Beautyport by jo

betyg4.8 Fantastiskt bra(58 betyg)
Engelbrektsgatan 59, 412 52, Göteborg
Viktig information till alla mina kära kunder! Vi har fått information från läkare knutna till PhiAkademin rörande behandlingar av ögonbryn och vaccination. Om det är tre månader mellan den första och andra dosen kan behandlingen utföras en månad efter den första dosen. Om perioden är kortare mellan den första och andra dosen då kan behandling utföras 2 veckor efter den andra dosen. Låt oss vara ansvarsfulla - hälsan är viktigast! Microblading - 3D bryn 3D Microblading är en effektiv och omtyckt metod för att snabbt förbättra utseendet på dina ögonbryn. Microbladingtekniken gör att brynen ser mer tydliga, fylliga och jämna ut, samtidigt som de behåller sin naturliga look och form. Behandlingen är till för dig som har ojämna bryn, glesa bryn, överplockade bryn eller icke existerande bryn. Noggrant målas en form upp som kompletterar ditt ansikte och dina konturer. Med 3D Microblading tatueras små tunna streck (strån) av pigment in i huden med ett tunt blad. Den kosmetiska pigmenteringen placeras i det yttersta hudlagret. Vi arbetar inte med maskin. Behandlingen är uppdelad i två steg, efter det första besöket bokas ett återbesök in cirka 4 veckor efter. Vid återbesöket korrigeras färg samt form om det behövs. INNAN BEHANDLING BÖR MAN INTE HA NÅGOT AV NEDANSTÅENDE PUNKTER: - Ha nyfärgade bryn – Ha högt blodtryck – Diabetes – Äta blodförtunnande mediciner – Ha Rosacea, Psoriasis, utslag eller eksem i ansiktet - Ha någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloidärrbildning. - Undvik solarium 24 timmar innan ditt besök - Vara gravid – Vid vissa andra sjukdomar och medicinering kan vi samråda innan behandling och du kan ett behöva ett läkarintyg. ****Meddela alltid sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning till om vi kan genomföra en behandling eller inte. OBS!! Braziliansk vaxning och bikilinje vaxning är endast för dammer!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Jovana Vernacki
(58 betyg)
Certifierad Artist
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
58 betyg
till Jovana Vernacki
Alltid nöjd! Nya färger är superfina😊
till Jovana Vernacki
Jovana är kanonduktig och otroligt professionell. Hon är noggrann med att innan start förklara processen och förväntade resultat vilket gör att man känner sig trygg. Jag är supernöjd med mina bryn, hennes noggrannhet och perfektionism gör att man går därifrån med stans snyggaste bryn 😎. Rekommenderar verkligen Jovana.
till Jovana Vernacki
Trevlig proffsig väldigt nöjd.
till Jovana Vernacki
Jag kände mig väldigt omhändertagen och Jovana var både vänlig och professionell. 🌟

Om företaget

Jag är certifierad Phibrows Artist vilket innebär att jag kan forma dina ögonbryn efter din egen ansikts-symmetri med hjälp av en unik microbladingteknik. Resultatet är inte bara vackert utan också naturligt. Dessutom är jag diplomerad Nagel Artist av CND Brand. Jag kan styla dina naglar med CND gellack ( Shellac och Creativ play) , göra gelenaglar eller nagelförlägning med tippar. Sist men inte minst utför jag vaxning smidigt och effektivt över hela kroppen.

Bilder