Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Har du akuta eller långvariga besvär så hjälper vi dig att bli av med dem. Antingen genom en behandling eller genom ett behandlingspaket sammansatt utifrån dina behov och önskemål. Behöver du optimera någon del av din kropp för att klara av påfrestningar så hjälper vi dig att stärka och förbättra din kropp.
Nordic Wellness medlemmar har 50:- rabatt på priset.
OBS! Denna bokningsmöjlighet gäller endast för befintliga klienter. Som ny klient så önskar vi att du först kontaktar den personliga tränaren för att boka en konsultation.

Få hjälp att nå dina mål! Vill du ändra hållningen, öka balansen, gå upp eller ner i vikt, lära dig att äta och träna rätt? Då vägleder våra personliga tränare dig!

En personlig tränare finns till för att hjälpa och stötta dig i din träning, så att du kan prestera bättre och nå dina mål. Din tränare utgår från dina förutsättningar och behov. Programmet skräddarsys och ni sätter upp mål och delmål tillsammans. Din tränare är alltid med dig under passet och peppar dig så att du orkar mer!

Massage

Välj mellan svensk klassisk massage, idrottsmassage eller triggerpunktsbehandling. Det är även möjligt att kombinera dessa metoder.
Här behandlas rygg, skuldror, nacke, säte, baksidan på benen, framsidan på benen samt armar.
Nordic Wellness medlemmar erhåller 110:- i rabatt på behandlingen.

Nordic Wellness Backaplan

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Gustaf Dalénsgatan 13
417 05 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗