1. Hem
  2. Näringsterapi / Kostrådgivning Hönö

Naturläkarkliniken (Fd. Vitalboden)

betyg4.8 Fantastiskt bra(167 betyg)
Västra Vägen 60, 475 42, Hönö
Välkomna Vill du mötas digitalt via FaceTime, WhatsApp el Messenger skriv det i noteringar så ringer vi upp. Att tänka på, vi utför inte massage behandling då ni har en virus- eller bakterie infektion, går på antibiotika eller är gravid i de 3 första månaderna efter det går det bra. Hårmineralanalys utförs inte på färgat el tonat hår vänta på 3 cm utväxt använd inte mjäll- el silver schampo då det kan störa resultatet. Smsa el maila om ni har frågor ang detta.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
167 betyg
ove j.
till Anki Jansson
Mycket bra och kunnig

Visa mer

Emelie B.
till Anki Jansson
Bästa massören!

Visa mer

Ulla O.
till Anki Jansson
Ankie ….bäst

Visa mer

Linda A.
till Anki Jansson
Lång erfarenhet vilket märktes. Jag kom dit för jag hade fått akut ryggvärk. Hon visste exakt och fick loss en massa hårda knutar. Och det mesta av min värk släppte dagen efter. Tack!

Visa mer

Om företaget

Naturläkarkliniken AB fd, Vitalboden är en klinik med bred kunskap vi är diplomerade och certifierade naturläkare, näringsterapeuter, massageterapeuter och glutenterapeut vi utför funktionsmedicinska tester som DNA-test, Intolleranstester, Hormontester i samarbete med Nordic Lab i Köpenhamn, EU-BioTek, Werlab samt Arteriografi mätning. Vi har patientförsäkring och är medlemmar i NMTF samt KMR och SNLF Vårt motto är Hjälp till själv hjälp.

Bilder

Detaljer och kontakt