Healing Göteborg

betyg4.7 Fantastiskt bra(38 betyg)
Wadmansgatan 9, 412 53, Göteborg
Välkommen till Healing Göteborgs Bokningstjänst! Om du aldrig tidigare fått healingbehandling av mig så betalar du prova-på priset 400kr för din första behandling Boka den behandling du önskar nedan så betalar du prova-på priset även om det står ett annat pris vid bokningen Meditation/Balansering har inget prova-på pris utan kostar alltid 250kr, och Chakrabalansering kostar alltid 100kr Du har väl sett att du kan välja mellan att få behandling på mottagningarna i Göteborg och Mellerud, samt på långdistans via telefon eller Skype Har du svårt att hitta en tid som passar dig? Kontakta mig så försöker jag hitta en tid åt dig!

Boka tjänst

Brennan Healing Science® (BHS)

 • Healing behandling i GÖTEBORG60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Healing behandling på LÅNGDISTANS60 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka
 • Meditation/Balansering på LÅNGDISTANS45 minuter, 250 kr · Mer info
  Boka
 • Chakrabalansering på LÅNGDISTANS15 minuter, 100 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
38 betyg
Kan starkt rekommendera. Hans är mycket professionell. Man är trygg och får mycket hjälp med sina problem. Alla borde testa.
En skön känsla i kroppen och ett lugn. Såg färger och kände värme. Bra samtal både före och efter behandlingen. Kändes seriöst.
Magiskt, närvaro och fin känsla.
Tiden gick väldigt fort. Jag blev avslappnad och fick hjärtklappning ett tag. Minnen av sådana som gjort mig illa dök upp och jag kände vrede. Efter behandlingen kände jag mig yr och gladare och bättre till mods. Yrseln försvann, men livsmodet finns kvar😃❤️ Jag rekommenderar Hans på Healing Göteborg

Om företaget

Välkommen till Healing Göteborg! Jag heter Hans Nielsen och arbetar med Energihealing och Personlig Utveckling på Healing Göteborg sedan 2011. Detta efter att ha fullgjort den 4-åriga utbildningen på The Barbara Brennan School of Healing®. Mina kunder berättar om hur deras liv förändras när de varit på behandling hos mig. Sådant som verkade omöjligt eller otänkbart presenterar sig i nytt ljus. Det som var blockerat eller satt fast börjar lösas upp. Personliga relationer, yrke och utbildning, fysiska åkommor och mycket annat börjar röra på sig och förändras. Pusselbitarna faller på plats. Vill du förändra någonting i ditt liv? Vill du skapa något nytt eller släppa taget om något gammalt? Är du redo att satsa på dig själv och ta nästa steg? Jag tror på dig och din förmåga att skapa det du behöver. Om du vill, så är jag redo att hjälpa dig i det arbetet. Välkommen att boka din första behandling med rabatt idag! Du hittar mig på Wadmansgatan 9 i centrala Göteborg, och i Sunlikes lokaler, Rådahallen i Mellerud. Mina behandlingsresultat Du har en inneboende självläkande förmåga. Både din kropp och ditt psyke strävar efter hälsa på alla områden. Jag har haft förmånen att få hjälpa många människor komma i kontakt med denna förmåga och ha praktisk nytta av den. Mina kunder berättar ofta om snabba förändringar av olika symtom, både kroppsliga och själsliga. Mitt mål är att hjälpa dig komma i kontakt med dina naturliga läkande egenskaper. Då blir varje positiv förändring något som kommer inifrån dig själv. Något som DU har skapat på DINA villkor. Läs mer på: www.healinggoteborg.se Brennan Healing Science® och The Barbara Brennan School of Healing® är registrerade varumärken för Barbara Brennan, Inc.

Bilder