Healing Göteborg

betyg4.7 Fantastiskt bra(83 betyg)
Vallgatan 15, 411 16, Göteborg
*OBS: Healing Göteborg har flyttat till nya lokaler i Göteborg från 1 juni 2021.* Välkommen till Healing Göteborgs Bokningstjänst! Om du aldrig tidigare fått healingbehandling av mig så betalar du prova-på priset 500kr för din första behandling Boka den behandling du önskar nedan så betalar du prova-på priset även om det står ett annat pris vid bokningen Du har väl sett att du kan välja mellan att få behandling på mottagningarna i Göteborg och Mellerud, samt på långdistans via telefon eller Skype/Zoom Observera att det finns 2 olika mottagningar i Göteborg Har du svårt att hitta en tid som passar dig? Kontakta mig så försöker jag hitta en tid åt dig! ----- Här hittar du Healing Göteborgs mottagningar: Vallgatan Göteborg Mottagningen heter ”Lokalen Bra” Adress: Vallgatan 15, 411 16 Göteborg Munkebäckstorget Göteborg Mottagningen heter ”Makasih” Adress: Bromeliusgatan 14a, 416 73 Göteborg Bergsgatan i Mellerud Mottagningen heter "Sunlike" och ligger i Rådahallen Adress: Bergsgatan 28, 464 30 Mellerud ----- Om du vill boka en tid för behandling i Mellerud så ber jag dig kontakta mig via telefon eller email, då det ej går att boka dessa behandlingar här på Boka Direkt De båda behandlingarna ”Meditation/balansering på långdistans”, samt ”Chakrabalansering på långdistans”, kan endast bokas av kunder som sedan tidigare fått behandling av mig. Om du redan har fått behandling av mig och vill boka någon av de ovanstående två behandlingarna, så ber jag dig kontakta mig via email eller telefon eftersom de ej kan bokas här på Boka Direkt

Boka tjänst

  • Healing behandling på VALLGATAN i GÖTEBORG60 minuter, 800 kr · Mer info
    Boka
  • Healing behandling på MUNKEBÄCKSTORGET i GÖTEBORG60 minuter, 800 kr · Mer info
    Boka
  • Healing behandling på LÅNGDISTANS60 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
83 betyg
Jag får alltid fint bemötande och effektfull behandling hos Hans. Det är behagligt och upplysande i stunden. Sedan fortsätter det att regna både njutning och insikter lång tid efter en behandling.
The real deal !
Proffsigt och vänligt bemötande.
Bra

Om företaget

Välkommen till Healing Göteborg! Jag heter Hans Nielsen och arbetar med Energihealing och Personlig Utveckling på Healing Göteborg sedan 2011. Detta efter att ha fullgjort den 4-åriga utbildningen på The Barbara Brennan School of Healing®. Mina kunder berättar om hur deras liv förändras när de varit på behandling hos mig. Sådant som verkade omöjligt eller otänkbart presenterar sig i nytt ljus. Det som var blockerat eller satt fast börjar lösas upp. Personliga relationer, yrke och utbildning, fysiska åkommor och mycket annat börjar röra på sig och förändras. Pusselbitarna faller på plats. Vill du förändra någonting i ditt liv? Vill du skapa något nytt eller släppa taget om något gammalt? Är du redo att satsa på dig själv och ta nästa steg? Jag tror på dig och din förmåga att skapa det du behöver. Om du vill, så är jag redo att hjälpa dig i det arbetet. Välkommen att boka din första behandling med rabatt idag! Du hittar mig på flera olika adresser: -Vallgatan i Göteborg -Munkebäckstorget i Göteborg -Rådahallen i Mellerud -Jag ger även behandling på långdistans över telefon eller videosamtal Mina behandlingsresultat Du har en inneboende självläkande förmåga. Både din kropp och ditt psyke strävar efter hälsa på alla områden. Jag har haft förmånen att få hjälpa många människor komma i kontakt med denna förmåga och ha praktisk nytta av den. Mina kunder berättar ofta om snabba förändringar av olika symtom, både kroppsliga och själsliga. Mitt mål är att hjälpa dig komma i kontakt med dina naturliga läkande egenskaper. Då blir varje positiv förändring något som kommer inifrån dig själv. Något som DU har skapat på DINA villkor. Läs mer på: www.healinggoteborg.se Brennan Healing Science® och The Barbara Brennan School of Healing® är registrerade varumärken för Barbara Brennan, Inc.

Bilder