1. Hem
 2. Friskvård Borås

Optimum

betyg4.7 Fantastiskt bra(150 betyg)
Landalagatan 1, 504 68, Borås
Bli fysiskt smärtfri och psykiskt välmående med OptimumMetoden! Med OptimumMetoden kan vi hjälpa dig oavsett om du har problem med smärta/värk eller återkommande skador i kroppen (OptimumTräning) eller om du mår dåligt mentalt-känslomässigt (OptimumMind-coachning).  Målet med OptimumMetoden är att skapa ett bestående resultat, samtidigt som uppkomsten av nya besvär undviks. Vi går till grunden för att hitta orsaken till besvären och åtgärdar dem på djupet istället för att endast lindra symptomen. När du kommer till oss första gången rekommenderar vi att du bokar tre behandlingstider direkt. Detta för att få lagom tidsintervall mellan dina besök och därmed bästa möjliga flöde i ditt tillfrisknande. Tiderna är avbokningsbara. Vänligen läs utförliga instruktioner under "Mer info" innan du klickar på "Sök tid". Om du har långt att resa eller många olika problem att åtgärda rekommenderar vi att du bokar besök 1 och 2 samtidigt, dvs ett förstabesök på totalt 3h. Kom ihåg att ta med träningskläder.  När det gäller OptimumMind-coachning rekommenderar vi också att du bokar 2 besök med 1-2 veckors mellanrum alternativt ett dubbelbesök på 3h (2 st 1,5h besök efter varann) om du kommer från mer långväga eller känner att du har extra mycket som du vill hinna igenom redan under första besöket.  OptimumMind-coachningen kan göras på plats på kliniken i Borås eller via Skype.   OBS - Har du några frågor till oss om besöket eller i övrigt rekommenderar vi att du mailar till info@optimum-metoden.se istället för att lämna meddelande i meddelanderutan vid bokningen.  Varmt välkommen till oss!
18581

Boka tjänst

Personlig behandling hos Markus i Borås

 • OptimumTräning i Borås - Besök 1 (totalt 90 min) hos Markus Greus
  90 minuter, 2 550 krMer info
 • OptimumTräning i Borås - Fortsättningsbesök hos Markus Greus
  90 minuter, 2 550 krMer info
 • OptimumMind® Coachning med Markus Greus i Borås
  90 minuter, 2 550 krMer info
 • OptimumTräning via Skype med Markus Greus - Besök 1
  90 minuter, 2 550 krMer info
 • OptimumTräning via Skype med Markus Greus - Fortsättningsbesök
  90 minuter, 2 550 krMer info

utövare

noImage
Markus Greus
4.7
(150 betyg)
OptimumTerapeut

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
150 betyg
Lea L.
till Markus Greus
Många har jag träffat med olika krämpor och bekymmer men detta möte är svårt att beskriva måste upplevas. Markus är oerhört kunnig och proffsig och jag fick direkt positiva resultat!

Visa mer

Cecilia L.
till Markus Greus
Markus är fantastiskt kunnig både om det fysiska och mentala. Har efter några veckor med övningar sett positiva förändringar. Tack Markus! Ser fram emot att bli smärtfri och det är jag övertygad om att jag kommer bli!

Visa mer

Gunilla P.
till Markus Greus
Mycket trevligt bemötande och tillmötesgående ! Fina kunskaper som jag ser fram emot att få omsätta och hoppas på bra resultat!

Visa mer

Ahmad K.
till Markus Greus
Bra börja! Hoppas på att bli smärtfri.

Visa mer

Om företaget

OptimumMetoden är en banbrytande behandlings- & träningsmetod som åtgärdar grundorsaken till kronisk smärta och psykisk ohälsa. Vi erbjuder OptimumTräning för att genom speciella övningar och mjuka behandlingstekniker efter behov återskapa en balanserad kropp och bli av med grundorsaken till kroniska smärtor, återkommande skador och en nedsatt prestations-förmåga. Med OptimumMind®-Coachning hjälper vi våra kunder att bli av med grundorsaken till psykisk ohälsa och kan snabbt eliminera fobier, obearbetade mentala-känslomässiga trauman och få dig att landa i den naturliga känslan av harmoni/ett inre lugn som är vårt grundtillstånd. Markus Greus - grundare av OptimumMetoden är i grunden legitimerad sjukgymnast, licensierad personlig tränare, diplomerad STAC-elittränare och diplomerad massör. Han började sin utbildning till PosturalTerapeut i San Diego 2001 och har sedan dess vidareutvecklat och förfinat träningen och lagt till behandlingstekniker från olika behandlingsdiscipliner för att nå än snabbare effekt kunderna. För att reflektera detta helhetstänk med träning och behandling ändrades namnet på vårt arbetssätt år 2014 till OptimumMetoden. OptimumMind®-processen har vuxit fram av över 20 års studerande av olika inriktningar inom psykologin och har lett till att vi nu kan erbjuda en syntes av det mest välfungerande inom energimedicinen och energipsykologin i kombination med en speciell frågeställningsprocess som snabbt hjälper kunderna att bli av med mentala-känslomässiga trauman och landa i ett dagligt välmående.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:30 - 16:00
  • Tis09:00 - 16:00
  • Ons10:30 - 16:00
  • Tor09:00 - 14:30
  • Fre09:00 - 12:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • Landalagatan 1, 504 68, Borås