Vad vill du boka?

Välkommen till mig!

Hittar du ingen tid som passar i kalendern? 
Skicka gärna ett sms eller ett mail så gör jag mitt bästa för att hitta en tid som passar dig.

Sattvic finns både i Gävle och Sthlm

Tar emot återbesök på 20 min där jag går igenom hur behandlingen har påverkat kroppen efter behandlingen. Detta är helt kostnadsfritt.

Har du varit på behandling hos mig. Yogamassage Lymfmassage
Klassisk massage eller Gravidmassage.
Välkommen att ringa mig eller maila så bokar jag in en tid till dig.

Telefon 
073 891 57 45

Mail
yogamassage@sattvic.se

Här kan du betala med
Swish
Kontokort
Actiway
epassi min friskvård


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Aroma Touch Massage 
Med eteriska oljor från Doterra
En skön avkopplande massage.

Varje essentiell olja i AromaTouch massage är valda för sina individuella aromatiska egenskaper och för deras kraftfulla aromatiska egenskaper när de kombinerades.
Dosering och applicering som gör det till ett säkert och effektivt sätt att få alla fördelar med essentiella oljor. 

Aroma Touch Massage är en avslappnande och mjuk massage. Under massagen används eteriska oljor från doterra, Både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. 

Behandlingen har inverkan på immunsystemet, stress, inflammationer samt balanserar kroppen.

Njut av en annorlunda form av behandling som ger dig en doft av eteriska oljor. 
Ayurveda rekommenderar dagligen massage av huvudet. Cirkulationen till och från huvudet kan vara begränsat av spänningar i muskler och bindväv. Detta minskar flödet av vital näring, energi och syre. Huvudvärk och migrän som orsakats av spänningar och stress. Massagen lösgör och förebygger blockeringar i kroppens olika cirkulationssystem samt stödjer av spänning och avslappning. Huvudmassage är en ökat tillförelse av vital näring och syre samt stödjer utrensning av slaggprodukter.

Ansiktet är en del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Livets stress och spänningar förhindrar flödet av blodet till ansiktet. Även luftföroreningar och dåligt diet påverkar denkänsliga huden i ansiktet negativt.

Behandlingens form påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna.  Behandlingen ökar det allmänna välbefinnandet, stärker immunförsvaret och främjar kroppens läkandeprocesser. Den ökar kroppens rörlighet, och gör dig piggare eftersom den ökar blodcirkulationen vilket leder till ett större syreupptag i cellerna.

Terapeuten använder händer och fötter och trycket anpassas till klientens muskelspänning. Man mjuknar först upp en del av kroppen med massage och utför sedan assisterad yoga-stretching. Man använder rumstempererad olja och behandlar alltid hela kroppen. Behandlingen kan både vara djup-gående och mer mjuk, anpassad efter specifika behov.
Svenska klassiska massagen. Genom knådningar, glidningar och tryck löser jag upp spänningar i kroppen och ger en skön avslappning. Du blir lugnare, rörligare och smidigare i kroppen. Du får även ett ökat välbefinnande genom en positiv påverkan på kroppens ”må bra-hormoner”.

Behandlingen:

Massage på endast utvalda delar av kroppen eller helkroppsmassage väljer du själv. Allt ifrån en hård, djupgående massage med fokus på dina eventuella problemområden till en mjukare avslappningsmassage erbjuds i den klassiska massagen beroende på individuella behov och egen önskan. 
Massage på endast utvalda delar av kroppen.
tex nacke, rygg, armar och ben.

Allt ifrån en hård, djupgående massage med fokus på dina eventuella problemområden till en mjukare avslappningsmassage erbjuds i den klassiska massagen beroende på individuella behov och egen önskan. 
Toxiner (gifter) från kroppens transceller transporteras bort via blodet och lymfsystemet, därför är lymfans funktion livsviktig gör en god hälsa.  Lymfsystemet är inblandad i kroppens infektionsbekämpning. Lymfkörtlar avger vita blodkroppar, förstärker immunförsvaret, transporterar näring och syre till kroppens celler, transporeter bort överskott av vatten från vävnadsvätskan.  

En rening av lymfsystemet kan leda till följande förbättringar:
Förbättrad avgiftning av kroppscellernas restprodukter.
Förbättrad avläggning av främmande celler (bl. a. tumörceller)
Bättre blodcirkulation  
Förbättarar ämnesomsättningen till cellerna
Förbättrar immunförsvaret
Mindre infektioner
Bättre hy och hår, huden blir renar och mjukare
Förbättrad bortföring av överskottsproteiner (äggvita)
Bättre välbefinnande överlag vid kroniska inflammationssjukdomar tex: Reumatism, gastrit, magkatarr, golfarmbåge, musarm. 
Skön, avkopplande massage för dig under din graviditet. 
Gravidmassagen behandlar, förebygger och rehabiliterar tillstånd som t ex:

Foglossning och bäckenproblem
gravidischias och smärtor i svanskotan
smärtor och stelhet i rygg, säte, nacke och skuldror
karpaltunnelsyndrom och ödem i ben och fötter

Jag använder en special gravidmassage kudde, som ställs in efter just din mage. Där du ligger bekvämt både på mage och rygg. Ända fram till V.40

Jag behandlar, förebygger och rehabiliterar gravida med mer komplicerade tillstånd. Behandlingsmetoder rekommenderas av både barnmorskor och läkare.

Jag erbjuder även Doula tjänster som söker kontinuitet, trygghet och kunskap under graviditet, och födelse.
Som doula finns jag med som emotionellt stöd under hela din graviditet och förlossning.

Utbildad Gravidyogalärare.


Yoga för gravida är till för att skapa en harmoni mellan kropp och sinne. Det är ett fantastiskt redskap för att hjälpa dig inför den kommande förlossningen

Skön, avkopplande massage för dig under din graviditet. 
Gravidmassagen behandlar, förebygger och rehabiliterar tillstånd som t ex:

foglossning och bäckenproblem
gravidischias och smärtor i svanskotan
smärtor och stelhet i rygg, säte, nacke och skuldror
karpaltunnelsyndrom och ödem i ben och fötter
Du som är gravid kommer tillsammans med din partner eller vän som får lära sig några enkla grepp som ni kan göra hemma under hela graviditeten!

Jag tar endast emot 1 par/gång och målet är att partner/vän får lära sig grepp som sträcker sig över hela kroppen och som är mycket välgörande för den gravida.

Jag visar och berättar – partner/vän får prova vartefter!

Ni får ett kompendium med er, där text och bilder ligger till grunden för dagens kurs.

Jag erbjuder även Doula tjänster som söker kontinuitet, trygghet och kunskap under graviditet, och födelse.
Som doula finns jag med som emotionellt stöd under hela din graviditet.

Yogaterapi passar alla människor! Har du hållit på med yoga eller är detta helt nytt för dig. Vill du fördjupa dig mer i din yoga och träna mer själv hemma?

Denna behandling utgår från Yogans chakrasystem, som är ett energisystem som beskriver människan både fysiskt, psykiskt och hur din kropp, tankar och känslor hör samman med varandra. Med hjälp med dessa verktyg, skapar man en balans i kropp och själ.

Hur går det till med Yogaterapi?

Vi bokar in ett möte. Där vi går igenom din hälsa och livssituation där du befinner dig här och nu. Jag tar fram ett grundläggande yogaprogram anpassat för dig. Vi går igenom övningarna tillsammans.

Flying Yoga Mars

Flying Yoga 5gg
Fullbokat
60 min 550,00 kr Mer info
Yogagunga  härstammar från Bali och den unika designen gör att du kan flytta och sträcka på alla tänkbara lägen. Den hjälper till med balans, stabilitet och medvetande. Yogagungan ger en komplett body workout på ett roligt och avkopplande sätt med många terapeutiska och fysiologiska fördelar.

Så här fungerar Flaying Yoga. När man arbetar med yogagungan ökar energiflöde i kroppen, och ger en ökad blodcirkulation, samt ökat flöde i lymfsystemet som hjälper att rensa från toxiner som frigörs sig från kroppen. Immunförsvaret stärks, nervsystemet slappnar av och musklerna stärks och stretchar ut.

MediYoga Kurs för Utbrända & Stressade 2 Dagar

MediYoga för Binjurarna och Hormonerna 2 dagar

En grundläggande yoga för att komma åt stress och stärka binjurarna. Kursen passar dig som känner dig stressad, lidit av stress under en längre period eller är utmattad. Binjurarna spelar stor roll i kroppens hormonbalans

​​​​​​​Det är binjurarna som tillverkar våra stresshormoner. När vi är stressade är kortisol, vårt över- levnadshormon, det kroppen använder för att öka beredskapen. När halten kortisol sjunker leder det till att kroppen slutar fungera.  Kroppens hormoner kommer i obalans.

Du får ett kompendium med dig, där text och bilder ligger till grunden för dagens kurs.

Lördag 9 Mars 2019 kl 10:00 - 12:00
Söndag 10 Mars kl 10:00 - 12:30

Alla yogagrupper är i små klasser max 10 personer.

Workshop Aktiv Baby För Gravida Med Partner

Aktiv Baby Workshop
3 Timmar

Välkommen Gravida Kvinnor.
Ditt Förlossningsstöd Hur vill du föda?

Workshops för gravida och medförälder och ev stödpersoner. Ni får lära er hur ni kan använda Aktiv Baby under graviditeten och under förlossningen.

Aktiv Baby är specifika och enkla övningar som hjälper bebisen att inta optimala positioner i livmodern och bäckenet vilket underlättar graviditet och förlossningen.
Aktiv baby hjälper bebisar att inta framstupa kronbjudning, vilket innebär minst komplikation och medicinska ingrepp för både mamma och bebis.

Aktiv baby hjälper bebisen att rotera och sjunka ner genom bäckenet och hjälper bebisen att använda sina födande krafter.
Aktiv baby hjälper kvinna, partner, doula och barnmorska/undersköterska att samarbeta för att bebisen ska födas.

Under dessa 3 timmar går vi igenom olika övningar och andningstekniker, som du och din partner kan använda hemma och under förlossningsvärkarna både i hemmet och sjukhuset.

Ni får ett kompendium mer er, där text och bilder ligger till grunden för dagens kurs.

Varför aktiv baby?

Aktiv baby handlar om att skapa balans mellan livmoder, bäcken, muskler och ligament. Detta görs genom att den gravida gör enkla övningar ensam eller tillsammans med någon.

När det finns balans skapas mer plats och bebisen
lägger sig därmed i optimala positioner.

Många bebisar som ligger i säte eller tvärläge kan vändas till huvud ner,
med hjälp av Aktiv Baby.

Workshop Juni Yogisk Healingmassage

Yogisk Healingmassage

Massage är ett fantastiskt sätt att slappna av, ge spända muskler avspänning, öka cirkulation och flöde i den fysiska kroppen – och i alla våra andra kroppar med.

Det finns många olika former av massage. Vissa är redan från början avsedda som ren muskelmassage. Andra har som uttalad intention att öppna upp energiflöden och skapa healing på en djupare nivå.

Denna massage, den yogiska healingmassagen, introducerades i väst i mitten av 1980-talet.

Det är en helkroppsmassage som görs utan olja, där mottagaren behåller kläderna på. Med yogans mångtusenåriga kunskap om kropp och själ går massagen systematiskt igenom kroppens olika energibanor (nadis) och energicentra (chakra), endokrina körtelsystem, lymfsystem, inre organ, muskler och leder.

Den yogiska healingmassagen är en skön, djupverkande massage för både kropp och själ, lika genomgripande att ge som att få.

Ni får ett kompendium med er, där text och bilder ligger till grunden för dagens kurs.

Sattvic Gävle

Välkommen till Sattvic i Gävle

Jag heter Linda Höglund har arbetat 15 år som terapeut och yogalärare

Här erbjuds olika kroppsbehandlingar inom friskvård och hälsa.

Yogaklasser YinYoga, MediYoga, Gravidyoga och Flying Yoga.

Kurser/Workshop. Vänder sig till både privatpersoner och företag.

Erbjuder Doula tjänster Föda Utan Rädsla en tryggare förlossning.

Företaget finns även i Sthlm Nacka

Kroppen är ditt Tempel.Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppentider för Behandlingar

Måndagar Kl 10-21
Tisdagar Kl 14-16
Onsdagar Kl 8-17
Torsdagar Kl 12-16:30
Fredagar Kl 9- 16
Adress
Waldenströmsgatan 5A
802 80 Gävle
Brynäs
Öppna i Google Maps 🗗