Älvängens cykel

betyg4.4 Mycket bra(89 betyg)
Göteborgsvägen 58, 446 32, Älvängen
Välkommen till våran nya bokningssida. Här kan ni boka service av lättare slag, som typ slang byte eller service 1(gratis service på cykel köpt hos oss OBS! Värdehandling måste uppvisas annars ingen gratis service).

Boka tjänst

  • Service 130 minuter, 500 kr · Mer info
    Boka
  • BYTE AV SLANG15 minuter, 250 kr · Mer info
    Boka
  • Justering/luftning broms 30 minuter, 350 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Älvängens cykel
(89 betyg)
cykelreparatör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
89 betyg
till Älvängens cykel
Snabbt och trevligt!
till Älvängens cykel
Fantastiskt trevlig personal och butik. Bästa tänkbara service.
till Älvängens cykel
Vänligt bemötande och professionell service!
till Älvängens cykel
Jättebra bemötande och det som jag bad dom titta på åtgärdades . Bra service , kommer att fortsätta rekommendera denna affär , samt lämna in våra cyklar där jag

Om företaget

Om Älvängens Cykel Älvängens Cykel startades i Trollhättan 1949 och flyttades till Älvängen 1967 (Grundare Herbert Lööf). Vår affärsidé är att sälja kvalitetscyklar på nätet och i butik till rätt pris och med ett brett urval. Vi levererar alltid våra cyklar monterade ur butiken så att du kan cykla hem på din nya hoj och Göteborg är inget avstånd numera, då det finns el cyklar. Beställer du en cykel via nätet så monterar du själv pedaler och dra åt styret, men växlar och bromsar har vi kollat och justerat in före leverans. De fabrikat som vi jobbar mest med är Crescent, Bianchi, Scott, Monark, Skeppshult, Ecoride (elcyklar), nytt märke inför 2018 är Orbea (Spanskt) och Sjösala. Vi har en hög servicenivå tack vare vår välutrustade cykelverkstad. Vi erbjuder dig som kund, allt från de minsta barncyklarna till de mer avancerade tävlingscyklarna. På racercyklarna ingår det dessutom en bike fit när du köper en cykel som kostar över 10.000 kr. Besök oss i cykelbutiken som ligger i Älvängen ca 3 mil norr om Göteborg och ca 5 mil söder om Trollhättan. Går även att åka med Ale pendeln från Göteborg. Butiken ligger 300 meter ifrån Älvängens tåg station eller beställ på vår cykelwebbshop online.

Bilder