Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Lättgympa

Här kör vi TRX och Gymnastik med anpassning till den äldre och visare generationen och för dig som vill träna i grupp.

Varannan vecka kör vi TRX och varannan vecka har vi gymnastik.

Vi är två instruktörer som delar på träningen.


MRL / Core

Core har stort fokus på bålen, dvs. magen och ryggen, vilket är viktigt för en god kroppshållning. Svårighetsgraden på träningen kan anpassas till individen med varierade övningar och utförande. De flesta övningarna utförs på golvet med en matta och hela passet avslutas med stretching. MRL står för mage, rumpa och lår

Aerobic

Aerobic / Gympa är en gruppträning till taktvänliga och kända låtar med härligt tryck i. En träningsform som passar alla genom sin tydliga och lätta koreografi. Vi rör oss med både klassiska och nya rörelser. Aerobic / Gympa ger bra träning för hela kroppen, det är kondition blandat med styrka samt med inslag av balans. Kom och var med på ett kul pass där vi har ett stort leende på läpparna!

Tabata

Tabata är en form av högintensiv intervallträning ( H.I.I.T. ) där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med korta vilor under en förutbestämd tid, ofta 4 - 5 min.

Varje träningsrunda innehåller 8 repetitioner som du utför i 20 sek med vila i 10 sek mellan varje repetition. Ett runda på 4 - 5 min kan räcka, men kombinerar du flera muskelgrupper kan du träna flera rundor under samma träningspass. Du kan också kombinera Tabata med andra träningsformer, exempelvis intensivanpassad Core-träning, Konditionsträning och Styrketräning.

Total body stretch

Total genomgång med töjning, avspänning och syresättning av kroppens alla muskler. Mycket hälsofrämjande stretching för alla.

Yoga

Yoga Grund - Öppen Klass

Yoga i lugn takt för nybörjare.

Alla nivåer kan delta på denna kurs och den erfarna eleven kommer finna utmaningar för att gå djupare i grundprinciperna och positionerna.

Vi praktiserar yoga i mjuka kläder och barfota, yogamatta får du låna.

Vänligen kom till klassen senast 10 minuter innan klassen börjar.

Avbokning av bokad klass ska göras senast 2 timmar innan klassen börjar. Ej avbokad klass debiteras med full avgift på 180 kr.
Yoga Fortsättning - Öppen Klass

För dig som vill ta din yoga ett steg vidare.

Med inspiration från Ashtanga yoga och Patanjalis åtta steg till medvetenhet och balans i livet.

När du vill ha lite tuffare och mer kraftfull yoga, öka din rörlighet, få igång energin i kroppen, och/eller bli piggare. Ashtangayoga passar även bra om du känner dig stressad och behöver/har svårt att slappna av. Resultatet är förbättrad cirkulation, en smidig och stark kropp och ett lugnt sinne.

Vi praktiserar yoga i mjuka kläder och barfota, yogamatta får du låna.

Vänligen kom till klassen senast 10 minuter innan klassen börjar.

Avbokning av bokad klass ska göras senast 2 timmar innan klassen börjar. Ej avbokad klass debiteras med full avgift på 180 kr.

Zumba

Zumba® Toning ungefär som Zumba® Fitness men med s k toningsticks, hantlar i två olika vikter; 0,45 och 1,14 kg. Styrketräning för hela kroppen till skön musik. Lite lugnare musik än Zumba® Fitness för att minimera skaderisken. Både låtar med och utan vikt ( t ex core träning ) och alltid en Zumba® Fitness-låt. En träningsform som ger både styrka, fettförbränning, smidighet, kondition och koordination.
Zumba® Fitness är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella hitlåtar. Intervallträning för mer effektivitet. En träningsform som ger både fettförbränning, smidighet, kondition och koordination. Populariteten består, just nu cirka 14 miljoner utövare i 185 länder ( 140 000 orter ).

Kågeröd-Söderåsens Gym

Vi är vad vi heter - ett komplett
gym för dig som vill träna allt i från styrka till konditions träning.

Vi har bl.a. hantlar från 1 kg upp till 50 kg, benpress, löpband och mycket mer.

Från och med oktober månad tränar vi i nya lokaler på hela 500 kvm.

Telefon 041880606
Webbsida
E-post
Öppettider Kontorets öppet tider:
Jämna veckor kl 16:15 - 19:00
Ojämna veckor kl 15:15 - 19:00
Lördagar mellan kl 10:00 - 13:00
Gymkort köpes på kontoret under öppettiderna.
Adress
Per Ols väg 7
268 77 Kågeröd
Svalöv V