Klick-Kids! Barnfotografer

betyg4.7 Fantastiskt bra(678 betyg)
Välkommen! Nedan väljer du den plats och tid du vill boka. Efter fotograferingen kommer du att få boka en bildvisning för att se dina bilder. Detta hjälper vi dig med på plats i studion. För mer information besök www.klickkids.se eller kontakta oss på info@klickkids.se

Boka tjänst

  • Fotografering 84.Stockholm, Liljeholmstorget Galleria20 minuter, 50 kr · Mer info
    Boka
  • Fotografering 85.Södertälje, Stora Coop20 minuter, 50 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Studio 1
(504 betyg)

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
678 betyg
till Studio 1
De är så proffsiga. Andra året i rad vi fotar med dem. Blir så fina professionella bilder och barnen älskar att fotas med dem.
till Studio 1
Fantastiskt bra!
till Studio 1
Hon var duktigt och snabbt 😊.
till Studio 2
Jättehärliga tjejer som tog bilder på våra två barn. Tjejerna fick barnen att känna sig bekväma och avslappnade, kan varmt rekommendera!

Om företaget

Obs! Kika även på vår hemsida www.klickkids.se under fliken "boka fotografering", här ser ni fler platser vi kommer till och besöker som ännu inte är bokningsbara. Vi på Klick-Kids! arbetar med mobila studios. Vilket betyder att du hittar oss i olika köpcentrum och butiker där vi fotograferar på plats. Vi vill att den här fotograferingen ska vara något unikt och mysigt för er. Ett minne inte bara i form av ett härligt fotografi, utan även ett minne av en rolig upplevelse ni haft tillsammans! Vårt mål är att alla ska kunna fotografera sina barn till ett bra pris. Och vi vill göra det mindre krångligt för er, därför tar vi oss till områden som är lättillgängliga för er.

Bilder