1. Hem
  2. Hälsa Partille

Kvantfysiska transformationer - Healing på distans

Inte tillräckligt med recensioner än
Oluff Nilssons väg 7, 433 36, Partille
Välkommen till kvantfysiska transformationer där allt är möjligt! Bortanför tid och rum. Kvantfysiska transformationer används för att åstadkomma en omedelbar förändring som ger observerbar effekt varje gång den utförs. Man kan använda kvantfysiska transformationer till praktiskt taget vad som helst du önskar dig ha förändring i. Det kan vara att bli fri från värk, beroende, känslomässiga tillstånd, ångest, depression, sömnsvårigheter, tidigare trauman, sluta röka, gå ner i vikt, för att balansera upp relationer med omvärlden eller vad du än vill transformera. Potentialen är oändlig. Genom en transformation kan du förändra och även bjuda in helt nya möjligheter i ditt liv. Du behöver inte veta uppkomsten av ”problemet” eller hur det skall lösas utan det enda du gör är att du sätter en intention för transformation, resten sköter sig självt. Det man kan uppleva under och efter en transformation är djup avslappning och inre lugn, en inre stillhet som skapar förutsättning för läkning på olika nivåer.
21303

Boka tjänst

Kvatfysiska transformationer

  • KFT på distans - Healing
    90 minuter, 820 krMer info
    Boka
  • KFT på plats
    60 minuter, 820 krMer info
    Boka
  • Trummresa
    150 minuter, Från 320 krMer info
    Boka

Gruppsittning

  • Grupptransformation, minst fem deltagare
    150 minuter, Från 450 krMer info
    Boka

Personal

noImage
JoannaHälsopedagog & energiarbetare

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Kvantfysiska transformationer används för att åstadkomma en omedelbar förändring som ger observerbar effekt varje gång den utförs. Man kan använda kvantfysiska transformationer till praktiskt taget vad som helst du önskar dig ha förändring i. Det kan vara att bli fri från värk, beroende, känslomässiga tillstånd, ångest, depression, sömnsvårigheter, tidigare trauman, sluta röka, gå ner i vikt, för att balansera upp relationer med omvärlden eller vad du än vill transformera. Potentialen är oändlig. Genom en transformation kan du förändra och även bjuda in helt nya möjligheter i ditt liv. Du behöver inte veta uppkomsten av ”problemet” eller hur det skall lösas utan det enda du gör är att du sätter en intention för transformation, resten sköter sig självt. Det man kan uppleva under och efter en transformation är djup avslappning och inre lugn, en inre stillhet som skapar förutsättning för läkning på olika nivåer. Jag är en sökare som har gått genom livet och erfarit en hel del och mina erfarenheter har fått mig att rikta in mig på att arbeta med helande, välmående och läkningsprocesser. Jag är utbildad hälsopedagog vid högskolan i Gävle men under utbildningen blev jag varse om att läkning och välmående handlar om något helt annat än vad konventionen vill påstå. 2010 sade min kropp och mitt sinne ifrån totalt. Jag blev diagnosticerad med utmattningssyndrom och jag började mer specifikt söka efter något som jag egentligen inte visste vad det var men jag var övertygad om att det fanns! Det jag sökte efter visade sig vara kvantfysik, en vetenskaplig gren som det har forskats på sedan början på 1900 och som öppnar upp för helt nya möjligheter. 2012 gick jag min första kvantfysiska utbildning som leddes av Jörgen Tranberg ”Kvantfysisk mentorskapsutbildning” vilken blev början på min passion. Jag hade tidigare varit inne och nuddat vid ämnet men nu väcktes mitt intresse på allvar. Efter den kursen fortsatt mitt sökande och 2015 reste jag till Abadania i Brasilien, en högfrekvent plats dit många från både hela Brasilien och hela världen vallfärdade. Där bevittnade jag många mirakler och det skedde en hel del läkning i mitt sinne och min kropp och därigenom höjdes min energi. Samma år var det dags för en första kurs i hur man kan arbeta med kvantfysik för att skapa helandeprocesser för mig själv och för andra. Därefter har det blivit en hel rad olika kurser och utbildningar, böcker seminarier och även hundratals både enskilda och grupptransformationer. Jag har rest världen runt och träffat flertal personer som jobbar utifrån kvantfysik; Joe Dispenza, Frank Kinslow, Melissa Joy samt Richard Bartlet. Utifrån de utbildningar jag har deltagit på har jag skapat ett eget verktyg som jag använder när du och jag arbetar tillsammans. Jag använder mig även av de verktyg jag har fått till mig genom kurser och utbildningar vilka jag, i första hand, använder när jag jobbar på avstånd. Betalning sker via Boka direkt eller Swish, 0706694815.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt