1. Hem
 2. Annan Göteborg

Balanscentrum - Maria Holmström

betyg4.9 Fantastiskt bra(8 betyg)
Olbersgatan 12, 416 55, Göteborg
Har du ont i kroppen? Är du stressad, orolig, sover dåligt? Har du högt blodtryck? Är du fast i dina tankemönster och negativa vanor utan att kunna ta dig vidare? Eller vill du förbättra din idrottsprestation? Då har du kommit rätt! Genom en rad olika tekniker hjälper jag dig tillrätta med problem i både kropp, sinne och själ. Om du funderar över vilken behandling du ska boka, maila mig så hjälper jag dig gärna. Balanscentrum - för kropp, sinne och själ i balans! Posturalträning innebär att återställa din kropp till sin naturliga balans, så att du blir fri från smärta och stelheter. Du kan bli smärtfri från så varierande tillstånd som musarm, tennisarmbåge, ryggproblem som diskbråck och ryggskott, höftproblem, käkproblem, nacksmärta, olika graviditets- och förlossningsproblem som inkontinens och foglossning, hälsporre, löparknä, problem i axlar m.m. Idrottare kan t.ex. uppleva förbättrade tider, explosivitet och styrka. Basen är mycket precisa övningar för att engagera din inre hållningsmuskulatur. Det handlar inte om allmän core-träning, utan vi går ännu djupare, in till musklerna som håller dig upprätt mot gravitationen. Jag jobbar från topp till tå med övningar, och behandlar både fysiska och emotionella blockeringar. Givetvis använder jag även de andra tekniker jag är utbildad inom om jag bedömer att de behövs. Om tiden inte räcker till för hållningsträning kan kroppsbalansering vara något för dig. Där jobbar jag med din smärta i skelett, leder och muskler genom att kolla hur kopplingen mellan hjärna och muskler fungerar. Smärta innebär en sämre koppling och i kroppsbalanseringen återställer vi funktionen. Mjuka manipulationstekniker kan också användas. Kroniskt spända muskler kan äntligen slappna av och bortglömda muskler kan återigen aktiveras. Grunden till psykisk ohälsa är att vi hamnat ur balans på grund av obearbetade tankar och känslor och en missuppfattning gällande varifrån vårt välmående egentligen kommer ifrån. Med OptimumMind coachning får du en djupare förståelse för hur det mänskliga psyket fungerar och vi tar bort blockeringar med energipsykologiska metoder. Andningen påverkar hela vårt liv, både det fysiska och psykiska välmåendet. God andning kan ge dig så varierande effekter som mindre stress och oro, bättre sömn, bättre sexliv, bättre idrottsprestation och rakare tänder, samt förstås minska symptom i luftvägarna, så som astma och trånga luftvägar. Healing kan hjälpa dig med både fysiska problem och mentala sådana, som när du sitter fast i dina tankemönster och inte kan ta dig vidare i livet. Jag är ansluten till både Actiway och ePassi friskvårdssystem. Jag hittas på Olbersgatan 12, i yogalokalen Unfold your mat.

Boka tjänst

Tjänst

 • Healing
  60 minuter, 1 000 krMer info
 • Healing - distans
  60 minuter, 1 000 krMer info
 • Posturalträning, 1.5 h
  90 minuter, 1 000 krMer info
 • Rabatterbjudande: Posturalträning, 2 pass, totalt 3 h
  90 minuter, 1 800 krMer info

Personal

noImage
Balanscentrum - Maria Holmström
4.9
(8 betyg)
Posturalträning, andning, kroppsmedvetenhet

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
8 betyg
Jane K.
till Balanscentrum - Maria Holmström
Stort tack Maria för dina balanserande övningar och dina Optimmum övningar! Maria är verkligen bra på att hitta var i kroppen obalansen sitter och de övningar som jag har fått och arbetat med har hjälpt mig och är på väg att hjälpa mig till en bra balans i kroppen. Kan varmt rekommendera ett besök hos Maria om du vill må bra och bli fri från smärta!

Visa mer

Ann-Christin M.
till Balanscentrum - Maria Holmström
Jätteduktig. Gav mig massa bra övningar och förklarade bakgrunden. Känns hoppingivande att jag kommer bli bra.

Visa mer

Ida Å.
till Balanscentrum - Maria Holmström
Hjälpsamt och spännande. Ser fram emot vart denna metod och övningar kommer att leda till.

Visa mer

Jane K.
till Balanscentrum - Maria Holmström
Hej! Fick ett jättefint bemötande. Maria lyssnade, analyserade både min fysiska förmåga och mina behov av övningar. Hon prioriterade programmet så att det kändes lättare att arbeta med hemma. Så nöjd över att jag bokade och kom iväg till Maria trots att min bil har gått sönder och för första gången sedan pandemi började fick åka spårvagn en timma för att komma till Maria.

Visa mer

Om företaget

Balanscentrum - för kropp, sinne och själ i balans! Balans, ett ord som ständigt kom i min väg. Balans i musklerna, balans i sinnet, balans i själen, balans i livet. Balans, det är grunden till min syn på livet. Alla har vi vår egen unika sol som ständigt lyser, men ibland kan den skymmas av mörka moln. Det kan vara både fysisk och psykisk smärta som förmörkar vår vardag, men allt går att göra något åt! Vad är ditt problem? Undrar du om jag kan hjälpa dig är du varmt välkommen att kontakta mig. Välkommen! MVH Maria För mer information se www.mariaholmstrom.se

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • MånStängd
  • TisStängd
  • OnsStängd
  • Tor15:00 - 20:00
  • Fre13:30 - 17:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07356817 XXVisa nummer

 • Olbersgatan 12, 416 55, Göteborg