1. Hem
 2. Hälsa Horred

Paulina Sweden

betyg4.8 Fantastiskt bra(93 betyg)
Hängbjörkvägen, 519 30, Horred
Varmt välkommen hit! Jag tar ej längre emot nya kunder för behandling eller coaching. För er som varit aktiv kund hos mig, from 1 juni-22 och fram till idag, ni är välkomna att boka er tid via mail: paulinasweden@outlook.com Efter nyår kommer jag ej ta några bokningar av behandlingar, utan kommer avsluta den delen i mitt företag. ********** "Ett stort utbud i ett mindre format" - Helheten är A och O - vår kropp och vår mentala hälsa hör ihop. Här erbjuds en bred kunskap och stor erfarenhet, allt för att ge dig det du behöver på vägen mot en bättre fysisk och psykisk hälsa. Allt är individanpassat, oavsett vad du bokar, detta för att du ska få det som just du önskar och behöver. Många gånger kan vi tro att vi behöver “fixa till oss” innan vi tar emot hjälp, oavsett om det handlar om personlig träning, massage eller om det kommer till coachande samtal. Här behöver du inte tänka att du behöver vara si eller så för att komma. Tröskeln in till mig är låg, känn dig välkommen precis som du är! // Paulina Vägbeskrivning: Längst upp, på vänster sida, på Hängbjörksvägen i Horred. Parkering och ingång är i direkt anslutning till utegymmet, som du kommer se väl.  Pensionärer och studerande: Alltid 10% på alla tjänster.  Friskvårdsbidrag: Jag tar mot ePassi och Actiway, samt skriver kvitto till arbetsgivare.

Boka tjänst

Grupper, företag och föreningar

  Utövare

  Inte listad.

  Betyg och recensioner

  4.8Fantastiskt bra
  93 betyg
  IDA B.
  till Paulina Strömkvist
  Proffsig och härlig som alltid!

  Visa mer

  Anneli T.
  till Paulina Strömkvist
  Är alltid supernöjd när jag varit på behandling hos Paulina. Hon har en förmåga att känna på sig vad min kropp behöver just då 😃 Kan verkligen rekommendera ett besök hos superduktiga Paulina! 😍

  Visa mer

  Angelica A.
  till Paulina Strömkvist
  Snabbt och proffsigt!

  Visa mer

  Anna E.
  till Paulina Strömkvist
  Underbar person med nära till skratt ❤️

  Visa mer

  Om företaget

  I botten är jag beteendevetare med en stor drivkraft för att arbeta med helheten när det kommer till vår mentala och fysiska hälsa. Jag tror på ett psykofysiologiskt förhållningssätt. Verksamheten bygger på de utbildningar och den arbetslivserfarenheten jag erövrat inom friskvård och hälsa sedan början av 2000-talet, samt genom min egna erfarenhet av utbrändhet, posttraumatisk stress, psykofarmaka, lipödem, samt trauman av olika slag. Min verksamhet bygger på enkelheten, men i ett professionellt utförande. Alla ska känna sig sedda, bekräftade och accepterade här, precis som de är. Varmt välkommen! Vägbeskrivning: Längst upp, på vänster sida, på Hängbjörksvägen i Horred. Parkering och ingång är i direkt anslutning till utegymmet, som du kommer se väl.  Pensionärer och studerande: Alltid 10% på alla tjänster.  Friskvårdsbidrag: Jag tar mot ePassi och Actiway, samt skriver kvitto till arbetsgivare.

  Bilder

  Detaljer och kontakt