Klick-Kids! Barnfotografer

betyg4.7 Fantastiskt bra(1215 betyg)
Välkommen! Nedan väljer du den plats och tid du vill boka. Efter fotograferingen kommer du att få boka en bildvisning för att se dina bilder. Detta hjälper vi dig med på plats i studion. För mer information besök www.klickkids.se eller kontakta oss på info@klickkids.se

Boka tjänst

  • Fotografering 26.Stockholm, Solna Centrum. Mellan H&M och Normal.15 minuter, 50 kr · Mer info

utövare

noImage
Studio 2
(281 betyg)
noImage
Studio 1
(934 betyg)

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
1215 betyg
till Studio 1
Super bra och jättefin jobbet

Visa mer

till Studio 1
En proffsig fotograf som riktigt klickade med mitt barn. Ser framemot att titta på alla bilder vid nästa träff.

Visa mer

till Studio 1
Hade inte kunnat önska en bättre fotograf. Magisk med barnen och tar så fina bilder. Vår fjärde gång och lika nöjda varje gång. Stort tack!

Visa mer

till Studio 1
Fantastiskt

Visa mer

Om företaget

Obs! Kika även på vår hemsida www.klickkids.se under fliken "boka tid", här ser ni fler platser vi kommer till och besöker som ännu inte är bokningsbara. Vi på Klick-Kids! arbetar med mobila studios. Vilket betyder att du hittar oss i olika köpcentrum och butiker där vi fotograferar på plats. Vi vill att den här fotograferingen ska vara något unikt och mysigt för er. Ett minne inte bara i form av ett härligt fotografi, utan även ett minne av en rolig upplevelse ni haft tillsammans! Vårt mål är att alla ska kunna fotografera sina barn till ett bra pris. Och vi vill göra det mindre krångligt för er, därför tar vi oss till områden som är lättillgängliga för er.

Bilder