1. Hem
 2. Yoga Kvänum

Falkflow Hälsa

Inte tillräckligt med recensioner än
Ringvägen 14, 535 30, Kvänum
Friskvårdserbjudande!!! Starta 2022 med att ändra vanor för att göra plats för hälsa och välmående. 850;- Finns även på Epassi Vårens Nyheter!!! Gratis webinar- Varför lyckas du inte få tillbaka ork och energi? Mamma livet och lösningar till problematiken i att att ta hand om sig själv för barnens skull. Workshop!!!! Själv UTveckling istället för självAVveckling Varför du självsaboterar utan att veta om det och hur du vänder det. En dag med yoga och självinsikt som leder till skratt. ”Sassy 360” 6 veckors kickstart för kvinnor att komma tillbaka och hitta tillbaka till sin energi och sig själva! Retreat i Sverige! Njut av Spa, yoga, träning och en härlig helg bland likasinnade Workshops live. Utveckla din yoga teknik och ta monsterkliv för ditt eget utövande. Cecilia Falkesand Langer Falkflow consulting ”Life, health and happiness is not a destination it’s a journey. Make it a good one” Välkomna in!! Cecilia Falkesand Langer

Boka tjänst

Standardtjänster

  Yoga och Mindfullness

   Kroppsbehandlingar o Stresshantering

    Coaching och Samtalsterapi

     Personal

     Inte listad.

     Betyg och recensioner

     Inte tillräckligt med recensioner än

     Om företaget

     Falkflow är ett företag som grundats från mitt omättliga utforskande och passion till välmående. Hälsa, friskvård och balans på alla plan är mitt fokus. Att leva i mindre eller större psykisk ohälsa är inte att leva och tyvärr jag vet vilka berg och dalar det ofta innebär. Även hopplösheten och ibland hjälplösheten det tvingar oss att leva i. Idag vet jag också att det finns mer och livet kan vara helt fantastiskt. Så tveka inte att höra av dig, boka eller maila mig om du har frågor och är redo att börja leva på en nivå ovanför smärtan. Naglar: Vackra naglar är en del av den yttre skönheten och även om jag tror på att sann skönhet och lycka kommer inifrån kan jag inte hymla med att jag alltid älskat snygga välskötta (gärna galet glittrande) naglar förgyller vardagen och måendet. Jag är kreativ och lyhörd för vad du vill ha. Älskar allt från klassiska till extrema modeller. Så välkommen!! Bilder och annat finns på min instagram Nailsbyfalkflow Njut av vardagslyx, skönhet och välmående.

     Bilder

     Detaljer och kontakt
     • Se kalendern. Om ingen passande tid finns tillgänglig är det absolut välkommet att kontakta mig för att hitta en fungerande tid.
     • +467026843 XXVisa nummer

     • Ringvägen 14, 535 30, Kvänum