Vad vill du boka?

 Nu är kliniken Osteopatlandslaget öppen på adressen Frihamnen 4!

Vi på Osteopatlandslaget behandlar besvär som ryggskott, nackspärr och idrottsskador samt långvariga besvär som bland annat huvudvärk, ischias och ländryggssmärta.Under ett besök integreras kunskap från Osteopati, rehab, och träning. Tillsammans med behandling kommer vi prata om träning, motion, ergonomi och motivation i relation till ditt problem.

Karin och Åsa är medlemmar i Svenska Osteopatförbundet, SOF som säkerställer Osteopatens utbildning.

Om du önskar en tid som inte finns, har frågor kring ditt besök, dina besvär eller vilken behandling du ska boka,så är du varmt välkommen att höra av dig via telefon eller e-post.

Välkommen att boka din tid för behandling!

karinosteopat@gmail.com
asaosteopat@gmail.comKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Osteopati

Osteopater arbetar med att diagnostisera och behandla besvär i rörelseapparaten som innefattar framförallt kroppens muskler och leder. Målet är att hitta orsaken till att problemen uppstår för att främja kroppens egna förmåga att läka sig själv.

Osteopater behandlar akuta besvär som ryggskott, nackspärr och idrottsskador samt långvariga besvär som bland annat huvudvärk, ischias och ländryggssmärta.

Under ett besök integreras kunskap från Osteopati, sjukgymnastik, och träning. Tillsammans med behandling kommer vi prata om träning, motion, ergonomi och motivation i relation till ditt problem.

Kontakta oss för mer information

karinosteopat@gmail.com
asaosteopat@gmail.com
Här kombineras träning med osteopatisk behandling. Den tjänst kan du välja som har ett specifikt problem där vi efter samtal kommit överens om att rehab och träning krävs ihop med behandling för att resultatet ska bli bestående och långsiktigt.
Maila gärna en fråga om du är osäker på vilken behandling du ska boka för just ditt problem.

Kontakta oss får mer information.

Karinosteopat@gmail.com
asaosteopat@gmail.com
Här kombineras träning med osteopatisk behandling. Denna tjänst kan du välja som har ett specifikt problem där vi efter samtal kommit överens om att rehab och träning krävs ihop med behandling för att resultatet ska bli bestående och långsiktigt.
Maila gärna en fråga om du är osäker på vilken behandling du ska boka för just ditt problem.

Kontakta oss för mer information.

Karinosteopat@gmail.com
asaosteopat@gmail.com

Träning

Försöker du komma tillbaka efter en idrottsskada, träna inför ditt första hinderbanelopp eller ta nästa steg i din träning? Personlig träning hos Karin och Åsa är till för dig som behöver en kickstart, inspiration, komma tillbaka från en skada eller ta nästa steg i din satsning.

Arbetet inom träning integreras av egna erfarenheter och utbildning inom osteopati, sjukgymnastik och träning för att möta just dina behov.

Passen sker hos Osteopatlandslaget eller på överenskommen plats utomhus. Om du önskar att träna hinderteknik tillsammans med Karin så finns det möjlighet till detta.

Kontakta oss får mer information.

Karinosteopat@gmail.com
asaosteopat@gmail.com

Idrottsmassage

Här fokuserar vi på ett specifikt område eller problem t ex nacke och axlar eller ländrygg.

Osteopatlandslaget

Kliniken heter Osteopatlandslaget och drivs av Åsa och Karin. På Osteopatlandslaget erbjuds osteopatisk behandling, personlig träning och massage. Besök osteopatlandslaget.se för mer information.
Välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre
Adress
Frihamnen 4
417 55 Göteborg
GÖTEBORG
Öppna i Google Maps 🗗