1. Hem
 2. Annan Göteborg

Kraniosakral terapi / Göteborg

betyg4.9 Fantastiskt bra(17 betyg)
Järntorgsgatan 12-14 , 5th floor door MOVERI, 413 01, Göteborg
Varmt välkommen till Taty Healing! Jag tror på att kärlek läker och beröring gör mirakel.. Jag har kommit långt i mitt liv genom att förändra mina färdigheter, kunskaper och lärande med hjälp av de bästa lärarna på det officiella John Upledger Institute. Enligt min erfarenhet finns det många helande och transformerande berättelser där trauman hittat sin väg ut och reningen av själ och kropp ägde rum oavsett min närvaro, jag ger bara en impuls till medvetenhet och förståelse, och resten av handlingen äger rum genom den självläkande förmågan hos var och en av oss... Var och en av oss har inre visdom som söker helande, och jag kommer gärna att presentera dig för min inre läkare som hjälper dig att hitta den rätta vägen ut. Jag kommer att vara glad att se dig i mitt säkra utrymme. MED KÄRLEK TILL ALLA, ER TATY !
19808

Boka tjänst

Terapi

 • Kraniosakral Terapi
  60 minuter, 700 kr
  Boka
 • Somato Emotional Release
  55 minuter, 700 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Taty Healing
4.9
(17 betyg)
Kranio Sakral Terapi & Biodynamisk Kraniosakralterapi (KST & BKST)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
17 betyg
Frida J.
till Taty Healing
Oroligt inkännande och duktig! Hon fick loss väldigt mycket spänningar i min kropp och jag känner mig så avslappnad efteråt. Fick även med mig några goda insikter hem🙏🏼

Visa mer

Lena Å.
till Taty Healing
Jag kan varmt rekommendera behandlingen. Den var mycket inkännande och behaglig. /Lena

Visa mer

Kristoffer G.
till Taty Healing
Detta var mitt första besök, och jag kommer definitivt att besöka Tatyana igen. Mycket ovanliga och helt nya känslor. Kännde lättnad i hela kroppen. Tatyana är ett proffs som vet exakt hur man hjälper till. Rekommenderar starkt att besöka.

Visa mer

Peter E.
till Taty Healing
Rekommenderar starkt Taty Healing, väldigt duktig och bra behandling. Fick bra energier efteråt och kroppen blev rejält avslappnad.

Visa mer

Om företaget

Tekniker som med minimal ansträngning ger ett effektivt och hållbart resultat. CST-tekniker är en inbjudan till kroppen att läka sig själv. KST tvingar aldrig vävnader att gå dit de inte vill gå på egen hand. Närvaro, neutralitet och blandning - tre i ett, en komplex kombination, men bara en beröring och avsikt och ett mirakel händer, något händer som patienterna kunde ha väntat på i många år, Och även om inte absolut läkning, så en betydande förbättring av livskvaliteten. Med tanke på att allt runt omkring oss innehåller energi ger energitekniker vid arbete med patienter fantastiska resultat.

Bilder

Detaljer och kontakt