Vad vill du boka?

Välkommen till mig!
Hittar du ingen tid som passar i kalendern Skicka gärna ett sms eller ett mail så gör jag mitt bästa för att hitta en tid som passar dig.

20% Rabatt På NBE 3000 Massage Behandlingar Hela Augusti 
Det Gäller Terapeutisk NBE Massage 60 & 90 min
                 Anti- Stressbehandlingen 75min

Sattvic finns både i Gävle och Sthlm

Tar emot återbesök på 20 min där jag går igenom hur behandlingen har påverkat kroppen efter behandlingen. Detta är helt kostnadsfritt.
Har du varit på behandling hos mig. Yogamassage Lymfmassage Klassisk massage eller Gravidmassage. Välkommen att ringa mig eller maila så bokar jag in en tid till dig.

Telefon 073 891 57 45 yogamassage@sattvic.se

Här kan du betala med Swish Kontokort Actiway Epassi min friskvård.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kroppsbehandlingar


Behandlingens form påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna.  Behandlingen ökar det allmänna välbefinnandet, stärker immunförsvaret och främjar kroppens läkandeprocesser. Den ökar kroppens rörlighet, och gör dig piggare eftersom den ökar blodcirkulationen vilket leder till ett större syreupptag i cellerna.

Terapeuten använder händer och fötter och trycket anpassas till klientens muskelspänning. Man mjuknar först upp en del av kroppen med massage och utför sedan assisterad yoga-stretching. Man använder rumstempererad olja och behandlar alltid hela kroppen. Behandlingen kan både vara djup-gående och mer mjuk, anpassad efter specifika behov.
Svenska klassiska massagen. Genom knådningar, glidningar och tryck löser jag upp spänningar i kroppen och ger en skön avslappning. Du blir lugnare, rörligare och smidigare i kroppen. Du får även ett ökat välbefinnande genom en positiv påverkan på kroppens ”må bra-hormoner”.

Behandlingen:

Massage på endast utvalda delar av kroppen eller helkroppsmassage väljer du själv. Allt ifrån en hård, djupgående massage med fokus på dina eventuella problemområden till en mjukare avslappningsmassage erbjuds i den klassiska massagen beroende på individuella behov och egen önskan. 
Massage på endast utvalda delar av kroppen.
tex nacke, rygg, armar och ben.

Allt ifrån en hård, djupgående massage med fokus på dina eventuella problemområden till en mjukare avslappningsmassage erbjuds i den klassiska massagen beroende på individuella behov och egen önskan. 
Effektivare Massage Djupgående Effekter Bättre Resultat

Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler!
NBE står för Nannic Body Energy och är ett professionellt koncept för effektivare massagebehandlingar. NBE radiofrekvensapparaturen från Nannic. Det är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående muskelbehandlingar.

NBE massage är ett utmärkt verktyg till traditionella behandlingar eftersom kombinationen av apparaturen tillsammans med manuell massage gör att vi kommer djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på spänningar.

Muskeln blir varmare, mjukare och mer elastisk. Kroppen blir avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar.

Vad gör NBE Massage?

Gå djupare ner i vävnaden
Förbättrar syreupptaget i cellerna.
Ökar blodcirkulationen i musklerna
Minskar koldioxiden
Reducerar mjölksyra och slagg
Ökar pH-värdet
Startar kroppens egna läkeprocess,
Främjar lymfsystemet,
Reducerar inflammation

Kompletterar med klassisk massage, triggerpunkter mm.

Skräddarsyr behandlingen utifrån Ditt behov och önskemål.

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandlingen.

Effektivare Massage Djupgående Effekter Bättre Resultat

Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler!
NBE står för Nannic Body Energy och är ett professionellt koncept för effektivare massagebehandlingar. NBE radiofrekvensapparaturen från Nannic.

Det är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående muskelbehandlingar. NBE kombinerar elektromagnetisk energi med bevisat effektiva ingredienser som har cellidentiska egenskaper. Med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna och de laddas med energi som ett batteri. Potentialdifferensen i cellmembranen ökar och eventuell obalans rättas till i membranets laddning.

Huden fungerar normalt som en naturlig barriär vilket hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen slussas substanserna ner på djupet genom epidermis och verkar på cellnivå vilket ger enastående effekter.

Vad gör NBE Massage?

Gå djupare ner i vävnaden
Förbättrar syreupptaget i cellerna.
Ökar blodcirkulationen i musklerna
Minskar koldioxiden
Reducerar mjölksyra och slagg
Ökar pH-värdet
Startar kroppens egna läkeprocess,
Främjar lymfsystemet,
Reducerar inflammation
Förbättrar immunförsvaret
Stimulerar kollagenproduktionen.
Minskar fria radikaler med 7%

Kompletterar med klassisk massage, triggerpunkter mm.

Skräddarsyr behandlingen utifrån Ditt behov och önskemål.

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandlingen
Toxiner (gifter) från kroppens transceller transporteras bort via blodet och lymfsystemet, därför är lymfans funktion livsviktig gör en god hälsa.  Lymfsystemet är inblandad i kroppens infektionsbekämpning. Lymfkörtlar avger vita blodkroppar, förstärker immunförsvaret, transporterar näring och syre till kroppens celler, transporeter bort överskott av vatten från vävnadsvätskan.  

En rening av lymfsystemet kan leda till följande förbättringar:
Förbättrad avgiftning av kroppscellernas restprodukter.
Förbättrad avläggning av främmande celler (bl. a. tumörceller)
Bättre blodcirkulation  
Förbättarar ämnesomsättningen till cellerna
Förbättrar immunförsvaret
Mindre infektioner
Bättre hy och hår, huden blir renar och mjukare
Förbättrad bortföring av överskottsproteiner (äggvita)
Bättre välbefinnande överlag vid kroniska inflammationssjukdomar tex: Reumatism, gastrit, magkatarr, golfarmbåge, musarm. 

För Gravida Kvinnan

Skön, avkopplande massage för dig under din graviditet. 
Gravidmassagen behandlar, förebygger och rehabiliterar tillstånd som t ex:

Foglossning och bäckenproblem
gravidischias och smärtor i svanskotan
smärtor och stelhet i rygg, säte, nacke och skuldror
karpaltunnelsyndrom och ödem i ben och fötter

Jag använder en special gravidmassage kudde, som ställs in efter just din mage. Där du ligger bekvämt både på mage och rygg. Ända fram till V.40

Jag behandlar, förebygger och rehabiliterar gravida med mer komplicerade tillstånd. Behandlingsmetoder rekommenderas av både barnmorskor och läkare.

Jag erbjuder även Doula tjänster som söker kontinuitet, trygghet och kunskap under graviditet, och födelse.
Som doula finns jag med som emotionellt stöd under hela din graviditet och förlossning.

Utbildad Gravidyogalärare.


Yoga för gravida är till för att skapa en harmoni mellan kropp och sinne. Det är ett fantastiskt redskap för att hjälpa dig inför den kommande förlossningen

Skön, avkopplande massage för dig under din graviditet. 
Gravidmassagen behandlar, förebygger och rehabiliterar tillstånd som t ex:

foglossning och bäckenproblem
gravidischias och smärtor i svanskotan
smärtor och stelhet i rygg, säte, nacke och skuldror
karpaltunnelsyndrom och ödem i ben och fötter.

I detta Paket ingår det Föda Utan Rädsla Verktyg
& Profylax Övningar.

Du får ett Kompendium med 2st GravidYoga Program och Andningsövningar.
Du som är gravid kommer tillsammans med din partner eller vän som får lära sig några enkla grepp som ni kan göra hemma under hela graviditeten!

Jag tar endast emot 1 par/gång och målet är att partner/vän får lära sig grepp som sträcker sig över hela kroppen och som är mycket välgörande för den gravida.

Jag visar och berättar – partner/vän får prova vartefter!

Ni får ett kompendium med er, där text och bilder ligger till grunden för dagens kurs.

Jag erbjuder även Doula tjänster som söker kontinuitet, trygghet och kunskap under graviditet, och födelse.
Som doula finns jag med som emotionellt stöd under hela din graviditet.
Nu kan ni själv komma som par och boka in en tid för att lära er aktiv baby övningar. Där ner hjälper bebisen att bli fixerad. Dessa övningar gör ni under graviditen och vid lantensfasen.

Varför aktiv baby?
Aktiv baby handlar om att skapa balans mellan livmoder, bäcken, muskler och ligament. Detta görs genom att den gravida gör enkla övningar ensam eller tillsammans med någon. När det finns balans skapas mer plats och bebisen
lägger sig därmed i optimala positioner. Många bebisar som ligger i säte eller tvärläge kan vändas till huvud ner,
med hjälp av Aktiv Baby.

När det är balans minskas många graviditetsrelaterade problem så som foglossning, ryggsmärtor, inkontinens och stressrelaterade livmodersammandragningar.Här kan Aktiv Baby användas med fantastiska resultat!

Aktiv baby kan göra att förlossningen går framåt snabbare, att bebisen sjunker neråt och roterar, minska smärtor och minska antalet kejsarsnitt och instrumentella förlossningar.

Avkopplande Massage Behandlingar

Anti-stress behandling med NBE 3000 är en behandling för både kroppen och själ. Denna behandling arbetar på djupet reducerar din stress och ger dig en hel avkoppling för hela kroppen.

Blodcirkulationen och lymfflödet ökar vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter. Trötta spända muskler slappnar av och det uppstår mer lugn och mer fokus, bättre sömn och bättre matsmältning.

Under behandlingen frigör kroppen oxytocin kallas även för lugn – och ro hormon. Det ämne som sänker stresshormonet kortisol i vår kropp.

Behandligen hjälper även sköldkörteln, binjurarna och kortisol.

Hur går behandlingen till.

Under hela behandlingen är du uppkopplad till NBE 3000 Frekvensmaskinen med värmeplattor som placeras ut på överkroppen för att få kontakt med hela kroppen. Med hjälp av radiofrekvensen värms hela kroppen upp på ett avkopplande sätt.

Behandlingen utförs med varma handenheter för att nå djupare ner och släppa spänningar. Jag masserar växelvis med händerna och det varma handenheterna.

Vad gör Anti-stress Behandlingen?
Reducerar stress
Ger lugn och ro för kropp och själ
Sänker blodtryck
Ökar blodcirkulationen
Balanserar kroppens pH – värde
Förbättrar sömnkvaliteten
Stimulerar fettförbränningen
Ökar endorfinerna
Främjar Lymfflödet
Stärker immunförsvaret
Dränerar Lymfsystemet
Ökad välbefinnande och livskvalitet

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du INTE få den här behandlingen.

NBE 3000 Anti-stressbehandling
​​​​​​​
Anti-stress behandling med NBE 3000 är en behandling för både kroppen och själ. Denna behandling arbetar på djupet reducerar din stress och ger dig en hel avkoppling för hela kroppen. Blodcirkulationen och lymfflödet ökar vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter.

Trötta spända muskler slappnar av och det uppstår mer lugn och mer fokus, bättre sömn och bättre matsmältning. Under behandlingen frigör kroppen oxytocin kallas även för lugn – och ro hormon. Det ämne som sänker stresshormonet kortisol i vår kropp.
Behandlingen hjälper även sköldkörteln, binjurarna och kortisol.

Hur går behandlingen till.

Under hela behandlingen är du uppkopplad till NBE 3000 Frekvensmaskinen med värmeplattor som placeras ut på överkroppen för att få kontakt med hela kroppen. Med hjälp av radiofrekvensen värms hela kroppen upp på ett avkopplande sätt. Behandlingen utförs med varma handenheter för att nå djupare ner och släppa spänningar. Jag masserar växelvis med händerna och det varma handenheterna.

Vad gör Anti-stress Behandlingen?
Reducerar stress
Ger lugn och ro för kropp och själ
Sänker blodtryck
Ökar blodcirkulationen
Balanserar kroppens pH – värde
Förbättrar sömnkvaliteten
Stimulerar fettförbränningen
Ökar endorfinerna
Främjar Lymfflödet
Stärker immunförsvaret
Dränerar Lymfsystemet
Ökad välbefinnande och livskvalitet

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du INTE få den här behandlingen.

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du INTE få den här behandligen.
Ayurveda rekommenderar dagligen massage av huvudet. Cirkulationen till och från huvudet kan vara begränsat av spänningar i muskler och bindväv. Detta minskar flödet av vital näring, energi och syre. Huvudvärk och migrän som orsakats av spänningar och stress. Massagen lösgör och förebygger blockeringar i kroppens olika cirkulationssystem samt stödjer av spänning och avslappning. Huvudmassage är en ökat tillförelse av vital näring och syre samt stödjer utrensning av slaggprodukter.

Ansiktet är en del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Livets stress och spänningar förhindrar flödet av blodet till ansiktet. Även luftföroreningar och dåligt diet påverkar denkänsliga huden i ansiktet negativt.
Aroma Touch Massage 
Med eteriska oljor från Doterra
En skön avkopplande massage.

Varje essentiell olja i AromaTouch massage är valda för sina individuella aromatiska egenskaper och för deras kraftfulla aromatiska egenskaper när de kombinerades.
Dosering och applicering som gör det till ett säkert och effektivt sätt att få alla fördelar med essentiella oljor. 

Aroma Touch Massage är en avslappnande och mjuk massage. Under massagen används eteriska oljor från doterra, Både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. 

Behandlingen har inverkan på immunsystemet, stress, inflammationer samt balanserar kroppen.

Njut av en annorlunda form av behandling som ger dig en doft av eteriska oljor. 

Personliga Yogapass


Yogaterapi passar alla människor! Har du hållit på med yoga eller är detta helt nytt för dig. Vill du fördjupa dig mer i din yoga och träna mer själv hemma?

Denna behandling utgår från Yogans chakrasystem, som är ett energisystem som beskriver människan både fysiskt, psykiskt och hur din kropp, tankar och känslor hör samman med varandra. Med hjälp med dessa verktyg, skapar man en balans i kropp och själ.

Hur går det till med Yogaterapi?

Vi bokar in ett möte. Där vi går igenom din hälsa och livssituation där du befinner dig här och nu. Jag tar fram ett grundläggande yogaprogram anpassat för dig. Vi går igenom övningarna tillsammans.

YinYoga September

Yinyoga är en stillsam form av yoga där vi stannar i ett antal olika positioner under en längre tid. Att stannar kvar i positionen under tre till fem minuter går djupt – både fysiskt och mentalt.

På det fysiska planet stretchas bindväven runt muskler, skelett, leder och ligament.

När bindväven släpper efter kan leden böja sig lite lättare, vi blir rörligare i lederna och på så sätt mjukare och mer flexibla.

Restorative YinYoga Flow

Restorative Yoga & Meditation
Att Bara Vara!

Restorative Yoga passar alla. Restorative Yoga är ett bra komplement till din vanliga yogaform och träning samt ett effektivt verktyg om du känner dig stressad, har skador i kroppen, eller sömnproblem.

Hur fungerar Restorative Yoga?

Vi placerar oss i sköna och bekväma positioner som syftar till att skapa avslappning i kroppen. Håller varje position i minst 6 minuter och ända upp till 30 minuter.

Genom att hålla positionerna under en längre tid och samtidigt känna sig fullständigt bekväm och relaxad i kroppen. Där man känner sig helt avslappnad.

Kan släppa spänningar och låta kroppen själv få sjunka in i övningarna där kroppen skapar en återhämtning.

MediYoga September

MediYoga är framtagen och forskad på inom svensk vård.
Har sina rötter i kundaliniyogan och har med sig alla de härliga momenten som vi kopplar ihop med yoga -mantran, mudras, meditation och asanas.

MediYoga är en terapeutisk, kliniskt beprövad yogaform som används inom svensk sjukvård. Den har dokumenterad effekt på bland annat ospecificerade ryggsmärtor, sömnsvårigheter och stressrelaterade sjukdomar.
Medicinsk yoga fungerar som ett komplement till vanlig behandling och kan kombineras med olika läkemedel. 

Alla övningar innefattar djupandning som tillsammans med fokus, närvaro och uppmärksamhetsträning återställer balansen mellan lugn- och stresshormoner i det icke viljestyrda nervsystemet. 

Övningarna är framtagna för att ge återhämtning och avslappning åt kropp själ och sinne.

​​​​​​​Genom stretch och rörelser mjukar vi upp kroppen steg för steg och det går alltid att välja om du vill göra övningarna sittandes på mattan eller stol. 

Flying Yoga September

Yogagunga  härstammar från Bali och den unika designen gör att du kan flytta och sträcka på alla tänkbara lägen. Den hjälper till med balans, stabilitet och medvetande. Yogagungan ger en komplett body workout på ett roligt och avkopplande sätt med många terapeutiska och fysiologiska fördelar.

Så här fungerar Flaying Yoga. När man arbetar med yogagungan ökar energiflöde i kroppen, och ger en ökad blodcirkulation, samt ökat flöde i lymfsystemet som hjälper att rensa från toxiner som frigörs sig från kroppen. Immunförsvaret stärks, nervsystemet slappnar av och musklerna stärks och stretchar ut.

MediYoga Gravidyoga September

Yoga för gravida är till för att skapa en harmoni mellan kropp och sinne. Det är ett fantastiskt redskap för att hjälpa dig inför den kommande förlossningen.  

Du stärker din kropp på flera plan och du lär dig slappna av och fokusera. Med hjälp av gravidyoga får du total kontroll över din andning, som är till stor hjälp vid den kommande förlossningsarbetet.
​​​​​​​
Yogan gör dig starkare både fysiskt, mentalt, hjälper dig att bättre klara påfrestningar och stress.

Gravidyogan kan du tränas från V 12 ända fram till förlossningen. Den innehåller:
Andningsträning
Medveten närvaro
Träning på att focusera inåt
Mjukaoch effektiva yogarörelser
Uthållighetsträning
Bäckenbottenträning
Djupavslappning
Meditation
Denna yoga rekommenderas av Barnmorskor.

Jag erbjuder även Doula tjänster som söker kontinuitet, trygghet och kunskap under graviditet, och födelse.
Som doula finns jag med som emotionellt stöd under hela din graviditet och förlossning

Mamma Bebis Yoga

Mamma & Bebis Yoga
Kom närmare din bebis!

Yogasalen är en plats där allt är OK. Som mamma är du här för din egen skull men det är barnets behov som styr. Som mamma gör du de yogaövningar som du kan.

Vi gör inte yoga för att forma kroppen. Vi gör yoga för att du ska läka och alla inre organ ska återhämta sig.

Vi jobbar mycket med stärkande yogarörelser för bäckenet, ryggen och axlarna i lugnt tempo tillsammans med andningen för att successivt återfå kraft, styrka och energi. Barnens behov styr klassen.

Kursen innenhåll
Fokus på bebisen
Bebis massage
Mantran sjung med bebisen.

Bebisen är från 6-9 månader gammal

MediYoga Kurs för Utbrända & Stressade 2 Dagar

MediYoga För Utbrända och Stressade.
Fokus på Binjurarna, Hormonerna,
Sköldkörteln & Hypofysen
2 Dagar Totalt 4 Timmars kurs

En grundläggande yoga för att komma åt stress och stärka binjurarna. Kursen passar dig som känner dig stressad, lidit av stress under en längre period eller är utmattad. Binjurarna spelar stor roll i kroppens hormonbalans

​​​​​​​Det är binjurarna som tillverkar våra stresshormoner. När vi är stressade är kortisol, vårt över- levnadshormon, det kroppen använder för att öka beredskapen. När halten kortisol sjunker leder det till att kroppen slutar fungera.  Kroppens hormoner kommer i obalans.

Du får ett kompendium med dig, där text och bilder ligger till grunden för dagens kurs.

Lördag 28 September 2019 kl 10:00 - 12:00
Söndag 29 September kl 10:00 - 12:30

Alla yogagrupper är i små klasser max 10 personer.

Speciellt erbjudande för kurs deltagarna
Nu kan du få prova på Anti- Stressbehandlingen 75min
Få 10% rabatt. Om du bokar din plats på kursen.

Sattvic Gävle

Välkommen till Sattvic i Gävle

Jag heter Linda Höglund har arbetat 15 år som terapeut och yogalärare

Här erbjuds olika kroppsbehandlingar inom friskvård och hälsa.

Yogaklasser YinYoga, MediYoga, Gravidyoga och Flying Yoga.

Kurser/Workshop. Vänder sig till både privatpersoner och företag.

Erbjuder Doula tjänster Föda Utan Rädsla en tryggare förlossning.

Företaget finns även i Sthlm Nacka

Kroppen är ditt Tempel.Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Sommar Tider För Behandlingar
Juni Måndag- Fredag
Kl 10-20
Juli V27-V32
Måndag 10-21
Tisdag 10-16:30
Onsdag 08-19


Adress
Waldenströmsgatan 5A
802 80 Gävle
Brynäs
Öppna i Google Maps 🗗