försöker se vad du bäst behöver för att må så bra som möjligt.

Movement Center

Movement Center ligger i samma lokal som Studio FLOW och vi finns 4 trappor upp i hus B3. Från huvudingången finns endast trappor, behöver du tillgång till hiss, gå in i hus B2.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Studio FLOW, Gamlestadsvägen 4, Hus B3
415 02 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗