1. Hem
 2. Friskvård Boras

Marianne Stella Distanshealing

betyg4.8 Fantastiskt bra(5 betyg)
Online, Boras, Boras
Välkommen till en möjlighet att fylla på med välgörande energier och/eller att få kontakt med sin själs visdom för att bättre förstå dig själv och få värdefulla insikter kring livet. Healing Healingenergin frigör blockeringar, undertryckta känslor från oarbetade händelser/minnen och instängda energier. Den låter dig underlätta läkning och utveckling på alla nivåer så som fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Energin kan hjälpa till när du känner dig orkeslös och nedstämd eller när du i övrigt är frisk men inte mår så bra just nu. Energin är den universella livskraften som arbetar. Också kallad Prana, Qi m.m. i de traditionella uråldriga lärorna och är den energi som flödar genom allt levande, den osynliga kraften som ger din kropp liv. Vi mår bra när energierna är i balans. Akashic record / Akasha biblioteket Detta är självens bibliotek som innehåller all information genom all existens. När du tillåter mig att hämta information och svar från din själs bibliotek kan du får insikter och visdom direkt från dig själv. Det ger dig möjlighet att mer medvetet kunna växa ur dina tidigare beteenden och tankar och ersätta dem med det som ger dig mer av det du önskar uppnå i livet. Wisdom från Akasha biblioteket i kombination med healing har jag upptäckt är mycket kraftfullt. Du kan medvetandegöra det du inte riktigt kan sätta fingret på men som du märkt återupprepas i ditt liv och som du vill förändra och sedan adresserar vi det med den helande energin. Arbetet utgår från teorin om att allt är energi, frekvenser och vibrationer, att vi är mer än våra fysiska kroppar och att vår värld består av mer än det vi kan se och ta på. Med energimedvetenhet och med hjälp av vår intention kan vi skifta energin bakom det vi gör och säger, och se hur situationer runt om oss förändras till det bättre. Distans Jag arbetar i huvudsak på distans då healing når fram likt radiovågor där avstånd inte har någon betydelse på samma sätt som radiofrekvenser skickas från sändare till mottagare. Vid har dock kontakt genom videosamtal i Messanger eller Whats up. Men det går även bra på telefon. I takt med ökad förfrågning så kommer jag även att kunna erbjuda healing personligen på plats i Borås. Välkommen!
21463

Boka tjänst

Healing

 • Energihealing kombinerat med Akashic record, distans 60 min
  60 minuter, 950 krMer info
  Boka
 • Energihealing, distans 45 min
  45 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Situations-healing, distans 25 min
  25 minuter, 380 krMer info
  Boka
 • Promenad med soul-2-soul helande samtal i Borås
  45 minuter, 750 krMer info
  Boka

Soul conversation

 • Utforskande gratis samtal, 15 min, distans
  15 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Akasha krönikan, Akashic record läsning, distans 60 min
  60 minuter, 950 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Marianne Stella
4.8
(5 betyg)
Diplomerad healingterapeut, Reiki Master, Strategic Life Coach, Belief Clearing Practitioner

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
5 betyg
ingrid t.
till Marianne Stella
Marianne ger ett fint bemötande och är seriös i sin utövning

Visa mer

Åsa J.
till Marianne Stella
Jag fick en kombinerad behandling med både Akashaläsning och Healing. Det var fantastiskt! Det som kom fram under akashaläsningen var mycket intressant och passande budskap till mig. Under healingen kände jag hur en spänning i magtrakten släppte. Jag kände pirrningar i kroppen och mycket aktivitet i magen. Efteråt kände jag mig lätt, lugn och gladare. Jag kan varmt rekommendera Marianne. Jag kommer återvända till henne.

Visa mer

Helen F.
till Marianne Stella
Lugnt och tryggt. Vänliga bemötande och goda energier som piggade upp.

Visa mer

Birgitta J.
till Marianne Stella
Marianne Stella gjorde distanshealing på mig och det kändes så bra. JG hade ont i ryggslutet och lätt huvudvärk, när M började ge healing o h efteråt kände jG mig påfylld av kraft o energi. Det kändes såå bra i hela kroppen som om den var genomgången Kände mig så pigg, glad och lätt i sinne o kropp Kan verkligen rekommendera Marianne

Visa mer

Om företaget

Marianne Stella har sedan 2012 öppnat upp medvetenheten kring det energifält vi alla lever i och kommer från. Genom egna genombrott med hjälp av healing i perioder har Marianne Stella ägnat sig åt studier och utvecklat förmågor för att även kunna hjälpa andra att undanröja blockeringar, att skifta energin och att låta hjärtat leda vägen. Energimedvetenhet och att leva nära mitt hjärta har varit helt avgörande i min egen transformation från stressad och oförmåga att lyssna inåt till mer harmonisk och medveten om de signaler jag får. Jag välkomnar dig att upptäcka möjligheterna som kan öppna nya dörrar i ditt liv. Det är med stor glädje, passion och värme jag ställer mina tjänster till förfogande för alla som önskar ta del av dem.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • MånStängd
  • TisStängd
  • OnsStängd
  • TorStängd
  • FreStängd
  • Lör10:00 - 12:00
  • Sön10:00 - 12:00
  • Öppettider (Övrig information)
  • Du är alltid välkommen att skicka mig ett email om du inte hittar en ledig tid så kan vi hitta en som passar.
 • 07048615 XXVisa nummer

 • Online, Boras, Boras